HATA HATA HATA SPRUTOR

Jag är så otroligt lycklig över att jag tillslut bestämde mig för att gå samhäll istället för turismprogrammet. Har turism just nu som en 50 poängskurs på induviduella val och det är verkligen "dö trist". Det räcker iallafall gott och väl med en timma i veckan. Varför jag går ut med denna spännande information är att jag har prov på torsdag och har nu intensiv pluggat i två timmar eftersom jag prioriterar tusen andra saker före skolan för tillfället. Det känns hel meningslöst att veta att den internationella turismen öker med 10% per år eller hur en turist defineras.

Nu är jag också helt säker på att svininfluensan inte kan komma och ta mig. Sputan togs helt oväntat idag och det gick som alltid när jag tar spruta, jag svimma klart! Men Britta fanns vid min sida hela tiden, fast den idioten bara stod och skratta åt mig när jag låg där och blev ompysslad med saft, druvsocker och pannan nerkyld, haha.





Adventstid kom till mitt lilla hus..

Första advent och ingen advents eller vinterkänsla över huvudtaget. Idag blir det helt oväntat jobb i 5 timmar och helt oväntade pengar i december. Det gillas. Skulle egentligen shoppat idag men jag får nöja mig med fredagens lilla shoppingrunda med Britta och Anna. Den roligaste och mysigaste på länge. Att vi inte upptäckt Café Viskan innan nu.


hihi lördag


W595 VS. IPHONE?

Jag gillar dagar när man får mycket gjort. Som denna helt vanliga torsdag. Skolan till klockan 16 och helt oplanerat gör jag klart att plugg som står i kalendern. Sedan bar det av mot friskis för intervallspinning vilket var mycket givande så snälla snälla f&s behåll detta pass.

Okej nu har jag skrivit ett sådant detta-har-jag-gjort-idag inlägg som alla hatar att läsa. Men kan väl ändå passa på att säga att jag och pappi har börjat diskutera iPhone och jag är riktigt sugen på att köpa en. Den verkar vara så himla underhållande, man kan nog nästan aldrig ha tråkigt ;). Det tråkiga är ju bara att den funnits ett tag, jag vill ha något nytt, så om jag köper en så lär det väl nästa månad komma någon annan som man hellre hade velat ha, men så är det ju alltid så nu får jag allt ta och bestämma mig om man vill offra vad det nu kostar i månaden...


jag vill ha vargavinter!!

Jag har paniklängtan. Klarar inte av att se en enda liten bild med snö eller skidåkning och jag får abstinens. Har klickat runt ett tag på skistar.com och kikat lite webb-tv, vilket gör suget efter snö, skidor och riktig vinter ännu värre. Hur ska jag kunna hålla mig till februari? Snälla någon gör så det snöar lite i Ulricehamn så man kan få provåka lite innan det gäller.. Isaberg i Hestra sägs öppna vecka 51, men man vet aldrig med svenskt väder!


 

Gud, hjälp mig :D

Hemkommen och är i stort behov av att plugga om jag ska klara av morgondagens matteprov och glosförhör i engelskan. Självklart gör man massa annat för att slippa. Nu mellis snart powernap efter det friskis sist Desperate Housewives. Så jag får vända mig till han ovan molnen. Käre gode Gud gör så jag klarar matteprovet, och om jag nu gör det så måste det vara ett tecken, då lovar jag att tro på dig, hihi.


tummen upp för bra måndagar

Snart blir det friskis för att träna bort fredagsmys-godiset, lördagsfestandet och söndagsfikat.. Herregud jag borde egentligen bosätta mig på friskis. Enligt rykten kommer aftrodans att finnas på där till våren, de har man bara hört bra saker om så det ska bli väldigt skoj att testa. Jag är för feg för att gå till corpus där alla redan kört ett tag. Efter f&s, Örby för lite fotbollslir, äntligen måndag!


Ge mig 14 februari


24 APRIL =)

i April när denna fantastiska upplevelse ägde rum lova jag att lägg upp bilder. Men eftersom Frida som är fotografen är segare än någonting annat har jag inte fått dom innan nu. Bättre sent än aldrig, 7 månader senare.


