Dagens tanke..

En fråga bara! Hur fan kan man döpa krossade tomater till MUTTI? Får rysningar varje gång jag ser reklamen!


Deklaration: CHECK!



Då har jag äntligen tagit mig i kragen och skrivit under dekalrationen och skickat in den till skatteverket. Mycket ansträngande. Nästan i sista sekund som vanligt. Bara ordet deklaration har gett mig rysningar och därför har jag skjutit upp det. Hur som helst valde jag att vara gammalmodig och posta den. Gud så längesedan man skickade ett brev. Var verkligen tvungen att tänka efter om frimärket skulle sitta på höger eller vänster sida.


WEDNESDAY

Jag är fan orolig över mig själv. Orkar inte ta initativ till något som heter skola längre, Nationellt Engelska Writing imorgon. Känns inte så stabilt. Något som däremot är stabilt var min första körlektion idag, Siv tyckte jag körde riktigt bra haha. Är i alla fall lycklig över att jag klarade ta mig igenom lektionen utan ett enda kärringstopp. Nu vill jag bara dra täcket över huvudet och sova, men det kan man ju inte göra när det är dags för drömdoktorn kl 21. En sak till som är bra med denna dag, jag lyckades motstå pizza! Lär ju bli en och annan i helgen..




Ladda för körkort och beach 10

Gott folk, jag har nu min första teorilektion på körskolan gjord, och faktiskt så var det ganska intressant. Imorgon är det första körlektionen och jag är sjukt rädd för att få kärringstopp utanför skolan. Hur som helst åkte jag Brittus och Elin in till Kinna efter skolan. Bättrade på formerna lite med salami/briemacka, chokladboll och blåbärspaj, man måste ju vara snygg på beachen 10. Har hört att tjejer med former är mest attraktiva. Lika bra att börja äta lite extra nu när det bara är 2 månader kvar till Rhodos.


Dags för fotboll

Inte konstigt att jag somnade precis, eller jo lite konstigt är det för jag låg och kollade på gossip girl men tröttheten övervann tydligen Chuck Bass och Nate Archibald. Har jobbat sedan i torsdags och efter jag jobbat har jag även träffat mina fantastiska vänner. Igår käkade vi sushi och välkomnade hem Britta. Blev dock inte jätte jätte sent men jag kunde inte låta bli att glo några avsnitt av ungdomarna på Upper East Side när jag kom hem så jag får väl faktiskt skylla mig själv.

Att öppna psykologi eller turismböckerna idag är inte ens tänkbart, snart åker jag till Elin och möter upp henne och Anna. Vi ska ner och kolla fotboll, mycket trevligt!


Bjussar på dessa sjukt snygga bilderna från Åre -07.


Joggande mamma med hund

Idag såg jag något väldigt lustigt, när jag satt i bilen så sprang det förbi en tjej. Hon hade barnvagnen i ena handen och kopplet till hunden i den andra och precis som jag sa så sprang hon. Hon var alltså ute och tränade med barnet samtidigt som hon rasta hunden? Snacka om höjden av stresshet. Känner på mig att jag någon gång i framtiden kommer göra samma sak, om jag ska fortsätta vara så stressad som jag är jämt. Så ska väl inte skratta för mycket åt den lilla joggande mamman med hund.


lördag lördag..

Dags att åka och jobba. Eftersom jag har blivit tråkig kanske kvällen slutar med min inköpta ben and jerrys half baked och åter igen ett gossip girl maraton. Men först ska jag träffa Elin. Ha en bra lördag, adios amigos!

anna skickade denna as läckra bild häromdagen, fake smilet!! :D


Jaeger-LeCoultre "reverso squadra lady"

Vet inte varför jag läser ekonomisidorna och dricker kaffe på morgonen, låter så fruktansvärt gammalmodigt. Men idag satte jag nästan i halsen då jag surplade på mitt halvljumna kaffe. NK hade en stor annons på en klocka. Inte vilken klocka som helst såg jag sedan, nämligen en från Jaeger-LeCoultre för sådar 62 500 kronor. Var tvungen att läsa två tre gånger för att jag skulle försäkra mig själv att ha kollat fel men det hade jag inte. Har aldrig hört märket och tyckte inte ens att klockan var särskilt snygg. Den kunde lika gärna kostat  2 000. Men tydligen så var det massa karat och grejer i. När jag blir hollywoodfru ska jag köpa en sådan klocka, inte för att den är snygg utan för att jag kan.


