spek

Idag har vi diskuterat skolfotot vi har på fredag. Helt otroligt att alla kom överens tillslut. Jag avslöjar inget, det ska tydligen vara hemligt till skolkatalogen kommer. Men som alltid kommer det såklart läcka ut någonstans ändå. Men här får ni inte veta det i alla fall. Det är förresten inte hälsosamt att gå i skolan 8-16, man blir helt sjuk sista lektionen då vi har UF. Skrattar åt i princip allting och gör inget vettigt. Men en stor eloge till Jenni Molin som våga ringa till Holland idag, äntligen ser det lite ljust ut för Just Bake It UF ;)

 


upp med hakan!

Ineffektiv dag i skolan som vanligt, matte c är obegripligt och onödigt för vanliga människor. Läser det enbart för att de flesta utbildningar kräver det samt att man får meritpoäng. Så det är bara och bita i det sura äpplet som man säger ;). Jag ska jobba ikväll, ett fyra timmars pass vilket är så otroligt tråkigt. Känns som man jobbar 8 timmar utan rast. Nej vad negativ jag var idag då, jag hoppas att det blir en kvällspowerwalk med mina kära, jag har mycket att prata om tror jag. Hejdå!


Studentmössor


Det är trots allt en bra måndag, hade sådan söndagsångest igår! Vi fick prova studentmössor idag så nu har jag beställt hem min. Shit vad alla var i extas och blev taggade för student, det ser lovande ut! Har redan börjat smida planer för helgen enbart för att pigga upp måndagen. Nu blir det mellis, tro det eller ej också lite plugg och i vanlig ordning träning. Adios Amigos!  

I rymden finns inga känslor

I rymden finns inga känslor är den finaste filmen jag sett på länge. Så söt, se den!


bra start på helgen..

Det var bra drag på sticky igår. Vi var där rätt tidigt så vi var hemma redan klockan 1. Det var helt perfekt, vi slutade när allt var som roligast precis som det ska vara. Som Ebba sa, vi borde införa torsdagar som våran offeciella partydag. Jag tackar alla som gjorde kvällen! Nu ska jag alldeles strax åka och hämta upp mina snygga vänner för vidare färd mot Borås. Det blir bio och käk på Oliven, ser ut att även bli en lyckad fredagkväll. Förresten så har jag ännu en gång denna veckan varit på banken, finally internetbank! Här ska klickas hem kläder och annat. 


hörde jag skål?

Då har helgen rullat igång. Långhelg är väl ingen som klagar på precis. Och som Katarina sa så måste vi ju fira att vi faktiskt tar studenten i juni, utgång ikväll i Göteborg med tjejerna. Imorgon blir det bankärende, shopping, bio och restaurangbesök. Lördag jobb, söndag kalas och mycket där emellan. Inget plugg, är trean verkligen såhär slapp? Jag har inte pluggat någonting förutom lite religion och matte sedan vi börja. Men inte ska man klaga. Tjoho jag är riktigt laddad för ikväll!


Körde bil i en timma för att hitta rätt hus

Nu är det konstaterat för alltid. Det är faktiskt inte jag som har sämst lokalsinne i familjen. Jag skulle köra min lillasyster till en kompis som hon var hos första gången för två veckor sedan. Enligt Annie så hade hon själv full koll på vart vi skulle och beskrev vägen, men första försöket mot rätt destination misslyckades. Så även det andra. JAG KÖRDE BIL I EN TIMME FRÅN DET JAG BÖRJA TILLS JAG VAR HEMMA IGEN. Snacka om att ha ett kasst lokalsinne, att köra runt i Haby, Berghem & Desarehult på diverse olika värdelösa grusvägar är inget jag rekomenderar. Tur att jag precis fått mitt körkort och fortfarande tycker det är kul att köra bil och tur att bilen hade full tank.  


en bild på geniet själv

träna träna träna

Ki-box=tråkigt, Ki-box=en jävla träningsvärk! Men jag trotsar den och kör ett dubbelpass även denna tisdagen med spinning och styrkamedel. Min träningskompis känner sig sjuk så jag får försöka genomföra det helt själv. Det ska nog gå bra. Jag har nu hämtat ut mitt körkort, vilken katastrof! Men jag behöver väl inte gå runt och vifta med det, så ingen lär ju kolla på det ändå förutom vakterna på krogen, om jag ens blir insläppt är ju frågan. Nu är det mellis, powernap och dubbelpass, ha en bra tisdag! 

 
snarlikt mitt körkort!

vuxenpoängen bara dräller in..

