Imorgon vankas det bal!

Nu har jag legat i solariet 3 gånger i hopp om att inte se ut som ett lik. Jag har haft forvård och fixat naglarna. Nu är det bara att invänta den stora dagen imorgon. Eller det känns inte så stort och det känns bra att inte ha så höga förväntningar. Det är naturligtvis studentbalen jag snackar om, det ska bli kul. Ska försöka börja uppdatera bloggen på riktigt igen, har haft mycket annat i skallen dessa veckor.


stockholm, fångat med mobilen


fixar det sista till balen

Utan att klaga kan jag säga att jag har sjukligt jobbig hosta. Låter som en 70 årig man med rökhosta. Men i och med min och mammas shopping i Borås idag kunde jag köpa med mig lite Can Jang och strepsils. Och eftersom jag älskar retar dex reklamen fick en sådan flaska åka med hem. I vilket fall så är nästan allt till balen hittat nu eftersom jag idag hitta både skor väska och smycken. Men det är armband och ringar som återstår. Det är läskigt nära nu. byebye!


Stockholm i mitt hjärta

Kors i taket vad bra jag har haft det den senaste veckan. Och den känns i kroppen nu kan ni lita på. En weekend med Britta och Olivia från fredag-söndag som innehöll sjukligt mycket shopping, tjejsnack, god mat, fest och dylikt. Sedan mötte jag upp företaget på Måndag och ställde ut på mässan mån-tis. Vilken skillnad från tidigare mässor. Alla var super duktiga och hade hög ambitionsnivå och alla var dessutom väldigt sociala vilket gjorde att man har snackat med många dialekter under dessa dagar, perfekt för mig som är lite dialket frälst. Dessutom var Prins Daniel där och invigde mässan, han tyckte även att det lukta gott i vår monter och hälsade på Jenni och Alisa, tyvärr var jag och resten av företaget och käkade kvällsmat. Galamiddagen var god och trevlig, det var längesedan jag skratta så mycket som jag gjort dessa dagar i Stockholm. Men den klassiska frasen som stämmer så bra, borta bra med hemma bäst.


Nu bär det av till huvudstaden!

Ja då är packningen inför Stockholm i full gång. Varför är det jämt så svårt. Hur som helst så tog jag största resväskan jag kunde hitta för att tanken är att jag kommer ha fler grejer med mig hem. Men såklart är den nästan redan helt full av saker. Jag ska ju faktiskt nästan vara borta i en hel vecka. Jag, Olivia och Britta var nyss på MM för att fixa diverse proviant så vi klarar bussresan. Gött att ha spotify i mobilen, en splitter ny tidning och den nya marabou kokos/banan. Känns som jag kommer klara detta utmärkt!

PUSS & KRAM!!!!!!!!!!!!!!

SÅ BRA, SÅ RÄTT!

ERIC AMARILLO!

OM JAG LYSSNAR NÄR DU PRATAR
INTE TALA OM MIG SJÄLV
OM JAG SÄGER DU ÄR VACKER
MEN DET SPELAR INGEN ROLL
FÖR SKÖNHET FINNS INOM OSS...

OM JAG GER DIG MINA TÅRAR
MEN ÄR STARK NÄR DU ÄR SVAG...

OM JAG ÄR SÄKER PÅ MIG SJÄLV
MEN ALDRIG ÄR FÖR SJÄLVGOD...

VILL DU LIGGA MED MIG DÅ? OM SANNINGEN SKA FRAM!


update om mitt liv

Känner att det är dags att slänga upp ett inlägg mellan allt som händer i mitt liv. Och faktiskt tro det eller ej men allt spännande som händer just nu. Kan ännu inget avslöja men kanske nästa vecka vem vet. Hur som helst så har det varit en bra Valborg. Bra drag på sociten och bra drag på jobbet hela helgen. Det är inte klokt vad extra timmar jag jobbar ihop.

På torsdagkväll åker jag Olivia och Britta till Stockholm. Det är shopping & partaj som gäller. Och jag kommer stanna där enda till onsdagen i och med UF-Mässan. Ska bli riktigt trevligt att komma ifrån mark lite.

Nej nu kallar plugget. Sjukt mycket att stå i innan vi springer ut..


RSS 2.0