Den i tidningen hade lila band, den är verkligen inte ful men fan inte värd 60 k..

Welcome home iPHONE :)

Herre min skapare, gick upp 06.00 skola från 8-16 jobb 17-22. Men konstigt nog är jag inte det minsta trött! Hur som helst så har min ÄLSKADE Iphone kommit tillbaka efter 4 veckor bort från mig. Dessutom gick den inte laga så jag fick en helt sprillans ny som jag ska bevara med mitt liv. Måste hitta det perfekta skalet nu.


Dr. Dreamy

Varför räcker det inte med 1 final i hockeyn? Vi som inte vill kolla får faktiskt nöja oss med Greys Anatomy en gång i veckan men så kommer den där förbannande hockeyn och tar över på just den dagen. Tänk om det var Greys Anatomy maraton istället så alla Hockeyfans inte hade fått se matchen.




FALUKORV & MAKARONER

Svar till "Random kvinna" som kommenterade gårdagens inlägg! JAG skriver hur bra JAG fick på matteprovet i min blogg för att JAG är helnöjd med resultatet, så det så! Men hur som helst så kanske det inte räknas längre, idag har SPEorna lärt sig att aldrig mer fuska även om inte alla var inblandade. Nog om dessa tråkigheter.

Nu när jag är frun i huset (mamma är på kurs) så måste jag såklart stå för matlagningen till mig och lillsyrran. Idag står det något som så avancerat som falukorv och makaroner på menyn. Kanske kan göra en lite exklusiv sallad med tomat och gurka om jag orkar. Felix tomatketchup gör väl egentligen sitt.



skolrapport

Happiness med VG på matteprovet, handen på hjärtat vem fan kunde tro det? Nu får jag inte misslyckas på nationella. Happiness 2: ingen engelska nästa år, hur kunde jag ens fundera på att läsa Engelska C. Happiness 3: nästan klar med turismen och svenska boken så jag kan träna medelstyrka med Olivia idag.


En galen natt = date night?!

Söndagen bestod av bio, två bio denna helg alltså. Det är inte sunt, varken för hälsan eller plånboken haha. Vi kollade på "en galen natt" se den, faktiskt väldigt rolig. Kul kombination med action och komedi. Idag har jag varit på en liten kurs på kinna trafikskola har nu bokat min första körlektion och jag håller tummarna för att jag klarar det fram till min födelsedag. Om jag misslyckas med det kommer jag skämmas, men i och för sig det är ju snart bara 4 månader kvar. Happiness..


Gossip Girl

Vilken tur jag har, fick panik i fredags för jag trodde jag slarvat bort min cykelnyckel. När jag idag ska gå och kolla om cyklen står kvar gör den det konstigt nog, nyckeln satt kvar i låset, bra gjort där Hanna. Tur att vi bor i Haby, finns ingen större cirkulation av människor som skulle få för sig att ta med den. Men å andra sidan vem vill ha en 100 år gammal cykel.

Det är söndag och det är en tråkig dag, måste hitta på något som kan liva upp den. Turismplugg känns ju inte så lockande egentligen men kanske borde sätta mig med det ändå. Gossip girl boxen jag fått låna av Elin lockar mer. Jag ska gifta mig med Ed Westwick.


thumbs up


"I wish you a long and happy life"

Ärade läsare. Igår åkte jag och Anna in till Borås, kikade i affärer och gick på bio. Anna fick välja och då valde hon såklart en skräck. Flickan från ovan som den heter på svenska. Jag hade noll förväntningar och tyckte den verka värdelös men jävlar säger jag bara, hur bra film som helst. Både jag och Anna blev berörda och det händer inte ofta när jag kollar film så se den.

Efter att ha gnuggat rumpa hela natten med Anna gick jag upp tidigt för att åka till jobbet. Jag har aldrig varit med om dess like. Sex timmar bara svischa förbi det har varit så otroligt mycket folk och stressfaktor 10.


