bra shopping i göteborg

Jävlar vilken bra dag! Tog bussen vid nio för att möta upp min snygga vän Britta i Göteborg. Mycket prat, mycket mat, mycket shopping. En perfekt onsdag måste jag säga. Jag har hittat en ny bikini plus att man fick köpa tre stycken delar och betala för två, hur bra som helst. Fick också med mig en BH, ett svart linne som jag ska ha till stranden på Rhodos, en vit klänning samt en underklänning. Plus lite hemliga artiklar som jag inte kan avslöja eftersom vi har en stor dag att fira på söndag. Nu ska jag äta, puss.


vi lurar små barn vi lurar små barn, med våran glass reklam!

Igår fick vi som alla andra måndagar en hel jävla bunt med massor av reklamblad i brevlådan. Men högst upp låg det finaste. Reklam från glassbilen, fyfan jag vill att den kommer hit nu så jag kan få köpa en mixad påse med massor av glass. Det såg helt gudomligt gott ut!


We No Speak Americano

hello fuckers nu är det nämligen så att på söndag åker jag och mina kompanjoner till rhodos stad, hur sjukt är inte det då! 7 dagar kvar knappt det, minns när jag räkna ut att det var 50 dagar kvar. Och denna veckan lär gå fort för jag har saker på schemat hela tiden och det gillar jag! Idag ska jag till banken, vuxenpoäng, sätta in skattepengarna jag fått tillbaka. Ska också hem till morm och morf, ska få hjälp med att laga en klänning som ska med till greklandet. Funderar också på att träna lite, måste få platt mage på en vecka. Det är skönt att vara ute i god tid!

midsommarhelgen i ord

Om man skulle ta och sammanfatta midsommarhelgen. Vad jag minns var vi i fredags i södra näs, förfest i Elins stuga med grill och sedan slog vi ihop oss med grannpojkarna från Allingsås. Mycket trevligt! Vidare for vi mot Sociten som inte alls var så roligt, så fram mot ett gick jag där ifrån och käkade tillsammans med trevliga människor en väldigt god hör och häpna, kebabtallrik!

Lördagen ville jag inget annat än spendera hemma med familjen och goda vänner. Men eftersom Anna har varit så grym och tagit körkort blev det ännu en kväll i Varberg. Förfest åter igen i södra näs och utgång på Oscars.

Idag är det söndag och jag mår dåligt trots att Tyskland vann över England. Jag vill ha en pizza med massor av ost och sås! Kanske borde jag satsa på att öppna en pizzeria i Haby.

ett gott skratt förlänger livet

Nu har jag packat färdigt för en helg i stugan. Har lika mycket packning med mig som jag hade till Åre i vintras. Det är lika bra, tänk om man skulle glömma något jätte viktigt. Mammi har också bokat en liten miniresa till Kalmar/Öland så dit åker vi i slutet av juli hela familjen, ska bli riktigt mysigt. Ha en bra midsommar gott folk!


Crazy Loooooooop!

Sitter och lyssnar på Elins mästerverk hon satt ihop i Spotify på högsta volym. Underbart en onsdagsmorgon! Det som är så bra att veta är att just dessa låter ligger nu på Brittas iPod och kommer följa med i resväskan till Rhodos. Jag är för snäll, hade bestämt att inte jobba mer denna veckan eftersom jag är ledig men så när dom frågar kan jag inte tacka nej så det blir en arbetsdag innan det bär av mot Varberg redan imorgon. Kul att Elin kommer ner och firar på dagen med min familj och våra vänner innan det bär av in mot stan. Midsommar ser lovande ut som allt annat vi gör.


välkommen sköna gröna granna sommar

Idag är min första dag när jag är ledig, underbart! Sov enda till klockan 12, otroligt skönt. Har börjat jobba på brännan och haft lite frisörsalong. Har färgat farmors utväxt. Strax ska jag till trafikskolan och efter det blir det picknick i det gröna.. Välkommen sommarlov!

 

Nu börjar nedräkningen!

Nu blir det troligtvis inget mer jobb alls denna veckan. Tjoho, äntligen ska jag får känna av lite sommarlov. Hoppas på strålande solsken så man kan börja jobba på en bränna så man inte bränner upp sig helt nere i Grekland. 13 dagar kvar för fan. I veckan blir det troligtvis shopping för att fixa dom sista prylarna som typ en strandklänning och kanske någon mer bikini, det skadar ju aldrig om man har många alternativ.


Rhodos i September förra året!

Victoria Secret visning.

Gårdagen sammanfattning blir en väldigt lyckas kväll. Började med Victoria Secret visning på Sociten med gratis dricka och tilltugg. Jag Elin och Ebba fick väldigt trevligt sällskap och har fixat 10 % rabatt på Esprit plus förfest till midsommar med sill och potäter. Nog om det som säkert ingen förutom vi tre fattar. Underkläderna var snygga inte alla men många var fina så dom hade man ju gärna velat ha. Ebba hade turen med sig och fick en liten goodiebag med trosor, dock inte jätte snygga kunde vi konstatera.

