påsk är en konstig högtid!

Tjena vilket bra påsklov detta har varit. Har verkligen innehållit det mesta. Nu är det inte många veckor kvar av skolan. HALLELUJAA! Två bra utgångar på Oscars detta lov med sköna människor. Jag har kommit på hur mycket jag älskar Varberg. Jag vill bo där. Det är en härlig stad! Men skolan börjar inte imorgon så söndagsångest finns det inget utav idag. Ikväll blir det grill med la familia.

PUSS.


"And for the hot night moments, for the fantasy in my bed.."

Först jobbet i några timmar sedan åker jag Olivia och Frida L till Varberg och myser innan det blir dags för alla andra brudar att komma ner på torsdag då det vankas fest och premiär på Oscars. Stockholm är bokat. Det är lov och det har börjat hur bra som helst. Mitt shoppingförbud har jag självklart inte lyckats hålla. Vi sa "ingen shopping innan Stockholm". Hittade riktiga godbitar i Borås i måndags och imorgon blir det naturligtvis en runda i Varberg med Bror och Lennart.

planer planer planer, svårt att leva i nuet..

Alltså nu kan jag tala om för er att det smids planer både till höger och vänster och jag har snart inte koll på allt längre. Tur att jag har världens feting kalender som gör jobbet åt mig. Och det är tur att det planeras så mycket för om det är någon som inte kan leva i nuet och fånga dagen som det så fint heter så är det jag.

Det är skärtorsdagen, Falkenberg och Stockholm som planeras bland annat. Ikväll åker jag till Britta för att jag hon och våran vän Olivia ska boka en liten weekend till Sthlm. Det blir inget med UF-företagen förutom dom dagarna mässan är. Så jag, Britta och Olivia väljer att åka upp helgen innan för att festa shoppa och ha det allmänt bra. Jo förresten, då kan jag leva i nuet när jag väl är där. Men det är ändå svårt att inte tänka på andra resor när man väl är där också så jag kan nog förresten inte leva i nuet. Okej om ni fattade det där och fortfarande läser detta långa inlägg är det ju ganska bra gjort. Kände att jag var tvungen att dela med mig lite.


Olivia & Britta i Stockholm, maj 2010!

Humöret är på topp!!!

Det känns bra nu, måste vara vädret. Jag radar upp det.

- Min jobbhelg är över
- På onsdag är sista provet innan vi går på påsklov för sista gången i våra liv
- Grillpremiär igår med god mat, vänner och film på kvällen
- På onsdag är det 50 dagar till student
- I september händer en sjukt bra grej som jag inte kan tala om än.
- Just Bake It UF ska till Stockholm och representera Älvsborg i SM
- Nästa vecka jobbar jag bara torsdag och söndag
- Har fått en ny tid för att ta bort min "hudförändring"
- Har många arbetstimmar i mars & april = Shopping och Party med företaget i Stekholm 9-10 maj
- På påsklovet får jag äntligen träffa min bästaste vän Elin som pluggar ihjäl sig stackarn

Ett urval..


Gött att man måste lägga dessa lappar i sitt skåp så inte Annie ska gå runt och sno!
Hittade dock lappen sönderriven i fredags!


kul


Jag är egentligen helt slutkörd efter regionalamässan. Men vi kammande hem en 3:e palts i tävlingen "Bästa UF-Företag" så det får vi vara väldigt nöjda över. Och nu börjar en helg där jag ska jobba både fredag, lördag och söndag. Ska dessutom agera chaffis inatt till Borås antaglien. Men kanske orkar med en utgång denna helgen också! Hört att den ryktas om grillparty på lördag...

hej april

Hej. Jag lever, har bara lite mycket bollar i luften för tillfället men blir så när man lever i en UF-bubbla. Men imorgon gäller det. Vi ska möta juryn igen och sedan är det klart vem vinnaren är. Hur som helst är det en mässdag kvar och det ska faktiskt bli riktigt trevligt.

HM kläderna har kommit och det blev bra. Några saker i alla fall. Shoppade på kungsmässan i söndags också förresten. Bra shopping! Åh vad MQ är min favoritaffär dom har allt..


RSS 2.0