Fullrulle sedan 06.00

Sitter just nu hemma hos Jonas, kollar på Sverige-Italien. Skönt att äntligen få varva ner lite. Det har varit fullrulle sedan klockan ringde på 06.00 i morse. Då bar det av till friskis för morgonspinning vilket var otroligt skönt. Trots folk tycker att det är helt korkat att missa sin sovmorgon på grund av det är det en super star för efter det blir man helt pigg vilket jag har behövt för att klara den långa dagen. Från 17-19 stod jag Anna, Jessica och Sofia på mässan för att få nior att välja samhällekonomi. Väldigt roligt faktiskt, har pratat konstant i två timmar, vatten har aldrig smakat bättre efter det, hihi!




17 november

Tjena bloggen, jag sitter just nu i skolan och ska alldeles strax (äntligen) åka hem. Nu är allt inför mässan imorgon och på torsdag klart. Jag ska åka hem med någon som jag inte känner, jag är svin nervös. Tydligen farmors kompis som ska hämta sin dotter på gymnasiet och då ska jag åka med där, fråga inte hur det blev så. Hjälp jag kommer kliva in i fel bil eller något, har ju aldrig sett människorna innan!

då var det måndag igen..

Jag gillar helt plötsligt måndagar. Skolgång 12.10-13.30 en liten ynka lektion med företagsekonomi. Nu håller jag på med en inlämning och efter det är det bara en ynka liten läxa kvar på denna icke så betyngande vecka. Gud så skönt. Eftersom jag har bestämt mig för att få MVG på konditionstestet i skolan måste jag nu sätta igång med träningen. Idag blir det dubbelpass, medel 75 på friskis och efter det fotboll med kära vänner.


övningskörning

Jag är nog en riktigt naturbegåvning när det gäller att köra bil. Första gången jag övningskörde idag och jag satte dragläger direkt! Haha, dock var det nog det enda som gick riktigt bra. Jag fattar ingenting och trycker bara ner alla pedaler som går typ. Har också hunnit jobba i tre stackars timmar så nu ska det blir skönt att ta en dusch och sedan får vi se vad denna spännande lördagskväll har att utlova.



tack gode gud för att det är fredag redan!

Jag hakar på träningen och körde pass på friskis, det märks att jag inte tränat på så länge jag kan minnas plus träningsvärk på det, härligt. Skönt att psykologiprovet är gjort och det var faktiskt inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara, den inställningen är nog perfekt att gå in med varje gång det vankas prov. Nu ska jag käka och sedan kommer Jonas och hämtar mig, gud vad jag gillar att han har körkort :D Och gud vad jag gilalr fredagsmyyyys :D

i form eller iform?

Jonas tvingade med mig till gymet så där befann jag mig med han och Stefan och kände mig helt jätte klen. Fast även om inte dom tyckte jag körde på så tunga vikter kommer jag ha världens träningsvärk imorgon, jag känner redan hur jag skakar i armarna. Fast jag gillar det för jag har nog inte besökt ett gym sedan i Juli. Så nu är det dags igen!


konersation mellan mig och farmor:
Hanna: jag har tränat därför svara jag inte innan
Farmor: okej, men var är du nu då?
Hanna: på iform
Farmor: så bra att di är i form men var är du? ska jag hämta dig?
Hanna: suck.. på hälsostudion.

hej hopp tralalaala en bonde i vår by

Psykologi är faktiskt rätt intressant men konstigt och det ska bli så skönt efter att provet är gjort på fredag. Sitter just nu i farmors källare (det enda stället där man kan få lugn och ro bara ett jobbigt gammalt element som låter så förbannat) och ska strax fylla på koppen med kaffe som håller mig vaken. Jag får ju bara inte somna ifrån bonde söker fru, undra vad min idol Roger ska hitta på idag.

 


Jag får liksom ingen ording

Sitter av någon konstigt anleding och lyssnar på Lars Winnerbäck som jag aldrig tidigare ens tyckt verkat bra, men hans senaste låt är riktigt vass faktiskt. Borde sitta och rå läsa i min älskade psykologibok nu men det kommer alltid något roligare emellan. Till och med borstat tänderna för att komma ifrån det "humanistiska perspektivet" en stund. De ringde också precis från jobbet och fråga om jag ville jobba, det tillfället vill man ju egentligen inte tacka nej till, typiskt.

Nix nu blir det maraton-plugg innan det är dags för höjdpunkten av veckan, behöver jag ens säga att det är Desperate Houswives :D


Hej å hå inga vila ingen ro..

