jag vill träna egentligen..

friskis, powerwalk eller lata sig framför tvn? Varför har jag ingen som bara kan rycka upp mig och säga Hanna nu är det fan dags att börja ta tag i träningen. Jag lovade ju mig själv att börja när skolan satte igång. Och det gjorde jag också men så åkte jag ju på den där förbannande sjukdomen förra veckan. Är faktiskt rädd att jag ska falla tillbaka i någon ny, eller är det kanske bara en ursäkt?

Montag

Trodde inte det var sant när klockan ringde imorse. Det fattas en dag på helgen så man kan vila upp sig riktigt ordentligt inför måndagen. Men denna måndag har gått förvånandsvärt smärtfritt. Började morgonen med UF och det börjar gå framåt så det känns kul. På marknadsföringen hade vi en föreläsare som var riktigt bra så den timman gick riktigt fort, brukar nästan alltid vara dryga föreläsningar i skolan annars men tummen upp för Hasse Carlsson. Slutade tidigt och eftersom det snart är dags för körkort satte jag min rumpa framför trafikskolans datorer och plugga lite lätt tills Britta ringer och föreslår en fika. Det är ju trots allt mer prioriterat en måndag.  


Det är snart exakt två månader sedan vi befann oss i denna underbara stad. Helt klart den bästa veckan i mitt liv, helt sjukt!

bra kräftskiva!

Kräftskivan var bra. Riktigt bra. Det måste dock varit något skumt i kräftorna för idag gott folk är jag så trött så det bara skriker om det. Men jag ska inte klaga för kräftorna var sjukt goda och sjukt många så det till och med räckte till en kvällsskiva, mycket bättre än campino. Det slutade alltså med utgång till Oscars och sa jag att det var en sjukt rolig kväll?

Gud hör bön!

Jag har blivit bönhörd! Helt otroligt från att ligga med 39 graders feber igår vara inne på vårdcentralen där läkaren garanterat tror det är halsfluss till idag när jag vaknar med lite ynka halsont, endast! Detta ska såklart firas. Trion kommer åka ner till Varberg för kräftskiva och detta ska bli bra tralalala!


Burton

När man är sjuk så finns det inte så mycket att hitta på mer än och ligga framför tvn eller klicka runt på internet. Så det är precis det jag pysslar med på dagarna. Så nu när jag i princip kollat på att program som finns samt sett samma repriser tusen gånger valde jag att klicka in och se om junkyard fått in lite vinterprylar. Har i vilket fall hittat ett par snowboard brallor från Burton jag tänkt klicka hem så småningom. Det börjar ju trots allt närma sig en ny skidsäsong och jag tror dessa kommer passa min jacka utmärkt.


yes please!


?!@£#...

Jag har haft fullrulle från och med månadagen förra veckan och fram tills idag då jag sista lektionen känner mig febrig. Inte en enda liten stund har funnits där man kunnat återhämta sig. Detta är väl antagligens kroppen som säger "lugna ner dig, sluta stressa". Men då ska jag tala om för dig kroppen att det fungerar inte för jag lyssnar inte på det. Stressar nu istället upp mig ännu mer för "allt jag kommer att missa". Håller tummen för att min lilla sjukdom går över tills imorgon. Tills dess ska jag knapra strepsil så jag slipper halsontet.

Förresten så var helgen tummen upp. Jag och Elin har varit riktigt kulturella, är dock rädd för att det kan finnas något som säger pensinärsvarning på alla våra påhitt. Vi besökte fästningen, getterön, industriområden för att checka läget och detta varvat med mat, fika och kaffe. Låter i mina ögon just nu dötrist men jag kan säga er att jag kommer stortrivas som pensionär!


taaank joo for a very nice weekend!

fullspäckad helg

Dagen började med att jag och Elin tog bilen till kungsmässan. Tanken var att jag skulle hitta en vit bh men va fan, det finns inte många snygga på HM och om man kollar på andra ställen så är dom snygga kräm färgade. Skulle också hitta en bra kräfskive outfit men det fann jag inte heller utan får helt enkelt rota fram någon gammal trasa till nästa helgs kräftskiva. Efter mycket velande fram och tillbaka har jag och min vän Elin kommit fram till att ta bilen ner till Varberg och bosätta oss där tills imorgon. Vilken frihet det har blivit med körkort i kompiskretsen. Vad som händer i Varberg får vi se men lite planer finns det.


sänder en krya på dig hälsning till min lillasyster.

Personalfest tonight


Lite tänk om skolstarten..

Då var första skoldagen avklarad och det känns som man hade varit där igår redan. Vart tog sommarlovet vägen? Det sista sommarlovet någonsin, jag har inte tänkt på det innan rätt sorgligt ändå. Men det är ändå dags att hitta på något annat nu. Två terminer till är ju ingenting även om jag är mer skoltrött än någonsin så tror jag det kommer flyta på rätt bra. Hur man nu kan man vara skoltrött när man haft ett 10 veckors lov. Hur som helst så satt vi i grupper om tvåor och treor för att lära känna varandra. Senare på redovisningen inför alla ekonomiare så lät det såhär "Detta är Hanna och om tio år har hon ett bra jobb". Alltså måste man sätta sig ner i en skolbänk ytterligare några år efter studenten igen om man inte lyckas trilla in på ett bananskal någonstans. Varför läste jag inget praktiskt!  


halkan check!

