Borås Suger

Borås suger. Om jag tänker efter har det aldrig varit lika kul i Borås som det har i Göteborg och Varberg. Varför? Nu dröjer det faktiskt tills jag åker dit igen. Ingen bra partystad helt enkelt. Vaknade helt sjukt sent idag, aldrig hänt att Anna går upp före mig. Vi var chockade. Ikväll åker jag och jobbar fyra timmar. Hade helst haft en kväll framför tvn med Chuck Bass och Gunvald Larsson.


mördardagen är över.

Det känns som en stor hemskt klump i magen sprängdes. Torsdagen är över. Inget mer muntligt i svenska nationella att oroa sig för och ett härligt lov att se fram emot. Talet gick förövrigt rätt bra tror jag, det kändes helt okej iaf. Imorgon hoppas jag på att komma iväg en sväng till Borås, behöver inhandla en outfit för helgen. Och andra kläder, garderboben är tråkig för tillfället.

ett år går sjukt fort


Det är helt sjukt vad ett år går fort, minns förra halloween så väl. Det var sjukt lyckat. Till helgen är det dags att plocka fram treudden igen. Tror dock att jag skippar rosa lugg denna gången. Just nu lutar det mot Varberg. Varför inte vara där på vintern också. När jag var liten trodde jag det var sommar i Varberg året runt, men det är jag nog inte ensam om. Nu ska jag nöta in mitt tal och sedan dra till hoppis och skuttis. 


Sälen på påsklovet?

Det kommer bli en tuff vecka på skolfronten. Nationellt prov i svenska, ska hålla ett muntligt tal i fem minuter. Det roliga är att jag ska prata om nervositet att prata inför en grupp och jag kommer vara helt nervös själv när jag står där framme. Har också rättskunskapsprov på samma dag, rättskunskap är ett ämne jag inte riktigt förstått mig på men det är ju bara fram till jul vi har det så det ska nog gå fint. 

Tänkte uppdatera er lite om vår kommande Sälenresa. Vi har hittat buss upp, boende vilket är en fristående stuga med 11 bäddar. Påpekar också att det finns bubbelpool. Detta låter riktigt lovande så nu återstår det att alla ska kommer överens. Minns när vi bokade våran resa till Rhodos, då var vi tre olika viljor som inte kunde komma bestämma sig nu blir vi kanske 11, men det är bara kul.


st johann -08


Älskade julkalendrar


Mysteriet på Greveholm är helt klart den bästa julkalender som gjorts, tätt följt av trolltider. Alla barnprogram var så mycket förr. Stör mig på all dubbad skit som finns på disney channel. Hoppas på en mysig julkalender iår för i så fall ska jag faktiskt försöka följa den för att få julstäming. Ikväll agerar jag chaffis samtidigt som det blir reseplanering hos Brittus. Vill åka skidor nu nu nu nu.

RESEPLANERING!

Hej människor. Det är fredag som antagligen ingen har missat och det är härligt. Ska jobba lördag och söndag så ingen utgång denna helgen är det bestämt, vilket är ett vettigt beslut som kommer hållas denna gång. På lördagkväll blir det istället reseplanering med brudarna inför vinterns kommande skidresa. Äntligen ska det bokas. Finns inget bättre än och ha saker att se fram emot. Det blir en riktig tjejkväll med matlagning, onyttigheter, snack och planering!


JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL


att dö i en trafikolycka


Jag hatar att åka bil trots att körkortet är det bästa som hänt på länge. Men jag är så otroligt rädd för att vara med om en trafikolycka, det kommer högst upp på min lista "sätt som jag inte vill dö på" tätt följt av drunkning. Någon gång denna veckan drömde jag att pappa körde bilen, jag såg hur hastighetsmätaren snurrade varv efter varv vilket egentligen inte är möjligt antar jag? men ni kan ju ana hur jävla snabbt det gick. Låg i baksätet med världens jävla panik och klump i magen och samma panik får jag bara vi kör på autobahn i 140. Så det enda negativa med resan till österrike är att man måste åka bil i så höga hastigheter så länge. Var goda anteckning min rädsla för att åka bil. 

grönsak

Denna paprikan är gudomlig bara så alla vet!


spinning..

Det är så tråkiga träningspass på friskis på måndagar. En pw känns inte kul i duggregnet så jag får väl prova bas spinningen. Var på hennes pass för något år sedan och då var det så dyster musik, får hoppas att hon piggat upp det lite. För träna det måste jag göra!


ändrade planer

Dåligt med inköp från min sida, en mössa och smink, mat och fika. Men det var trevligt sällskap så det gör inte så mycket. Eftersom jag varit förkyld och mått pyton var ju tanken inte utgång. Men när kvällen närmade sig insåg vi att vi inte orkade sitta hemma så vi åkte in till Borås. Det var kanske inte det roligaste. Nästa helg ska bli vit, jag ska vara taxi! Snart åker la familia hem till mormor och morfar på middag, kanon bra söndag.

puss på fredag

Så sjukt lägligt med fredag. I onsdags i bussen på vägen hem från Borås säger det bara poff och jag blir förkyld. Har aldrig varit med om att en förkyldning bara kommer och överfaller en så. Så utgång som var tänkt i helgen är rätt nerlagt, men det är nog bara positivt för jag vill inte ens tänka på hur många helger i rad det har varit nu. Jag ska i vilket fall trotsa min sjukdom och orka åka till Göteborg imorgon med Britta. Dags att fylla på garderoben lite, den skriker efter mer. Ni kan ju tänka er själva att inte äta mat på en hel månad.


