PIZZA??

Gårdagen var mycket bra, tackar Elin för en kul fest! Och ber om förlåtelse att jag inte hjälpte till och städa. Tur att Olivia är haj på det där med damsugare i alla fall. Nu kurrar min mage efter pizza och jag glädjer mig åt att ha sovmorgon till 12.


helgen är mer än välkommen


"That sounds pretty good"


Hero of war är den mest lyssnade låten nu. Måste också tillägga att svensk film verkligen har lyckats med män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden och luftslottet som sprängdes plus att Noomi Rapace är grym skådis.

helgens filmer..

Vi kan nu konstatera att Shane West är i klass med Ed Westwick fast Ed är nog ett strå vassare ändå. Men vassast av alla är helt klart Theodore.



Gårdagens flöt/filmkväll bestod alltså av A Walk To Remember och Alvin And The Chipmunks. Mycket trevligt! Nu bär det av mot Kinna för att se luftslottet som sprängdes. Äntligen blir det av!


några saker att säga

Idag bokar vi resan, skönt att det blev av tillsist. Rhodos stad i Juli med Britta och Elin. Precis kommit hem från ett lamt friskis pass så ska nu hoppa in i duschen. Förresten så fick jag en ny mixer idag dock inte lika snygg som den gamla gröna var men hellre en hel mixer klart. Jonas kommer också snart.. funderar på om det är något mer jag vill säga.. JO jag har panik över tyskan.. så nu är nog allt sagt.


Annie i Rhodos stad september 09

kalabalik sa morfarprosten

Eftersom fredag den 13 inte brukar bringa mig olycka så inför jag nu den 21 januari till min otursdag. Mobilen har flugit ur mina händer, tyska läraren har blivit en diktator, den nya men trasiga mixern gav kaos med mjölk i hela köket och blåbär på min tröja, kniv som jag tappa på pappas fötter... gud jag vill inte veta vad som kommer hända här näst. Ska bara käka, sedan krypa under täcket och läsa klart boken. Vad kan hända? I och för sig kan jag sätta maten i halsen eller få hjärtstillestånd. Jösses kan det inte bli fredag snart!!


SNABBA CASH

Jag förstår faktiskt inte riktigt varför "snabba cash" har fått så bra kritik, den var verkligen inte dålig men den var inte så bra som man hört. Jag hade väl för stora förväntningar. Om inte Joel hade varit med hade den varit tråkig. Jag ger den 3 av 5.



måndag igen..

Jag hatar måndagar, varför finns dom ens.. så onödigt!


reseplanering

Nu åker jag till Linn, dags för reseplanering av sommaren 2010.


min fredag

stora enso
skolan
friskis
FREDAGSMYS


Nu är han äntligen hemma igen

Min käraste mobil är tillbaka igen, skönt att slippa tegelstenen med dom något roliga ring/sms signalerna. Och såhär keckt stod det på lappen som var fastklistrad på displayen:

Jag älskar återföreningar
det är unerbart att vara hemma igen.
Jag har saknat dig! Om du är i behov av mer hjälp, ring då gärna.
:-)


Åh kära Sony jag har saknat dig också, men synd att det gick att laga dig, för jag saknar en iPhone mer. Vi får se hur länge du håller denna gången.



hjärnjympa istället för step2

Ihopp om att gå på step1 lyckas det bli step2 istället. Vilket betyder ett steg svårare och jag är lika borta som Lasse Brandeby och Peppe Eng var på lets dance. Uppvärmningen gick att genomföra någorlunda men så kommer vi till dom kära blocken och jag står för det mesta helt stilla och ser ut som ett frågetecken samt skrattar lite åt mig själv för jag inser hur jävla dålig jag är på att steppa. Men efter ett tag när hjärnjympan släppt lite kommer också kroppen igång och jag kan nästan följa med i de två första blocken. Hurrey, vi får se om det blir något mer step2 pass i framtiden, men jag är ändå nöjd fem personer gav upp och gick ut där ifrån. Och träning fick jag så det heter duga för efter det blev det en riktig genomkörare på ett annat pass. Jag siktar på ett MVG i kondition så nu jävlar ska jag ligga i! Värt ett försök i alla fall.