Igår var jag och la familia på Liseberg. Det var sjukt längesedan jag var där så det var riktigt skoj. Jag och Annie tok-åkte allting eftersom det knappt var några köer. Perfekt för en som hatar stå i kö. Röstade också igår såklart, vuxenpoäng. Var på bankmöte idag med företaget, vuxenpoäng. Oj så vuxen man blir så fort man fyllt 18. Idag ska jag träna Ki-box med Britta, gör det enbart för hennes skull för jag tycker det är tråkigt egentligen. Nähe kära bloggläsare nu ska jag plugga lite Matte C vilket är helt obegripligt egentligen, bara att försöka stå ut dessa två ynka terminer. 

 

THE LAST SONG

Fredagens utgång blev lyckad även om men än hälften fick vända och åka hem. Igår lördag myste vi bara runt i våra joggingbrallor hela dagen. Kvällen avslutades med taco och film. Var dom den bästa filmen jag sett på väldigt länge, the last song, se den råder jag er till!


KÖRKORT!

Jag är så jävla glad så det finns bara inte. Äntligen är det gyllene kortet mitt, jag har sett fram emot det i ett år. Dagen har varit fullspäckad med bilkörande. Jag, Elin, Britta och Anna åkte in till Borås, shoppade en klänning. Vi käkade också pizza på alléterassen den är oslagbart god där alltså. Har också kört runt i Mark för att uträtta en mängd ärenden, tänk så många saker man helt plötsligt måste göra.

garderobsstäd!

Fick tummen ur och slänga ut alla sommarkläder från garderoben för att göra plats åt fler höstkläder. Det finns en tendens till översvämmning i min lilla garderob om jag inte lägger undan lite kläder. Mycket konstigt! Kan det vara så att det shoppas för mycket? Hur som helst så passade jag också på att bestämmma outfit för fredagen då det blir 18/19-års fest. Men som vanligt finns det "ingenting" att ta på sig, hoppas man hinner iväg en sväng till Borås eller Göteborg.


En walk in closet tack!

Någon som hyr ut rum?

Måndag och UF-Kick off så jävla tråkigt. Tre föreläsningar på en dag och bara en var bra. Fiasko! Hur som helst var det skönt att mjukstarta veckan med att åka in till Borås. Tror jag glömt att nämna att Elin tog med mig ut i Borås i lördags, kvällen sammanfattas som bra. Jag taggar för den kommande fredagen istället. Helgen sitter i och jag är tröttare än skit, Anna kom dock och hämta mig för att gå en runda uppe vid sjön. Det är så go luft ute nu men så sorgligt att sommaren är över som varit helt sjukt bra. Måste också säga att Annie börjat spela fiol. Någon som hyr ut rum? Pappa har lovat mig ett par ritkgit bra hörselskydd jag får nöja mig med det.




tummen upp


Äntligen 18!

Igår fyllde jag äntligen 18, tänk så länge jag längtat efter det egentligen. Tackar så mycket för alla gratulationer. Har fått snowboardbrallorna som jag visa i bloggen för ett tag sedan, även en parfym, pengar, smycken etc. Eftersom jag sprungit på krogen hela sommaren så känns det inget speciellt med det men Elin tyckte ändå att det var värt att fira så idag blir det antagligen utgång. Ska dock jobba hela helgen och det lär bli sjukt mycket att göra med tanke på Skene Marten som jag missar i år också. Inte för det gör så mycket men det är tradition, man måste ha brända mandlar och majskolv.
 

Tackar Britta så mycket för lyckokakan som gjorde att jag fixa en väldigt viktig grej igår!


Ladies Night

Jag vill gå på ladies nigh när dom kommer till Göteborg. Fräscha män! (Måns Möller är dock ett undantag men jävlar vad rolig han är så det överväger allt).


danspasset!

Klassikt att ha sovmorgon och ändå vakna tidigt och vara hur pigg som helst. Har skjutit fram på friskis väldigt länge på grund av sjukdom och massa annat. Men igår drog Olivia med mig på danspasset så jag hade inget annat val än och fylla på mitt kort. Ett år med spinning och jympa, jag är taggad för att ta tag i detta igen! Tillbaka till danspasset, jag är stel som ett kassaskåp och är inte särskilt begåvad när det gäller att hänga med i rörelserna, men jävlar vad roligt det är ändå! Det blir fler gånger helt klart.