bla bla bla

Gårdagen var lång och jobbig, därför har säkert min förbannade förkyldning smugit sig på. Skola hela dagen lång och direkt efter åkte vid med buss in till Borås för att gå på en föreläsning om säljteknik. Den var faktiskt mycket givande så jag klagar inte. Idag har vi bara en endaste lektion men jag har ändå mycket som ska göras så ska försöka få det undanstökat innan helgen då det blir heldagsshopping i Göteborg och kanske utgång. Härligt! Nu ska jag hämta upp mina vänner, ha en bra torsdag.


hejhopp

Endast en liten lektion idag. Är alltså redan hemma. Nu ska jag försöka bli klar med religionen. Sedan vill jag hinna med att gå ut i det härliga vädret innan det bär av mot friskis. Desperate Housewives förgyller kvällen. Och tack gode gud mår min rygg bra idag. Planer för helgen börjar också smidas, jag är ledig! Det blir shopping i Göteborg vilket var väldigt längesedan. 

 
hittade en snygg bild på Elin

måndag är trist

Måndag. Tråkigt. Måste skriva klart religionen. Ryggen krånglar igen. Helvete. Låg på spikmattan nyss hoppas det hjälper lite. Såg Oprah Winfrey´s show och alla twilight skådisar var med. Taylor Lautner är snygg. Spikmattan har gjort mig trött och jag vill ha helg igen. Hej då!


Kinna Krog

Gårdagen blev riktigt jävla lyckad, om man säger så. Premiär för mig på Kinna Krog. Det var ju faktiskt bra drag, trodde det skulle vara helt dött, markbor kan tydligen. Vi dansade nästan oavbrutet hela tiden vi var där. Idag har jag alltså lite ont i fötterna och lite ont i huvudet jag är också lite sugen på att åka och jobba nu. Men det kommer säkert gå bra. Kom på att vi har en film kvar att kolla på, får ringa tjejerna ikväll och se om det kan bli lite filmmys, vi har nog endel att snacka om efter helgen också. Ha en bra söndag!

 


filmtips

Lördag och jobb men bara till kl 16. Ikväll blir det utgång, vart är inte bestämt. Jag är sugen på Göteborg men eftersom man inte är hemma innan efter kl 04.00 och eftersom jag ska upp och jobba vet jag inte om jag orkar med det. Vi får se vad som händer, ibland är det bra att inte veta. Igår kväll kollade vi på The Bounty Hunter och The Joneses. Filmerna var riktigt bra. 

 

Dagens lärdom: tvätta och tanka bilen!

Har idag lärt mig att tanka bilen och tvätta bilen. Tankningen gick bättre än tvättningen. När jag trodde jag äntligen var klar (har hållt på en timma) kommer pappa och inspekterar med sitt skarpöga. Han såg ingen skillnad från tidigare, säkert! Men två timmar senare är vi klara och polon skiner som aldrig förr. Och inte tala om fälgarna, pappa låg fan inne i däcken och skrubba.

Mycker bra fredag hittills. Efter skolan åkte jag Frida, Anna och Britta in till Kinna. Fick köpt smink, rosabandet, två tröjor och en rejäl fika på skrädderiet. Ikväll åker jag till någon skenebrud och gör ett nytt försök med de tre filmerna vi hyrde igår. Vi hade alldeles för mycket att snacka om så vi såg inte en enda film.


tur att mammi förstår att det inte är så lätt och tvätta en bil när man aldrig gjort det innan.


hej hej

Svenska provet var så lätt att jag hade hur många fel som helst! Pinsamt! Men detta var inte hela världen, allt hänger på de nationella proven som vanligt. Jag och Jessica har idag bestämt oss för att söka jobb på Rhodos till sommarens säsong, låter lovande! Har en månad att kurera mig på innan det blir säsong i fjällen som egentligen är min prioritet ett efter studenten. Ikväll blir det filmmys med flickorna. Skulle tränat egentligen men har så ont i ryggen från gårdagens affro. Visste inte att man kunde ha träningsvärk i ryggen!


rhodos 10

BRA TV TIDER

Bra på tvn nu för tiden. Följer för många program. Igår började äntligen desperate housewives, lika bra som alltid. Idag börjar Greys Anatomy + bonde söker fru. Jag följer bara patetiska program som ensam mamma söker, bonde söker fru, kungarna av tylösand och igår började det ett nytt, bartender skolan. Och snart börjar ju även paradise hotel. Men även hur mycket alla vuxna klagar på det så kan man faktiskt inte komma ifrån att det är underhållande. Nu ska jag göra något vettigt så jag inte får för dåligt samvete. Svenskaplugg och step. Adios.



H&M By Night!


yo yo yo

Tackar Anna som körde in oss till Borås igår, så snabbt har det aldrig gått till Borås någon gång. Inte det att Anna körde olagligt på något vis men det kändes som det gick på tio snabba minuter, sjuk känsla. Jag vet inte hur jag ska sammanfatta kvällen riktigt. Sitter i alla fall idag med en sträckning i rumpan för jag på ett så smidigt vis hoppa in i en bil som skulle köra oss till stationen på kvällen. Och ja vi kände människan som körde väldigt väl. Det blev en konstig kväll men trevlig. Nu är det hinduismplugg som aldrig förr och snart en pw med Elin. Hade tänkt tvätta bilen också men vet inte hur man gör så måste få en lektion i det först. Ikväll soffhäng! 

  


Tänk att vara en ko!

Utanför vårat hus finns en kohage, varje dag kör jag förbi en hage med mängder av kossor. Nu har jag kommit på det. TÄNK SÅ TRÅKIGT ATT VARA EN KO. Det enda dom gör är att beta gräs eller sova, STÅENDE dessutom. Fy fan tänk om jag hade varit en ko.  


RSS 2.0