mys mys mys

Det har varit världens mysdag, jag gillar det. Jag drog med min farmor på en promenad runt Haby, efter det satte vi oss i bilen och åkte till Skene för att uträtta massa ärenden. Handlade lite på Willys, köpte en blomma på interflora, vi var också på kyrkogården för att "hälsa" på och tända ett ljus för farfar. Efter det köpte vi med oss sushi hem som vi satt och åt framför tvn. Sedan gick jag hem till mig, kura ihop mig under en filt, käka ben and jerry´s och kollade på världens mysigaste film, the holiday. Den kan man bara inte få nog av (Jude Law kan man bara inte få nog av).




Känner mig som hemmafru..

Jag säger bara jösses vilken god kladdkaka det blev igår, så god att jag och Jonas tryckte i oss hela till filmen "dumpa honom". Tjockt värre. Filmen var bra rätt igenom tills slutet. Hyrde också två kalkon filmer, allt flyter och fanboys. Nu ska jag försöka städa lite i huset, träna, fixa käk och sedan får vi se vad som händer. Känns så skönt att vara själv, den enda som saknas är ett körkort så man kan ta sig vart man vill. Seg som jag är har jag precis gått handledarkursen och fått hem lämpet så nu ska jag ge mig ut på vägarna, tror det kommer gå riktigt bra faktiskt, haha.


plus minus noll

Har precis kommit hem från en 80 minuters powerwalk. Hann precis hem innan solen försvann helt, det var riktigt skönt, kan inte minnas när jag rörde fläsket sist. Mor och far åkte också till Stockholm imorse så nu är jag helt själv hemma vilket är det bästa som finns, nästan. Nix nu ska jag hoppa in i duschen och käka lite, hoppas det finns ingredienser till en kladdkaka hemma, dock lyckas jag aldrig få dom kladdiga. Men det är värt ett försök!


hahah gud vad jag kommer sakna min snygga pappa!! :D

Rättar till

Jag vet inte vad det blev för fel när jag la in videon på "christian the lion", musiken var inte alls den samma som jag trodde. Hoppas denna fungerar bättre!


längtar fram och tillbaka

Mitt internet fungerar inte alls längre så just nu sitter jag på pappas dator och hittade lite gamla bilder både från österrike och i sommras. Jag hatar mellanting, antingen vill jag sola och bada eller så vill jag åka skidor!


pappa, jag, farmor och annie i varberg i sommras

första kvällen i österrike, dö go mat gott folk!


Jag gillar det!

Jag hade tänkt att det skulle bli en sådan dag där man får gjort lite vettiga saker som städa i ordning på mitt rum eller börja läsa lite i min engelskabok som måste vara klart efter lovet. Men icke då, nu ska jag försöka slänga på mig lite kläder och smink och sedan ta bussen till Borås med Britta och Anna. Vi ska nog bara sätta oss på ett fik köpa massa fika och bara snacka av oss. Fast det är ju viktigt det också. Ikväll ska jag jobba så dagen är fullspäcka, jag gillar det!


lyckad lördag mysig söndag och lov resten av veckan..

Gårdagen var lång och lyckad. Efter mycket velande hamnade vi tillslut på en fest i Sandared. Så efter en dag med mycket bussåkande shopping, tågresor, festande och taxibilar var det hur skönt som helst att krypa ner och sova skavfötters med Anna, haha. Mindre lyckat var det när Annas far drog igång och börja hacka i golv med någon maskin tidigt på morgonen. Men det kompensera vi med en god och nyttig frukost framför tvn! Nu bär det av mot Jonas och imorgon börjar hårdträningen på allvar!



Den optimala lördagen ;)

Snart går bussen mot Göteborg och det är shopping tillsammans med Olivia och Anna som gäller. Ikväll blir det partaj, kan inte bli en så mycker bättre lördag tycker jag! Hoppas helt enkelt att allt går enligt planerna vilket det inte brukar när det gäller oss.

