Hur normalt är det egentligen, en familj som aldrig äter tacos?

Jag har gått och blivit sjuk så här lagom till nyårsafton. Tråkigt som bara den. Skulle egentligen jobbat idag men har istället kollar väldigt mycket film, det blir fruktansvärt tråkigt i längden också. Men det finns fördelar, trots att jag är sjuk gillar jag mat lika mycket som annars och eftersom mamma blir lite extra omtänksam har hon utlovat tacos. Trots att det bara är jag i hela familjen som gillar det. Hur normalt är det egentligen, en familj som aldrig äter tacos? Hur som helst ska det bli väldigt gott och jag hoppas innerligt att jag blir frisk tills imorgon..


mitt julkort jag fick dagen innan julafton, gissa om jag blev nyfiken..

Shopping i Göteborg

Kom hem från Göteborg för ett tag sedan. Jag sa ju sist att jag inte trodde att jag skulle hitta något. Så fel jag hade där, dock är nästan inget köpt på rean. Men jag är inte förvånad. Köpte i alla fall Peak-tröjan jag sucktat efter i någon månad, hör och häpna en ny BH till samlingen, en svart väska från Sisters, mascara med ögonkräm och borttagning samt smycke och hår/kroppsprodukter. Så nu har jag haft lite spa med mig själv och jag känner mig som en ny människa. På torsdag blir det nog lite shopping igen har lovat att åka in till Göteborg med Anna. Måste dock försöka tänka på ekonomin och hålla i stålarna..


bild från helgens förfest hos Olivia


Jullov är bra!

Jag har haft en fin och mysig jul med många bra klappar. Är nu ägare till en rosa OnePiece och den är helt sjukt go att gå omkring i dock ser man ut som en lite gris men det gör mig inget har ju inte tänkt att ha på mig den någon annanstans än just hemma.

Har inte klippt mig sedan augusti, jag är så fräsch. Men idag tog jag mig i kragen och boka en tid, på onsdag ska håret bort bort bort.. Imorgon åker jag och Britta in till Göteborg för att shoppa upp julklappspengarna på mellandagsrean. Känner jag mig själv rätt kommer jag inte hitta någonting men det är ju värt ett försök. Jag hatar som ni kanske vet vid det här laget REA.

Nu ska jag cykla bort julmaten, adios!


God Jul

Dan före dopparedan och hela Marks kommun vistas utomhus för att hetsshoppa det sista. Så även vi. Har varit i Skene, Kinna, Fritsla och i Kinna igen.. Men nu är allt köpt och ikväll blir det som i vanlig ordning dagen före julafton julmat och bingolottos uppersittarkväll med familjen, det är riktigt mysigt. Och Julafton firas som vanligt, varför bryta på traditionerna, frukost i Haby, julbord i Örby, och lutfisken i Borås. Juldagen är också fastställd äntligen och det blir Kinna Krog.

God Jul alla bloggläsare!


Julaftonsmorgon 2007, Farmor, Annie och en mycket fräsch bild på mig själv!

blä

Har lagat någon jävla äcklig fiskburgare fyfan, jag spyr bara jag tänker på det.

"Dö tjock och lycklig"

Tjenare fan. Det blev ingen simning igår, började tvivla på min förmåga att simma så här vintertid så det blev ett klassiskt måndags spinningpass istället. Får bege mig till kaskad en annan dag, förresten så går inte jag och bikinin sådär hand i hand nu kring jul då skafferierna består av pepparkakor och kylskåpet med julgodis. Men dö tjock och lycklig eller vad det nu är man säger. Fast får nog ändå hålla med Elin lite att om man lever en gång och då kan man lika gärna vara jävligt snygg..

Nu är äntligen alla julklappar köpta och jag hoppas alla blir nöjda och glada! Nu är det bara en julafton outfit som saknas..


idol semifinalen i Scandinavium

välkommen jullov!

Yo yo. Efter denna helg är jag sjukt jävla jätte trött. Så att jullovet börjar imorgon är ju bara att hurra för, jag ska äntligen för första gången på veckor få sova sådär riktigt länge så man känner sig helt utvilad, skönt! Men sedan så har jag bestämt mig för att hitta på mycket saker. Åka skidor utför och på längden, träffa vänner, shoppa, festa, träna, jobba, umgås med släkt, fira jul, juldagen och nyår, äta för mycket goda grejer som dukas upp till höger och vänster.

Alldeles strax ska bikinin på för jag och Britta har bestämt oss att kaskad blir våran träning idag..


bild från helgens försäljning i mysiga Haga


Kreativitet by Hanna Claesson


tummen upp för u-hamn

Hej här är jag och jag lever. Ulricehamn i lördags var väldigt mycket att hurra för. Det sorgliga var när jag vakna i söndags och i hallen stod ett par pjäxor, en hjälm, skidkläder.. allt från lördagens åkning. Jag hade sådan lust att dra på mig allt och ge mig ut och åka igen igen och igen.. Skitsamma att den längsta backen bara är 850 meter, jag tröttnar aldrig! Och jävlar vad roligt jag hade har inte skrattat så mycket på länge, bra för magrutorna det där!

På kinna torg i söndags:
En okänd kvinna 40 säger till mig: Har du varit lucia?
Jag: Näe, det har jag väl inte (blev utsedd till skolans lucia i sexan men det är väl inget att skryta med)
Kvinna 40: Min dotter tycker nämligen att du ser ut som en.
gud så fint sagt..


St Johann 2008.


Ich will ski fahren..

Yo! Då var sista uppgiften för den här terminen gjord, tror jag i alla fall.. som det ser ut för tillfället. Det är bara tisdag men guuud vad jag ser fram emot helgen. Låt de gå fort fort fort jag vill åka skidor nu. Föresten nyår som alltid bli så oplanerat, nu finns det helt plötsligt många alternativ och jag är så förvirrad och inte alls taggad. Nyårsafton är överskattat men ändå hoppas man att det ska bli den perfekta starten på det nya året. Hade allra helst tagit med mig la familia och åkt skidor någonstans. Det hade varit den perfekta starten på det nya året.


jag mår braaaaa

Idol i fredags var riktigt kul, inte något drag direkt men det var kul att se alla kameramän som sprang runt som idioter och hur producenten snackar i reklampauserna hur alla ska agera. Har jobbat hela helgen så ikväll ska jag ta igen mig på soffan med gossip girl och beck. En påse godis hade ju inte heller varit helt fel! Och nu smider vi planer för nästa helg, mamma och pappa jag är inte alls avundsjuka på att ni ska till Bad Gastain, jag ska faktiskt också få åka skidor dock i Ulricehamn. Men vad gör det, måste dämpa suget lite åker ju trots allt inte innan vecka sju till Österrike.


kommer inte på ngt bra

Nu är det nästan inget plugg kvar på hela terminen, det är så underbart! Åkte in till Kinna med Britta idag efter skolan. Inser nu hur mycket det är jag vill köpa. Hoppas jag hinner med i Göteborg imorgon innan det bär av mot Scandinavium och Idol med mammi och Annie. Men ska upp och jobba på morgonen så missar tyvärr övernattningen och hotellfrukosten på Gothia Towers hur keligt är inte det.


RSS 2.0