Tralllalaaa.. Jag är äntligen klar med min "Reading diary". Om ni bara visste hur stolt jag är för att jag för första gången lyckats läsa ut en bok på engelska och förstå hela innehållet. Känner mig riktigt bra på engelska faktiskt. Jösses så skönt det var med sovmorgon idag förresten, började 12.10 men det är vi värda eftersom dom kapar våran sovmorgon imorgon. Nix här kan jag inte sitta och slöa måste plugga psykologi om det ska hinnas med fotboll ikväll. (Typiskt att fotbollen krockar med Ullared).


Vad är fritid?

Söndag och jag är just nu på världens sämst humör eftersom jag vet att veckan kommer att bli "så jävla kelig". Den kommer bara att bestå av massa plugg om jag ska klara av psykologiprovet som alla säger är så förbannat svårt. Engelska, turism och pedagogik måste också göras och inte tala om tyskan och matten. Sedan är jag 100 procent säker på att tusen andra saker också kommer dyka upp. Jag hatar skolan så jävla mycket just nu men om jag ska få tid med något annat ska jag inte sitta här och klaga, ska se till och göra klart engelskan innan jag åker mot jobbet.


hipp hipp hurra...

Eftersom att jag inte hann med bloggen igår så måste jag säga grattis i efterskott till Britta som fyllde 17. Vi överraskade henne med ett litet kalas. Ett väldigt mysigt sådant med lekar, spel, tacos, tårta och mycket snack. Och jag vet inte riktigt vad som hade hänt med Britta men hon var väldigt väldigt konstig, går inte att förklara men är det verkligen en sådan skillnad att fylla år?


Hurrar för ny taxi

Är hemma från en mysig eftermiddag i Kinna med Anna. Vi fixade lite hemligehter till den stora dagen imorgon. Fika och snacka skit. Det behövdes för torsdagar är ett rent helvete i skolan, men då vill jag inte ens tänka på hur det blir nästa vecka. Måste också säga GRATTIS till Jonas som fick körkort idag, jag är så glad, börja till och med gråta en liten skvätt på tyskan haha. Perfekt nu när min gamla privattaxi Johan har tröttnat på att köra mig.


Jag är frisk som en nötkärna

Min trötthet sedan helgen börjar gå över, jag har precis dragit i mig rosenrot (häxmedicin) och kaffe så nu lär jag väl inte kunna somna i natt heller. Hur som helst så visade inte EKG testet idag att det skulle vara något fel på hjärtat mitt. Så när förkyldingen har gått över kommer jag äntligen att befinna mig på friskis igen för att träna träna träna.. jösses vad jag saknar det! Här kommer lite bilder från helgen också.


stressssss

Min kropp har inte orkat med mig och min stress den senaste tiden. Hjärtklappning och nu världens förkyldning. Tog mig i kragen för att kolla upp det idag så jag gick till skolsystern eller vad det heter. Hon fixa mig en tid så imorgon ska jag till vårdcentralen för ett EKG test.

För några timmar sedan kom jag hem från skolan och då var farmor så snäll (för hon ser hur stressad jag är) och gav mig lite healing. Nu ska jag ha samlat ytterligare lite krafter för att orka med allt plugg som står på schemat. Tur att tisdagen räddas av desperate housewives ikväll. Nej nu ska jag plocka fram lite tårta och sätta mig med plugget.



 

Det är bara ett år man får stå ut ;)

Mamma såg precis bilden på sig själv som jag la upp på henne i morse. Genast uppmande hon mig att ta bort den! Men hon ska inte klaga för idag fick vi skolkorten och jag ser inte riktigt klok ut. Var precis hemkommen från Rhodos så jag är helt röd plus att jag jätte skrattar och inte nog med det lyckas jag böja mig fram och se ut som en dvärg. Gud vad jag gillar skolkort!


hipp hipp hurra..

säger jag till världens bästa mammi som blir gammal som gatan, grattis på 40års dagen mamma :D


Jag är inte så snabbtänkt idag!

Gårdagen bestod av förfest två fester och en efterfest, somna inte innan halv sex och sov i hela två timmar. Sedan städa jag och Anna huset som galningar och det blev såklart pizza och film. Jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Inte konstigt att jag inte klarade av Annies kluriga gåtor:
 
Annie: Säger man "en rak kurva eller ett rak kurva"
Jag: En rak kurva såklart
Annie: Haha du är korkad det finns inga raka kurvor

eller

Annie: Om ett plan kraschar på gränsen mellan Norge och Sverige, vart ska man då begrava dom överlevande.
Jag: Norge .. ?!?!


Det känns så himla bra när ens åtta år yngre syster är smartare än sig själv.

RSS 2.0