(tyvärr har min dator formaterats om så jag är väldigt tom på bilder, men jag ska be mitt dataproffs längre ner på gatan om hjälp)

Har skickat in min första polisanmälan!

Veckan har inneburit mycket plugg och denna fredag i skolan ska vi inte prata om. Efter att jag gjort ett litet snesteg i vårat nuvarande projekt kom det hem en faktura på 400 spänn. Jag blev jätte chockad när kuvertet damp ner i brevlådan i måndags. Men som tur är har jag fått mycket hjälp. Eftersom att detta företag som skickat räkningen är ett blufföretag sa konsumentombudsmannen att jag skulle polisanmäla det.

Jag trotsar min telefonfobi och ringer polisen i Kinna där jag träffar på en mycket tyken och uppkäftig kärring. Jag var nog i och för sig inte så mycket bättre själv för jag försökte hela tiden säga emot henne med nya argument. Tillslut gav jag upp och la på luren, senare ringde en av lärarna upp polisen igen och jag har nu skickat en polisanmälan.

Jag är helt slut efter denna dag med polissamtal, naturprov och svenskatal. Som grädden på moset har jag också varit så snäll lovat min jobbarkompis att ta hans tid. Så snart bär det av mot jobbet men jag slutar redan 21.00 så det är inga större problem.



claessonhanna påväg tillbaka

Jag lever. Har bara pausat lite, men inom de närmsta dagarna ska jag börja blogga igen och jag har bestämt mig för att göra det aktivt åtminstonde är det värt ett försök. Vem vet jag kanske börjar redan imorgon. Håll utkik! :D


Denna bild laddar jag upp enbart för att den är så fruktansvärt ful och för att jag var så fruktansvärt lycklig eftersom jag precis har vunnit en väldigt fyskisk tävling mot Johan ;) ser han inte väldigt krossad ut!!?


varje vecka har man söndagsångest!

Söndag och jag ska börja plugga när som helst, nu går det inte skjuta fram engelskan mer. Gårdagen spenderades hemma hos Linn med mycket trevligt sällskap. Shoppade också en massa saker i kungsbacka med mammi på dagen. Så helt klart en godkänd lördag. Imorgon blir det reunion med fotbollstjejerna från det gamla 91-92 laget, gud så kul. Så efter jag jobbat ska jag skynda skynda mot örbyhallen för lite spel. Nix nu ska jag sätta manken till eller vad kan säger, haha!


Sjukt om något


Alltså helt allvarligt, man blir hur berörd som helst och det är omöjligt att hålla tillbaka tårarna och gråta en liten skvätt :)

Inför hemkunskap tack!

Det är inte klokt vad man luktar illa efter man lagat mat i skolan. Vi har börjat med ett nytt projekt just nu och idag lagade vi mat. Temat var Jamaica och jag tycker vi lyckades riktigt bra. Hur som helst så saknar jag HKn insåg jag nu. Det var verkligen skoj och lärorikt, så vi får hoppas vi kanske kan laga mat någon mer gång.



Hanna hanterar sin marddröm!

För två tre veckor sedan, då dagen innan jag skulle jobba drömde jag en "marddröm". Att jag skulle stå i kassan och det kom flera olika personer som prata massor av olika språk. Som tur var fick jag den dagen stå i köket så det blev aldrig någon läskig träff med någon tysk. Men idag händer det såklart. När jag minst anar det kommer flera amerikanska eller i alla fall väldigt kunniga engelskpratande killar fram. Den första ställer en fråga och utan att jag ens tänker på det svarar jag, på engelska självklart och efter det inser jag att han pratar engelska och att jag faktiskt utan att tänka på det kunde svara också. Så det gick ju hur bra som helst. 

Några timmar senare kommer det fram en drös danska gubbar också. Jag ska säga att det var svårare och förstå än vad engelskan var! Men jag klämmer väl till så gott jag kan med mina danska kunskaper och klarar mig rätt bra med "takk skal du have".

RSS 2.0