Bra gjort Hanna Claesson

Matkort gillas inte. Nya Paradise hotel avsnitt ute på tv6 play gillas, lycka för mig som inte är ägare till den kanalen. Ska hem och kolla direkt efter skolan.

Tillbaka till matkortet, jag var sist när vi skulle gå och käka och såklart skulle tallrikarna "ta slut" när det väl var min tur. Drog kortet som en galning för säkerhetens skull, sprang sedan vidare till nästa och såklart var som "slut" där också. Vidare till nästa automat med tallrikar och även där, slut. Gick sedan med arga steg tillbaka där mina vänner stod och tänkte i mitt huvud "att dom där mattanterna inte ens kan fylla på lite tallrikar". När jag kommer tillbaka provar jag att dra kortet igen och det fungerar såklart inte. Britta börjar skratta lite och säger "Hanna du har kortet på fel håll". Sådant som är så typiskt mig.


Läsa Läsa Läsa

Varför har jag Blivit mästarnas mästare på att skjuta upp saker framför mig, gör det jämt nu för tiden. Som den Här förbannade boken som ska vara utläst på fredag, började lite smått igår. Idag har jag fått maratonläsa för att komma ikapp. Läsa böcker är verkligen inte min grej, gör det bara då jag måste (tyvärr). Så 70 sidor på timmar är inget att skryta med, men skönt för nu har jag bara lite mer än halva boken kvar så gissa vad jag ska göra tisdag, onsdag och torsag!

Denna bok är inte ett boktips.
SYSTER MIN AV BARBARA VOORS.


3 terminer kvar nu då..

Gårdagen var tanken att se någon av alla bio som finns nu som man bara MÅSTE se. Såklart fullt i varenda salong, men vi tog ändå tåget in till storstan. Onödigt kan tyckas men Jensens har god mat och godare i bra sällskap. Dessutom kom Elin med en glädjande nyhet som ska kollas närmare på. Elin the toffel blev kvar i Borås medan jag och Anna åkte hem igen, lyckades dessutom lura konduktören.

Min ångest inför skolstarten imorgon är inte liten alltså. Har PANIK! Hur ska man orka. Dessutom måste jag kanske börja läsa den förbannande äckliga boken på 300 sidor och minitext som ska vara klar på fredag, är jag inte mästarn på att skjuta upp saker i sista stund. Hatar läsa! Har också glömt av koden till mitt skåp.



Var sak på sin plats

Igår vid klockan 22.00 var jag hemma i hålan igen. Gud så mycket snö det har kommit här då, varför kan dom inte lära sig att ploga bara. Hur som helst åkte vi hem en dag tidigare. Det var alldeles för kallt så nästan alla liftar tvingades stänga, för att inte riskera köldskador åkte vi hem och fick en extra dag här hemma innan det är dags att återgå till varadagen.

Nu är det dags för det jobbigaste i hela världen, packa upp sakerna. Knappt någon idé egentligen vecka 7 bär det ju av mot Åre, håller tummarna att kylan inte är lika enorm. Men det borde väl inte vara någon risk? Jaja får inte skjuta upp detta mer nu.


06.30 imorgon bär det av mot Hemsedal.

Nu är allt färdigpackat, jag hatar att packa började vid 12.00 men har skjutit det framför mig hela dagen så är inte klar nu innan halv nio. Fick rummet rent och snyggt på köpet för städa var ju såklart mycket roligare än att packa. Hur som helst, mamma var riktigt stolt över att min packning var så lite och jag bara behövde en liten sportbag. Jonas har till och med mer packning än mig, riktigt illa.



Dags att välkomna 2010

Nu behövs en dusch för ska alldeles strax iväg hem till Linn på film. Nu, nytt år nytt decenium och mitt nyårslöfte är att inte ha något löfte alla vet ändå att man inte kan hålla dom. Förfesten innan marieberg igår var riktigt go, hade dô skôj blev lite utav en partydödare att dra vidare. Men helt fyskam var inte kvällen trots allt.




RSS 2.0