Klockan 11 kom allmänheten och vi kunde där se att vi aldrig mer ska gå till ett ställe där det är 22 leg och vi 18. Gamla människor! Och vi valde att traska mot Oscars. Det blev som sagt en väldigt lyckad kväll!


äntligen helg..

Nu åker jag och jobbar mina sista timmar denna veckan. Sedan hem och ner till Varberg. Känner på mig att det kommer bli en mycket trevlig sammankomst ikväll med Elin och Ebba. Förresten, igår hyrde jag och min särbo Elin film. New moon blev det och jag som var så skeptisk, den var fan dö bra..


Volume Million Lashes

Det är så typiskt mig att gå på all reklam. Jag blir påverkad så lätt av att vilja ha prylar som visas på tvn. Tror jag velat ha allt som tv-shop säljer. Mest av allt en magic bullet, som gör allt på tio sekunder! Men nu handlar det om den nya super mascaran från Loréal. Har inte provat den än men vi får väl se om jag får upp till 3 gånger längre fransar. Troligt, fan ska jag gå på allt för.


fuck you

För det första vill jag tala om hur mycket jag hatar att drömma. Fy fan när man vaknar upp och inser att det antingen tyvärr inte alls är sant eller när man vaknar upp och känner en lättnad över allt hemskt som hänt inte stämmer och på grund av det inte kunnat sova! Inatt hade jag en sådan dröm som när man vaknar upp och tänker "helvete, var det bara en dröm".. Mer än så får ni inte veta hihi.

Innan det är dags att gå till jobbet ska jag uträtta lite ärenden i Kinna så allt blir tipp topp till lördag. Ikväll ska jag hem till Elin och tjöta skit, var längesedan jag träffade någon av mina kära vänner nu. Men ska ju stå ut med dom en hel vecka i Rhodos snart så kanske är bra att vara ifrån varandra lite.


GB GLASS VAD ÄR DET MED ER!


Idag när jag var ute på en powerwalk så låg det slängt ett gammalt magnumpapper i vägkanten. Då slog det mig hur sugen jag var på magnum colombia, om ni inte minns den så är det den med kaffesmak. Snälla GB ta tillbaka nu!

Slänger upp ett inlägg mellan allt jobb..

Dålig uppdatering av mig. Orsak: Jag jobbar som en fullt anställd! Men jag gillar att få extra timmar, kommer klanga gott på kortet i slutet av Juli. Alltså, denna veckan har och kommer bara bestå av jobb fram till lördag då planerna ser väldigt lovande ut. Det är inte heller många dagar kvar till Rhodos. Jag tror nog detta sommarlovet kommer bli mycket bättre än vad jag tidigare vågat hoppas på. Nej nu är det ju fotboll för fan!


heeeja deutschland

Måste bara säga att Tyskland dominera igår! Idag har varit en dag med saker på schemat hela tiden! Dubbel körlektion, teori, jobb, comeback på friskis. Och sist men inte minst har jag lagat en väldigt god sallad som innehöll det mesta. Melon, kassler, mozarella, annanas, pasta, sallad och chasewnötter. Prova att göra den råder jag er till. Hur som helst så hade jag och Britta tänkt att åka till Nelly outleten imorgon på Åhaga men jag blev inringd och väljer att jobba istället för att spendera. Hoppas bara att min rygg håller för den har börjat krångla igen!!


Podolski är heeeet!

fussball

Nehe blev inget med friskis idag i alla fall. Istället har Elin lurat med mig på fotbollsmatch i Horred! Men jag klagar väl inte fotboll är ju alltid kul att kolla på. Såg matchen mellan Algeriet och Slovenien precis. Jävla skit match! Fan sorgligt att inte Sverige är med, hade gjort VM mycket roligare ett tag i alla fall tills dom åkte ut ur gruppspelet där men ändå. Nej nu ska jag slänga på mig vinterjackan snart kommer Elin och plockar upp mig!

äta jobba sova dö

Jag måste hela tiden påminna mig själv att vi gått på sommarlov. Jag kommer på det emellan åt "just det ja det är ju fan lov". Det tar väl ungefär en vecka sedan är man ut ur rutinerna som vanligt på lov. Men det får bara inte bli samma katastrof som förra sommarlovet när jag inte rörde en fena och bara käka ohälsosamma saker. Bara okej vissa dagar. Därför ska jag göra comeback på friskis idag. Har inte varit där på kanske två månader. 

 
Sammankomst hos anna för tre?! veckor sedan..

Dagen efter kvällen före

Skolavslutningen i Varberg igår var så jävla rolig. Började med studentfirande hos Johan, sedan vidare på förfest i Apelviken hos Britta och till sist så hamna vi på Socitén! Förlåt 91:or jag vet att ni inte vill ha oss där. Sedan klassikern med kebabrulle på Campino och efterfest i Apelviken. Där har ni min kväll i stora drag och jag säger ännu en gång, så sjukt sjukt lyckat!

