sushi & snack


Ikväll ska jag äntligen få träffa dessa filurer. Ja i vilket fall Britta, vi får se om Elin kan slita sig från Varberg. Det kommer bli sushi och prat. Gud det var längesedan som fasen jag träffa Britta nu. Känns väldigt konstigt med tanke på att vi bott tätt inpå varann en hel vecka i Rhodos. Fan jag vill tillbaka nu!

Everybody´s Changing

Ikväll jobbar jag min sista kväll sedan blir det en veckas ledigt igen. Åker till Kalmar/Öland på onsdag med la familia ska bli väldigt bra. Förresten Martin Stenmarck är grym.


reuinion i november!


shopping i vbg

Jahaup då är man i stugan igen och ska hem imorgon, vem är förvånad. Har tillbringat dagen med Elin, känns rätt gött när hon glider in och hämtar mig i cabben. Det blev lite shopping inne i Varberg, hitta ett urläckert nattlinne på HM samt en ring så jag är nöjd. Blev också presentköp till vår vän Olivia som ännu en gång detta lovet är i Greklandet och förnöjer sig. Vissa har det bra. Jag har det jävligt bra jag också i och för sig. Mycket bra lov måste jag säga! Längtar inte tillbaka en sekund till skolan. Vill i och för sig bara få sista året gjort så det blir våran tur att ta studenten. Nej nu kan jag inte sitta här och häcka, här ska grillas!


Cypern 08.


Ge mig en hallonpaj!


Idag har jag gått runt och varit konstant sugen på hallonpaj. Men hur kul är det att baka en när man är själv hemma? Kan ju inte direkt äta upp hela själv.

update

Igår åkte jag ut till Apelviken och Elin för solning med ett jädra stort gäng. Senare åkte jag och Elin runt i stan eftersom hon alldeles nyligen fått körkort. En mycket trevlig dag/kväll/natt. Nu är jag tillbaka i stugen och ska snart hem för jobb imorgon. Ett flängande utan dess like. Men kul när det händer saker. Åker snart till Öland och det känns som sommarlovet går fortare än någonsin!

den här får det bli


Gothia Cup

Underbart, ryggen är redan mycket bättre så idag kan jag åka och kolla lite matcher på gothia cup. Tre år sedan vi spelade nu, vi hade så sjukt kul så jag kommer sitta och vara avundsjuk på alla som spelar idag. Avundsjuk är väl kanske att ta i men jag vill vara med igen! Men det lär aldrig hända fotbollen är förbi..


jag är inte full..

21.40 igår rycker det till i ryggen och jag bli liggande på klipporna. Det har ju hänt innan så det är ju inte så förvånande att trilla ihop på en förfest när man gjort det i ett omklädningsrum på JC eller i duschen när man rakat bena. Hur som helst så gör det så sjukt ont så det går inte hålla tillbaka tårarna och låta bli att ropa efter mamma. Trots att Olivia la mig i hennes knä och försökte mata mig med öl som en bebis..

Jag tog i alla fall av mig mina high heels och traskade från kärleksparken till hamnkiosken där alla raggare satt med varsinn korv i bröd och såg ut som om de sålt smöret och tappat pengarna. Nog om det och till de jag vill komma. När jag gick min lilla promenad med skorna i ena handen och den andra på ryggen var det så mycket människor som kollade ner på mig. Visserligen hängde håret i ögonen och kinderna var fulla med mascara, men så många vuxna som jag mötte drog nästan alla till sig sina barn precis som om jag skulle vara någon farlig alkohlist. När jag gick förbi två tjejer och en kille kollade jag lite snabbt på den ena tjejen för att se om jag kände igen henne. "Dra åt helvete, du kan gå där barfota din jävla.." Vad är det med folk?! 

När jag närmar mig campus och tre polisbilar tänkte jag att nu drar väl polisen in mig i någon jävla bil och kör till fyllecell. Men då kommer det springade en mamma och en dotter och frågar hur det är med mig, de såg att jag hade ont i ryggen inte att jag var något vinglade fyllesvin. Så där stod de med mig och väntade tills min mor och Ulle kom och hämta. De vägrade gå sin väg, man vet aldrig vad som händer sa de. Tänk om det hade funnits fler sådana vänliga människor den kvällen. Eller det fanns de ju, tack Ulle och mamma för att ni kunde komma så fort!





rhodos 2010..


Bra Dove!


Fram och tillbaka..