Mamma scans köttbullar

Shit jag är helt sjuk, JAG har lagat mat. Dock mamma scans köttbullar och snabbmakaroner men vem bryr sig det är ju tanken som räknas. Pappa bad mig göra pannkakor men det lät för svårt tyckte jag. Önskar verkligen att jag kunde ha lite talang för matlagning, har väl kanske inte riktigt försökt mig på något avanserat precis, kanske är dags för det snart. Jag får be mormor lära mig för hon är ju Gud på matlagning.

Hur som helst så har jag hört ryktas om att vi ska åka till Österrike nästa år för skidåkning, herregud jag är lycklig. Plus att det börja smidas planer för Sälen över påsklovet, 2011 kommer bli ett bra år. Synd att 2010 bara har börjat. Fast 2010 blir nog bra också.. september i alla fall..


EN BLONDINS DAGBOK

En blondins dagbok, fick denna av mamma på mejl kunde inte låta bli att småskratta lite för mig själv.. Kanske har dålig humor men den är faktiskt rätt underhållande.

JANUARI

Lämnade tillbaka en scarf för att den satt för hårt.
FEBRUARI
Blev sparkad från apoteksjobbet, eftersom jag inte kunde trycka etiketter. Flaskorna fick ju inte plats i etikettmaskinen!
MARS
Blev riktigt glad! Lyckades lägga ett pussel på 6 månader, fast det stod 4-6 år på kartongen.
APRIL
Satt fast i en rulltrappa hur länge som helst, under ett strömavbrott.
MAJ
Försökte mig på att åka vattenskidor.
Men kunde inte hitta någon sjö med backe!
JUNI
Förlorade en tävling i bröstsim! Fick sedan reda på att de andra fuskade. De jävlarna använde armarna!
JULI
Blev utelåst från min bil i världens regnstorm. Bilen blev dyngsur eftersom taket var nedfält.
AUGUSTI
Kunde inte ringa 112. Det finns ingen 12-knapp på min mobilmodell.
SEPTEMBER
Försökte klura ut varför det är så mycket W på M&M-godiset.
OKTOBER
Jäkla M&M! De är så svåra att skala...
NOVEMBER
Bakade en kaka. Receptet sa att jag skulle separera 12 ägg. Så jag fick låna ihop till 12 skålar.
DECEMBER
Gick på disco där man skulle vara över 18!
Tog en jäkla tid att samla ihop 17 personer.

step step step

Matteprovet är ur världen och i det stora hela så finns det inget att plugga på. Jag la mig ute i solen för att inte få dåligt samvete av att sitta inne men man måste ju sola sakta i början så det blev bara i 30 minuter. Sedan gick jag in och sov. Men ska faktsikt vistas ute snart igen ska nämligen ta mig min gamla andra världskrigets cykel och cykla till friskis. Hurtigt av mig. Det var längesedan jag körde step nu så det ska bli kul som bara den. Dock har mina powewalkar gett mig träningsvärk, helt otroligt. Men det gör inget för jag gillar faktiskt träningsvärk då vet man ju att man gjort något i alla fall..


glassigt värre..

Idag har jag konstant gått runt och tänkt på glass. Följde med Anna hem för att plugga lite matte till morgondagens prov som jag förövrigt börjar känna lite smått panik inför. Men hur som helst så hade Anna Carte Dor Daim i frysen och det finns seriöst ingen godare glass, den är i klass med BJ fast den innehåller mer, är billigare och mer kalorisnål, haha. Så den käka vi upp plus att Annas störtsköna mormor bjussa på käk och till efterätt inget annat än glass och hallon. Satt dödskönt i kistan och nu kommer jag kunna fokusera på andragradsekvationer och cirkelbågar..


  


humöret kan man inte klaga på..

Jag gillar denna måndag trots allt, måste åter igen vara det fina vädret som gör de. Trots att solen inte är min bästa vän och ger mig hemska utslag så gillar jag den. Provade min nya after sun lotion så jag hoppas den gör sitt. Anna har också kommit hem och det är glädjetjut att ha fått snacka av sig med henne idag. Och som grädden på moset har mina underbara grannar på tolvan köpt med sig kvikklunsj hem till mig från Norge, dom är ju bara för söta. Nu ska jag käka, plugga och åka till naprapat för att rätta till mina inlägg som blivit helt fel. Ha det bra i solen och bränner inte hihi.