Tack till Olivia som lagade min klänning mitt under förfesten på bara några minuter, jag måste lära mig att sy så jag kan göra det själv om något så hemskt skulle inträffa om inte Olivia är i närheten. Tack alla människor för en bra skolavslutning!


11 JUNI 2010

Skolavslutningen är avklarad och jag är nöjd med mina betyg förutom mina jävla fula äckliga G i engelska och tyska. I och för sig inte värd mer i tyskan eftersom jag trodde jag skulle klara att glida igenom och inte göra något och ändå få ett VG. Gör inte så folk! Men mina MVG balanserar upp det skulle jag nog tro (nej Frida Johansson jag skryter inte om mina betyg).

Hur som helst idag är en bra dag, jag känner det i hela kroppen. Snart är det dags för dusch och fira min bror Johan som idag tagit studenten och som snart kanske flyttar långt ifrån oss. Men nu sitter jag här och har precis limmat på dom sista lösnaglarna och smörjat in mig med brun utan sol och sjunger med i varenda låt. Snart åker klänningen på och bilen går mot Varberg. 

Tack också mamma till den fina presenten jag ska ha med mig ner till Rhodos (23 dagar kvar), kommer sitta så jävla bra. Shit så glad jag känner mig idag, haha! Måste tacka Elin för det också som fått mig på bättre tankar.. 

  

Oväntade inbjudningar

Gick till skolan klockan 11 och röjde ur skåpet samt fick mitt betyg i turism! Satt också och diskutera Kina med min turismlärare, gud vad jag insåg att jag vill dit så fort jag bara kan. Hur som helst så åkte jag till Kinna för att springa lite ärenden med Elin och luncha. Jösses vad det låter vuxet. Nu mår jag jätte illa efter dom jävla nudlarna med skaldjur. Håller tummarna för att det spricker upp till kvällen då det i så fall blir partaj. Men i vilket fall så har jag fått världen roligaste inbjudan av min vän Elin till den 19 juni jag bara var tvungen att tacka ja till, jag ser fram emot den kvällen och glädjer mig åt att jag bara ska jobba på förmiddagen! Berättar en annan gång! Nu ska jag till världens bästa grannar, adios! 



 

Göteborg med Anna..

Åkte till Göteborg idag istället för att vara med på den årliga brännbollstuneringen. Förlåt klassen om jag svek er men antar jag inte var den enda. Ska träna upp mig riktigt ordentligt så kanske jag har lärt mig att träffa bollen till nästa år. Så jag tror helt enkelt att ni klara er rätt bra utan mig och mina brännbollskunskaper. Hur som helst så köpte jag en vit klänning på MQ som jag hoppas blir bra att ha i Varberg på fredag. Fick också med mig ett mousse och en foundation. Och jag förvåna mig själv när jag köpte lösnaglar, måste prova nu när jag filat ner mina egna så det gör ont. Det kommer se så fejk ut!

Vuxen?

Idag känner mig så vuxen. Jag har haft körlektion och garagelektion. Okej kanske inte så vuxet att hålla på att ta körkort men det känns ändå vuxet. Efter det MINAB möte med kaffe och smörgås, vuxet! Nu är jag tydligen anmäld i något så man kan få gå på lite seminarium och få coaching till den kommande UF företaget med andra vuxna kvinnor, vuxet. Har nu också suttit och kollat massa olika högskoleutbildningar, vuxet.


Måste lägga ut en bild på Frida Johansson för att hon är en så jävla skön tjej!

nationaldagen

grattis Elin, Ida och Sara 11 år


gothia cup 07


hihi

Alla var så sjukt fina igår, kanske är elakt att säga nästan alla men nu sa jag det i alla fall. Idag bär det av till skolan inte allt för länge som vanligt och efter det följer jag med Elin ner till Varberg över dagen. Måste hitta något till skolavslutningen att ha på kvällen.

Ska jobba öppning lördag och söndag så det lär ju inte hända så mycket spännande i helgen. Ska ju i och för sig på lite grillpartaj på lördag men måste komma i säng i tid om jag ska upp 05.00 och orka jobba.


dags för bal..

Som jag sagt tusen gånger innan var även denna dag i skolan helt onödig. Skönt att komma hem tidigt i vilket fall och slänga sig i solen någon timme. Nu ska jag alldeles strax hoppa in duschen och vänta på att Amanda ska hämta mig för att åka ner och kika på balen. Måste få massa inspiration till nästa år vad passar då inte bättre än att åka ner..

SEX AND THE CITY 2


Ni måste gå och se sex and the city 2 nu nu nu om ni inte gjort det. Jävlar vad bra!

1 juni 2010


tur att det bara är 2 veckor kvar till skolan slutar. tur att det bara är 4 veckor kvar till rhodos. tur att man snart slipper bry sig..

RSS 2.0