Idol är bra ibland


het het het het

grym grym grym grym

riskettan, check!

Eftersom riskettan blev inställd förra gången jag skulle göra den fick jag istället utföra den idag. 4 timmar på trafikskolan gick förvånandsvärt fort, alla jag pratat med innan har tyckt den är jätte dryg. Jag överlevde. Farmor bjöd på thaikäk efteråt. Har också fått massage för min onda kropp. Har kramp i både mage och rygg hela tiden, jag hoppas jag får sova gott inatt eftersom gårdagens sömn var ett helvete. Ikväll är det säsongstart för idol, alltid lika kul att kolla när folk gör bort sig.

MATTHEW GOODE ÄR HEEEEET!

Det blev en väldigt lyckad och lugn lördag tillsammans med min kära vän Britta. Vi hyrde tre filmer och en utav dom var Leap Year, se den! Matthew Goode är så het, tror jag smäller av vilken sekund som helst. Hur som helst har jag tillbringat 9 timmar på jobbet, stressnivån behöver taggas ner några grader och det kan den nog göra om jag kollar på Remember Me som jag somnade till igår. Men har ju sett den en gång tidigare så det gjorde inget. Vaknade när filmen var slut med att Britta satt och storlipa "Hanna jag har aldrig gråtit så mycket till en film någon gång".




 

Samstag

Japp då var lördagens jobb över. Och istället för att vara så tråkig och bara vara hemma som jag tidigare sagt har det smidits planer tillsammans med Britta. Det blir en traditionell myskväll med sushi och snack. Ska upp och jobba imorgon igen och kommer antagligen få det lika stressigt som idag, är inte van vid att ta stort ansvar och säga till dom andra vad de ska göra. Men det var tydligen något jag var tvungen att träna på så det är bara att bita ihop. 
 


EGO

Skönt med fredag och helg. Jävlar vad jag ska vila upp mig vill jag lova. Om man bortser från att jag ska jobba hela helgen. Jag tar i alla fall ett break från många veckors festande, jag tror det är ett ganska vettigt beslut med tanke på att jag om exakt en vecka fyller 18. Så imorgon medan mina vänner skakar rumpa sitter jag hemma på min egen och gör absolut ingenting. Som dom säger på reklamen "det är bra för oss barn att ha tråkigt ibland". Kan också meddela att jag idag har övervunnit min telefonrädsla då jag ringde till ett internationellt företag för att få fram information till vårat UF-företag, väldigt modigt en eloge till mig! 

 


jag vill ha skidsäsong


Jag vill åka till Österrike nu, eller vart som helst bara jag får åka skidor. Vill ännu mer ha tagit studenten så man kan börja kika på säsongsjobb för 2011. Håller just nu på att kolla runt på massa olika skidsidor för att hitta nya roliga saker för vinterns åkning. Ska införskaffa mig om ekonomin håller ett par som jag visat innan burton snowboardbrallor, nya goggles gillar dom två ovan, nya pjäxor, skidor och en splitter ny hjälm. Känns som det kommer bli ganska saftigt för plånboken. Därför måste jag jobba jobba jobba och spara spara spara, en kombination jag är sämst på!  


Hanna goes Charles Dickens á la 2000-tals/ghettostyle!

Oj så vuxen man kände sig igår när röstkortet damp ner i brevlådan. Gjorde ett test på aftonbladet för att se om det testet stämde in på det parti jag tänkt rösta på. Men inte enligt aftonbladet, då ska jag helhjärtat satsa på piratpartiet, en aning tveksamt alltså.

Idag har jag tillbringat åtta timmar i skolan, det är inte mänskligt. Eller man är i alla fall inte mänsklig när man kommer hem för man gapar och skriker på alla för man är mataggressiv. Hur som helst har dagen gått väldigt snabbt och jag måste bara berätta lite kort om svenskalektionen. Vi har fått en uppgift att redovisa olika stora författare, vi har tänkt att göra en roligare redovisning och bestämde oss för lite teater. Jag ska spela Charles Dickens (född 1812) i 2000-tals/ghettostyle, jag är sämst på teater och kommer dö av skräck innan jag går in i klassrummet. Men försöker verkligen printa in i huvudet att man ska bjuda på sig själv.




RSS 2.0