Hittade den här söta bilden på mig från fjortistiden, ja den är ju bara för gullig. Webbcam och idomin var det jag levde för.

tandkräm in my heart

Alltså ni kommer så ändra syn på mig och tycka jag är super äcklig, fast det kanske ni tyckte redan inte vet jag ;) Men fyfan vad skönt det är att borsta tänderna när man inte gjort det på två dygn. Tack säger jag till tuggumi men det är fan inte samma sak som en hedlig tandborstning med colgate max white with micro-crystals.


Grillen är tänd

Hej alla bloggläsare, slänger in ett litet inlägg nu så här på kvällskvisten. Har inte kunnat innan nu fick nämligen jobba dubbelt så länge än vad jag skulle idag, det kommer gillas i maj månad. Nu tänder vi griller hemma hos Elin och jag tror faktiskt snart det kommer fatta eld i hela huset. Nej nu ska jag återgå till min specialité tsatsiki. Måste också fira extra för idag är det bara 5 månader kvar till den stora dagen ;)


Ikväll saknar vi dock Anna men om några timmar är hon äntligen på hemmaplan igen och det ska bli wunderfull att snacka av sig med henne..

Maria Montazami

Ni som läst min blogg det sista vet att jag blivit en shopaholic på riktigt. Och till och med Britta såg sjukliga symtom när vi idag var i Varberg. Men jag var duktig, köpte bara en tändsticksask och en BH. Kanske låter lite lustigt att jag går runt och shoppar tändsticksaskar sådär men jag är blivit kär i inredningsbutiker (går och drömmer mig bort för att om några år indreda ett helt eget hus). Och eftersom jag fixat och donat i mitt rum med ljus och dylikt vad passar inte då bättre än en matchande tändsticksask. Jag tror jag mer och mer börjar bli som Maria Montazami, men det ser jag faktiskt inte som något negativt hon är ju dö häftig den kvinnan. Väntar nog dock några år med botox.

Farmor som för några dagar sedan tyckte att jag blivit så himla blek (konstigt det har ju varit vinter hur länge som helst) har varit så snäll och beställt hem fin fina vitamintabletter till just mig. Tack tack!

Förresten så är mitt rum nästan fulländat nu, mamma har sytt gardiner och hell ja vad snyggt det är om jag får säga det själv. Tändsticksasken gjorde verkligen sitt..


Syoss mousse

Har alltid varit så enformig och haft samma mousse, men nu vågade jag prova detta och hell ja det gjorde jag rätt i. Bara ett litet tips.


SHOPAHOLIC, PÅ RIKTIGT!

Ja nu är det faktiskt helt konstaterat, jag är sjuk. I den mycket allvarliga sjukdomen som dom kallar för shopaholic. Idag åker jag till Gekås för att köpa ytterligare lite bra-ha-saker och imorgon ska jag och min vän Brittus åka till Varberg och shoppa. Detta resulterar i att jag under bara påsklovet har varit iväg 6 gånger. Detta är inte nyttigt men som tur är så är lovet snart slut och pengarna också kanske. Om någon vet något rehabiliteringscenter för shoppingberoende ge mig numret direkt.

Måste också bara bara citera min lillasyster 10 år:
- Mamma, 80-talet ringde och dom vill ha tillbaka ditt halsband..
Det är väl såklart något hon lärt sig på disney channel, men inte visste jag att Thomas Sabo redan är ute :P


Bilden är från 2007!

Tommy Hilfiger


Tommy Hilfiger skorna är nu mera mina, dock marinblåa. Hittade också ett par jesussandaler. Mitt rum kommer bli ett riktigt gammaldags flickrum, köpte gammeldags rosa tyger. Låter kanske inte så hippt men tror det blir fruktansvärt bra faktiskt. Jaja nu ska jag bara bestämma mig hur jag vill göra ikväll.. Hatar att vara förvirrad jämt!

Klockan är bara 11..

Fan jag har inte blivit frisk, eller så har jag det. Ställde klockan på 07.00 käka en liten frukost till vakna med the voice (Olivia som tipsat mig att det är den bästa starten på dagen) och tog sedan cyklen till Skene och sprang en morgonrunda med Elin. Det där med att man inte ska äta innan träning är enligt någon hälsocoach bara en myt och det bränner inte mer bara för man inte käkar. Så nu har jag tipsat er om det också. Har alltså totalt cyklat ca 7km, sprungit 6, duschat, fixat iordning mig och klockan är bara 11. Vilket betyder att man har hela dagen framför sig, helt sjukt.