Jävlar vad jag hatar att må dåligt! Ska åka till ett hotell utan AC nästa gång eller inte. Man fan vad kalluft kan göra med en. Nej nu ska jag ikke klaga längre. Elin har varit hos mig idag på förmiddagen och gett mig alla bilder från resan. Det blev aldrig någon grillning igår, istället körde vi på pannkakor med banan och nutella. Ill gött, det var våran motsvarighet till kebabrulle på natten nere på rhodos. Nu har jag åkt ner till stugan och ska vara här och vila upp mig, hem snart igen och jobba och sedan direkt ner igen för utgång i helgen om humöret och kroppen tillåter. Det är tur att det inte är särskilt långt mellan Varberg och Skene. En sak till förresten, att bada i havet här känns som sötvatten jämfört med medelhavet. Så nu var allt sagt.


tjena sidbena

Eftersom att jag denna sommaren igen kommer ha huset för mig själv vissa dagar kom Britta och underhöll mig igår kväll och natt. Alltid trevigt med lite nattgäster, huset är en sjukstuga båda hostar och slemmar rätt rejält vi har ACn att skylla. Hur som helst ikväll kommer Frida hit och vi tre ska ha lite BBQ. Tur att pappi lärde mig tända grillen härom veckan.


albino?


donuts coffee, coffee donuts

Skönt att sova i sin egen säng, trots att den är på tok för mjuk för min rygg. Måste åka till Ingvar Kamprad och införskaffa en ny helst. Men det fina vädret finns ju i Sverige också så jag ska med min vän Frida åka upp till Hanatorp och bättra på brännan ytterligare trots en vecka med sol och bad. Frida har utlovat fika, skönt att bättre på kilorna lite extra för det har man ju inte alls gjort i veckan. Har nästan blivit undernärd!


"FRESH FRUIT, VERY NICE"

Hej Sverige! Nu har vi efter en helt jävla underbar helt otrolig sjukt nice grym shyst vecka återvänt till Sverige. Om jag ska berätta något från resan vet jag inte vart jag ska börja. Den har verkligen innehållt allt man kan tänka sig. Vi har träffat helt knäppa och helt otroliga nya människor, sprungit fram och tillbaka på bargatan, varit turister i rhodos stad, fått dejt erbjudande av sliskiga greker, gjort bort oss på fina restauranger, sjungt karaoke tills vi blivit hesa, dansat gärnet vid järnrör höhö, snackat norska, träffat b-kändisar, käkat pannkakor på golven, nattbadat, lärt oss massa roliga uttryck och dialekter, käkat sjukt god mat och druckigt paraplydrinkar, fått skäll av hotellägaren, badat i öl och pina colada, blivit lurade av inkastare, badat i meterhöga vågor, haft super mysiga kvällar, shoppat fina saker i super market, snackat finska, träffat oväntade personer, använt pepparspray, varit vittne till tre moppe olyckor.......... vart ska man sluta, går inte in på något vi har yttrat de traditionella orden "det som hände på rhodos, stannar på rhodos!"

HEEEEJ HELLAS!


Tar en bloggpaus på en vecka nu, känner inte för att sitta vid en dator den tiden vi har där nere. Nu är allt färdig packat och om några timmar kommer Brittus & Elin för att hämta upp mig. Just det måste också utbringa ett stort GRATTIS! till Elin som fyller 18 imorgon, gissa om vi kommer fira det på kvällen. Kan också beträtta att jag har träffat en dö söt liten unge idag på Elins kalas. Milo ett år, herregud vill äta upp honom helst!

hur fan kan man bli förkyld nu?

Det var då själva fan att man skulle bli förkyld nu, tappa smaken och få hosta. Men jag hoppas det försvinner, det är ju trots allt inte förren klockan 04.00 imorgon söndag vi lämnar Mark för färd mot Landvetter. Planet går 06.30, känns hur bra som helst att komma iväg i tid. Kan tyvärr inte glädjas åt att det kommer bli lika bra väder här hemma! Men strunt samma, det är ändå inte likadant klimat. Typiskt att jag råka tvätta Elins usb så det inte längre fungerar och Britta inte kan lägga över låtarna på hennes ipod som ska med. Men som tur är så la jag in låtarna på min iPhone häromdagen så ska försöka få in dom på ett annat usb. Jag är rätt dålig på att lägga över musik så vi får se hur detta går.


i rhodos stad september 09

Varför väntade jag inte i ett halvår?!


Thumbs up för rea!

När jag väl kommit igång med shoppandet kan jag som många vet inte sluta. Abstinens efter mer! Jag är nog mycket allvarligt sjuk men som tur är ska jag jobba två dagar nu och lämna landet på söndag så jag hinner inte med mer shopping. Men jag antar att vi kommer komma hem med några extra kilon i bagaget så frisk lär jag ju inte bli där nere. 

Hur som helst så var jag på rean på Harrys imorse. Jag som annars hatar rea och brukar dra mig till hyllan "nyheter" hittade faktiskt riktigt mycket fint. Måste varit för vi var där så tidigt. Två stycken klänningar, en som jag trånat efter hela våren och en annan svart klänning som också blir perfekt till vinterns partyn. Men även den ska med till Rhodos. Köpte också ett par jeans från replay, det var längesedan jag köpte där ifrån men dessa var faktiskt riktigt snygga. Så en shoppingmorgon som annars hade gått på stora summor behövde inte bli så dyr trots allt, jag kanske till och med börjar gilla rea?


slänger upp en bild på klänningen


RSS 2.0