Lägger bloggen på is!

Som ni märkt har jag inte skrivit något alls det sista. Men Napa var sååå sjukt grymt bra. Nu till saken. Jag har tänkt att lägga ner bloggen. Ingen idé att dela med sig av sitt liv till folk man inte ens känner, det är ju trots allt ett antal personer som läser vad jag skriver. Men vem vet kanske tar upp den någon gång i framtiden. Tack till er som läst i alla fall!

Vi ses säkert igen, det är ju ändå ganska kul att skriva när så många läser! Men det passar inte riktigt nu..
Ha det, HAJ HAJ!

Snart åker vi!

Efter jobbet igår åkte vi och tog ett nattbad, mycket trevlig afterwork det där. Somna nog inte innan kl tre innat och vakna vid 8 imorse och nu ska jag inte sova på hur länge som helst eftersom bilarna rullar mot landvetter redan klockan tre inatt. Men det gör inte så mycket, ser fram emot detta så jag håller på att spricka snart. Ska strax åka till Kinna och växla till mig lite Euro samt inhandla diverse nödvändigheter. Ska jobba ikväll också för den som vill veta men det är nästan bara skönt då slipper man bara gå runt och inte göra något samtidigt som man väntar..

Ha de bra här hemma, hoppas det blir regn så jag för en gångs skull kan få vara brunare än andra!

börjat packa

Guten Tag! Gårdagen var toppen, började med shopping i Göteborg som sagt men efter det hängde jag med Ebba hem och inväntade annat trevligt folk. Vi bakade pizza, tog kvällsdopp, fixade världens godaste efterätt och snackade oavbrutet. Mer sådana här spontana grejer vill jag ha. Denna morgon har packningen inför Cypern börjat, hittills ser det faktiskt ut som att allt får plats i resväskan. Har dock lånat farmors super stora väska som jag hade när jag reste till Kina för 4 år sedan. Ikväll ska jag jobba stängning så nu måste jag ladda upp och packa ner mer grejer..


Bild från poolområdet vid vårt hotell!

one day off

Hello Fuckers! Idag är min första lediga dag på en heeel vecka. Det ska bli väldigt skönt. Om några minuter kastar jag mig i bilen för att försöka hinna med bussen till Göteborg och möta upp min efterlängtade vän Ebba. Ikväll hade jag tänkt att prova ut alla kläder som ska med till Napa vilket nog inte blir så svårt, sju olika klänningar, en för varje kväll. Plus några till för att vara på den säkra sidan. Bikinis och nesscesär är väl egentligen allt man behöver men om man känner mig (tjejer) rätt så lär man få betala för sin packade övervikt!

Heeejdå!

MIX

Det är söndag, och jag har avslutat mitt sista pass denna veckan. Jobbat varje dag och massor med övertid på det. På fredag åker vi till Ayia Napa och det är helt sjukt vad jag ser fram emot denna resa. Nu hade jag allra helst velat gå på bio men det får nog åtminstone bli en sväng till Hemmakväll för lite film. Ben & Jerrys var också ett tag sedan jag smaskade i mig. En sak till, tatuering eller inte, jag velar fram och tillbaka varje dag. Är rädd att jag kommer ångra mig.. Kanske är lika bra att vara helt 100 säker, men det är ju så sjukt snyggt på andra.

RSS 2.0