Gick upp halv sju imorse och kom hem bara för en liten stund sedan. Har låtit hela dagen bestå av körning och teori. Halkan är nu avklarad och jävlar vad kul det var. Har ett teoriprov kvar innan jag kan boka uppkörning och skrivning och detta ska ske innan denna veckan är slut. Jag är glad att Frida var med i Göteborg idag, det var längesedan jag träffade henne så vi passade på att luncha när vi kom tillbaka. Imorgon är det skolstart så nu är det dags att tycka upp sig igen. Igår var vi förresten inne i Borås och jag hittade konstigt nog en hel del.

  

 

onepiece.no

OnePiece Lollipop
Alltså den här har jag kollat på ett tag. Mamma tyckte den var ur töntig men den ser ju så fruktansvärt mysig ut så det finns bara inte. Jag vill ha den, för 1400 kan den bli min, undra om det är värt de.

nu är det nära

Ursäkta om jag bara snackar om körkortet men det är ett lyckorus uan dess like så fort jag bara tänker på det. Det är verkligen nära. Hade tre körlektioner idag och har även gjort lite teori. Halkan, riskettan och stadskörningen är bokat. Nu ska jag bara mata med teori dessa veckor det är kvar innan jag fyller. Det är värt det. Planer för uppskrivning och körning finns också. Nej det är ju faktiskt inte innan den 10 september jag fyller år men kan inte låta bli att tänka på det.  

"tjejen du är för ung"

På sociten kom vi inte in, men när vi väl kom in i stan var jag ändå inte särskilt sugen på att gå in så det var nog rätt bra när vakten sa "tjejen du är för ung". Det kändes faktiskt bra för suget var på noll men förfesten var bra. Tog tåget hem 11.42 idag där jag träffar Anton som jag inte snackat med på hur länge som helst så det var i alla fall en trevlig hemfärd. Väl hemma var det dags för släktkalas så det var bara hoppa in i duschen och försöka rycka upp sig, jag tror inte jag lyckades jätte bra. Behöver nu sömn så det bara skriker om det klockan ringer 05.30 imorgon för körlektion kl 7. Men nu är det fan inte långt kvar på körkortet vad jag tror. Hanna Claesson du måste ta tag i teorin! 

 


jobb och party lördag.

Lördag och fint väder, jag ska jobba hela dagen. Efter jobbet måste jag skynda skynda innan Elin kommer och hämtar mig för vidare färd mot Varberg. Bartömningen på sociten får vi inte missa. Känns som det kan bli en ritkigt bra kväll. Detta blir alltså sista helgen i Varberg för denna sommaren och jag säger det ännu en gång, vilken bra sommar det har varit!


mamma och jag utanför kalmar slott

Jag gillar oväntade besök!

Igår när jag stod och laga mat, eller ja i den mån jag kan laga mat, ringer telefonen. Det var ingen annan än Carl från Katrineholm som jag snackat med i åratal på msn. I vilket fall så träffade jag han för första gången på riktigt i Sälen 09. Nu ringer han och säger att han ska åt Borås hållet och eftersom jag inte hade annat för mig så valde jag att träffa han och hans kompis idag. Jag och Britta följde med dom en sväng till Gekås eftersom de aldrig varit där och kommer antagligen inte åka tillbaka heller. Vi avslutade dagen med en film hos mig och sedan for de vidare på sin roadtrip mot Göteborg. Gud jag vill också ta studenten och kunna åka vart jag vill hur länge jag vill.. Och jag kan ju säga att dom tycker vi bor i världens håla men så illa tycker jag nog ändå inte Mark är. Nästa gång är det min tur att åka till Katrineholm, jag har haft en riktigt bra för- och eftermiddag!


på afterskin i tandådalen 09..


en vecka kvar!

Göteborg igår bestod av shopping på dagen med Britta. Hittade en present till min syster och en väska till mig själv. Köpte också lite bra ha saker inför skolstarten. Senare på kvällen kom Anna in och vi kollade som sagt på bio. Elin den stackaren fick feber och kunde inte hänga på. Så Elin eftersom du brukar läsa detta så säger jag det än en gång, krya på dig. Det är redan torsdag idag vilket också betyder exakt en vecka kvar till skolan börjar. Helgens planer är fullspäckade troligtvis så man lär väl inte ha tråkigt veckan innan det är dags för allvaret igen.


"Nästa år vill jag prova telemark"

Mamma har lagt in bilder från sin kamera. Hittade två mycket fina bilder på mig när jag provar snowboard för första gången i Åre när vi var där i februari. Den dagen kommer jag nog minnas i resten av mitt liv, alla andra som var runt omkring mig också. Jag var så sjukt arg, har nog aldrig någonsin varit så arg någong gång. Så arg var jag faktiskt för att det gick helt åt helvete.