Ska åka in till Kinna med mammi för att hämta mina inlägg, blir nog en sväng till visko och skroten och lite annat också. Måste ha nytt uppiggande tyg till mitt rum. Kanske till och med ska vara så duktig och plugga ikväll. Men det får jag se.. Ha en bra onsdag bloggläsare, ni blir allt fler och fler, kul!! 


Hittade ett par snajsiga brillor till igår på MQ, synd att jag precis köpt mig ett par men kanske bra att ha om dom jag köpt skulle gå sönder?

fullfart sedan 08:00..

Dagen har varit fullspäckad från 8 till 22. Åkte till Göteborg som sagt fick med mig många bra-ha saker hem så det var åter igen en lyckad shopping. Efter 7 timmar i den stora staden så bestämde jag och Elin oss för att fortsätta vårat hälsorace med en kvällspowerwalk, sagt och gjort vi traskade på i lite mer än en timme. Imorgon ställer vi till och med klockan för att ge oss ut på en runda. Jag gillar det inte än, men snart så. Skönt att ha en träningskompanjon. Har också hittat mig en ny parfym jag ska köpa. Och jag har gjort min livs bästa fifa match mot Johan (Elins lillebror). Tog ledningen med världens snyggaste mål och JA "småkillarna" var helt förvånade över att en tjej kan spela tvspel. Har dock haft en bra lärare...


CONFUSED


beach 10

Dagen har varit bra. Jag och Elin har nu bestämt oss för att verkligen sätta fart och träna. Vi började med att springa 5,4an vid hedgärdessjön idag, och det gick förvånandsvärt bra måste jag säga. Avslutades med bastu och det var riktigt skönt. Efteråt blir man sådär härligt seg. Passade perfekt att slänga sig framför tvn och kika på pearl harbor. Planerna för resten av lovet ser lovande ut, imorgon åker vi till Göteborg.


Den enda människan du kan ändra på är dig själv


Shopping shopping..

Har alltså shoppat idag. Det blev kungsmässan och jag är överraskad faktiskt! Hade till och med öppnat en ny affär med super mysiga kläder. Minns tyvärr inte namnet. Fick i alla fall köpt mig smycken, träningskläder, en blus, nya solbrillor och lite trosor som alltid :) Lyckad shopping och i veckan blir det nog ännu mer fast i Varberg, har spanat in lite saker som är "måste-ha" på. Nu bjussar farmor på påskmiddag!

 
Bilder från Kina för idag är en sådan dag då man vill åka dit igen!


Var det någon som sa Påsk 2008??

Vi firar påsk som för två år sedan, härligt med lite flashbacks! Jag, Johanna, Britta och Elin träffas och lagar mat käkar kanske dock inte lika mycket godis som sist men svär på att det kommer bli minst lika trevligt om inte trevligare. Imorgon ska ja avancera och övningsköra till Kungsbacka på kvällen blir det party känner mig riktigt taggad, hoppas bara planerna blir bra för en gångs skull!



Glad Påsk

Tre påskägg hittills fyllda med godis och efter denna påsken kommer jag rulla fram. Har fått ett super läckert humanity for all armband. Tack så väldigt mycket mamma! Nu ska jag alldeles strax jobba, slutar i perfekt tid så jag hinner hem tills kvällens planer, dock är det inte så mycket till planer men spontanitet har alltid gillats. Sedan är det ett egentligen härligt lov, herregud jag är knäpp, men jag ser inte fram emot det.


Önskar Wictor en härlig skidresa till Sälen!

Carpe Diem

Gårdagen var fulländad, Göteborg med Elin, shopping käk och bio. Hittade två nya linnen som kommer sitta fin fint i sommargarderoben. Käkade på en väldigt mysig grekisk restaurang, synd bara att greker är så snåla! En klick tsatsiki och en tomatskiva va fan är det då? Bio på Bergakungen, Remember Me, jävligt bra film så se den.

Har också gjort premiär på vägen idag, har bara kört på parkering innan men nu jävlar ska jag ut på vägarna! 5 månader kvar..


RSS 2.0