En månad kvar!

Idag är det den 10 augusti vilket betyder att det är exakt en månad kvar tills det är min tur att fylla 18. Idag har jag dubbel körlektion så det går åt rätt håll hoppas jag. Bara att försöka ta tag i den där teorin. Ikväll ska jag träffa min vännina för ytterligare en Wallander film. Har också insett att detta är sista veckan innan skolan börjar igen, hur sjukt är inte det då. Därför måste vi ta vara på dagarna. Imorgon blir det en heldag i Göteborg med shopping på dagen och bio på kvällen. Eclipse äntligen, har också insett att Robert Pattinson inte är fräsch.


hos frisören.

Klockan tolv idag hade jag tid hos frissan. Klockan tre var jag klar. Tre timmar tog det alltså med slingor och klippa av allt. Men jag är riktigt nöjd med resultatet och frisören var riktigt duktig och noggrann. Det känns så härligt att inte gå runt och känna sig som en taggbuske i håret längre. Måste fjäska lite för mamma så jag slipper hosta upp betalningen helt själv. Att det kan vara så dyrt.

bra söndag i regnet.

Gårdagen var bra. Först jobb hela dagen, sedan hem till Elin för en powewalk i ösregnet, vi lagade god mat och hyrde tre filmer. Vågar man säga att vi hyrde tre stycken Wallander. Vålnaden kolla vi på och den var faktiskt riktigt bra. Per Moberg var med och han är cool. Elin hade också varit hemmafru under dagen och bakat mycket goda kakor. Jag föreslog att hon skulle öppna ett eget fik året efter gymnasiet vi får se om hon nappar på den idén.


Svensexa på jobbet..

Idag har jag jobbat hela dagen lång. Måste berätta en rätt rolig grej faktiskt. Alla vet ju att svensexor kan flippa rätt rejält, men hur fan ska man reagera när det kommer en halvblek svensk hårig man i en Boratbaddräkt på en minimotorcykel i driven och köper cheeseburgare. Och nästa gång byter "fordon" till en Cykel och senare kommer in i restaurangen och köper kaffe. Vi som jobbade, alla gäster och hans väldigt snälla kompisar utanför fick i alla fall oss rätt goa skratt. Nu är jag färdig för party, ikväll blir det kräftskiva och jag känner på mig att det blir bra. Själv ska jag vara helt spiknykter för att orka jobba hela dagen imorgon igen. Snart kommer Elin och hämtar mig ha en bra lördag folk. 

  

Ta mig till Abu Dhabi!

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Anna med mycket delikat mat från Kinnas finaste restaurang. Vi kikade på SATC 2 ännu en gång, den filmen kommer jag nog aldrig få nog av. Ta mig till Abu Dhabi nu, jävla pissväder här. Nu har också la familia kommit hem från stugan så nu är jag inte längre själv hemma, känns skönt faktiskt. Alldeles strax ska jag möta upp Britta för en sushilunch.  


Förra veckans kulturliv..



Detta var vad vi kollade på förra veckan i Kalmar och på Öland..

Knight and Day. 5 av 5.


Det blev bio igår. Eftersom mina vänner lyckas ta körkort tog vi bilen in till Borås och kikade på Knight and Day med Tom Cruise och Cameron Diaz. Sjukt bra film så om ni inte sett den så är det dags att göra det nu. fem av fem. Innan vi åkte hem igen blev det käk på Jensens. En bra kväll med Elin och Anna.

Botox kan bytas ut mot getingstick!?

Tackar Elin för att hon fick med mig ut på en springrunda, ja för hennes del var det springa hela tiden jag varierade med lite powewalk för jag är så lat. Men nu jävla förstår ni, gjorde comeback på friskis igår. I alla fall så sitter jag här nu med läppar som Victoria Silverstedt, känns det som! Fick ett getingstick när jag powewalkade runt sjön. Jag ska tala om att det gjorde garanterat mer ont än botox. Ikväll blir det förhoppningsvis bio med mina vänninor.   


Old Spice Commercial


Bra vecka + helg..

Om vad som hänt..

Åkte till Kalmar förra veckan ons-fre med la familia. Har varit helt sjukt kulturell och kollat på slott, slottsruiner, forntidsbyar, långe jan.. Vi åkte alltså över till Öland en heldag. Det var riktigt mysigt men så fort jag kom hem i fredags åkte jag direkt till Varberg.

Där mötte jag upp Elin och Ebba för en liten förfest, riktigt trevligt hade vi. Grannen skjusa in oss till stan och kvällen spenderades på Oscars. Riktigt bra kväll! På lördagen åkte Ebba hem för att resa till Kroatien. Jag och Elin stanna kvar i stugan, Anna som kommit hem från en månad i Spanien gjorde oss sällskap på lördagskvällen. Även denna kväll spenderades på Oscars och den blev nog nästan mer lyckad än fredagen. Två riktigt bra kvällar i rad alltså. 

 


ja tack!


RSS 2.0