sommarlovet har börjat..

Jag har nog glömt att säga det att helgen har varit väldigt bra. Hur som helst är det nu bara två skolveckor kvar till skolavslutningen och jag vet helt ärligt inte vad man ska göra dessa veckor, drygt! Många lektioner ska vi inte ha mer, men man ska väl inte klaga känns bara som vi lika gärna skulle kunna springa på sommarlov redan imorgon.

Nej förstår ni nu ska jag baka igen, vet inte hur det ska gå riktigt. När jag baka i fredags kom jag på hur otroligt tråkigt det är, men jag är väldigt glad att det finns personer som gör det så jag kan äta istället. Nu ska här bakas frallor vi måste få in mer pengar till vårt startkapital till UF företaget.

 
hittade en så söt bild på mig och elin från 2007 i varberg.. hihi


Fullspäckat

Idag är det lördag om någon skulle missat det. Denna lördag betyder fullrulle från morgon till kväll. Snart åker jag och Emilia iväg för att försöka få ihop ett startkapital till vårat UF företag som startar i höst. Därav gårdagens bakning som jag tror blev rätt lyckad. Efter det blir det morsdagmiddag hemma hos mormor och morfar, en dag för tidigt dock men vad gör det, det är ändå bara ett jippo för att affärerna ska tjäna lite extra pengar. Man borde ju hedra sin lilla mammi varje dag ;). Kvällen avslutas i Göteborg!



stress!

Nu är det många bollar i luften hos Hanna Claesson. Mitt i allt så ska JAG ställa mig och baka kärleks mums. Herregud, önska mig lycka till!


Bra torsdag!

Rätt fräscht att börja halv elva och sluta halv ett. Åkte till Borås med Britta efter skolan, käkade på thai silk och shoppa en massa saker. Två klänningar, klassiskt att inte kunna bestämma sig för vilken och ta båda. Ett par nya partajskor som jag för fem öre inte kan gå i och som vanligt fick ett par ur snygga trosor hänga med hem. Nu ska jag skriva min allra sista inlämning någonsin i årskurs två och efter det hem till Anna för en promenad uppe vid sjön. Härligt må jag säga!

Mazarin är vid liv!!!

Oroade mig lite i måndagskväll för att inte Mazarin kommit hem (katten). Och idag fick vi höra ett jamande under huset, min lilla kissemiss har varit instängd under huset sedan i söndags! Pappa har hållt på och grejja och då smet han in samtidigt som vi stängde igen plåtdörren. Snacka om att han åt mat när han kom ut där ifrån. Sedan måste jag berätta om min väldigt speciella 10-åriga syster som vägrade komma och käka för hon kolla på en gammal vilda westen film från 60-talet SVARTVIT! och tyckte den var jätte bra och spännande "han har precis blivit skjuten i axeln jag kommer snart och äter". Hon har ärvt den från farfar som också älskade sådana filmer..  


maj maj maj

Dagen till ära fyller min farmor år, så har varit där och käkat ihjäl mig på mat och tårta. Tog mig också en prommenix, måste låta som en äldre dam och säga "det är så vackert ute just nu, knopparna har precis slagit ut och äppelträden blommar" Ja det är faktiskt fantastiskt fint.. hihi


en bild från våran photoshoot i söndags, haha

konditionstest!

Konditionstestet gjordes idag och det är ju så man vill skämmas. Men jag är egentligen inte förvånad att det gick som det gick. Hur som helst får jag se om jag springer om det. Har ju sagt att jag aldrig mer ska springa efter jag gjort provet. Men efter skolan flög det i mig något, jag har köpt ett par nya springbrallor. Har nog kommit på också att jag hellre springer utan musik också. Helvete! Jag vill känna att det är skönt medan jag springer, inte efter! Helst båda..


Photoshoot..

Eftersom det inte blir någon modevisning för dom som går mode-design kursen åker jag och Britta nu hem till Olivia så hon får ta massa bilder istället som hon kan ha till sin redovisning. Jag som aldrig kan vara seriös på kort gud vet hur ska detta kommer att gå. Ska i vilket fall bli kul att se klänningarna Olivia har sytt. Den människan sprang också göteborgsvarvet igår, jag är imponerad må jag säga.



fotboll jobb och party

Min lilla lillasyster spelar klassfotbollen idag. Minns det så jävla väl själv, det var hur skoj som helst och det roliga var att bestämma ett kul namn. De flesta skulle alltid heta något som var svårt att uttala för dom i sekretariatet eller något annat som lät kul när personen där sa. Hur som helst nu ska jag ner och kolla på Annie när hon spelar i laget "Haby lirarna" haha vi får väl se om dom tar efter oss som alltid kom bland topp 3. Sedan väntar ett 5 timmars arbetspass och ikväll blir det partaj..


hej helg

Sitter och lyssnar på Elins nya omtalade "partyparty" lista. Hon försöker också lura med mig på en springrunda idag också. Vet inte om mina fötter orkar med det bara, fulla med skoskav, jävlar vad ont det gör. Sedan är det ju inte skönt att springa när det är kvavt heller. Hur som helst så är det ju fredag och det firas som vanligt med fredagsmys. Sushi at Brittas place. Helgen ser lovande ut.


barcelona 08

blixtrar och dunder..

Det som var så härligt igår. Tog mig runt 5,4 och tog årets första dopp vid sjön. Idag har det åskat som bara den och jag är livrädd varje gång. Fast eftersom jag var med om ett åsknedslag i stugan när jag var liten säger farmor att jag inte kan vara med om det igen. Hur förklarar hon då personer som blivit träffas av blixten 12 gånger? Kommer nog alltid vara rädd för åska, fast lite mysigt är det ändå samtidigt!


keep on dreaming..

Värt med skola 9-11! Treorna fick sina balpar idag, så där satt vi och tänkte oss ett år fram i tiden. Sa ju att det hade varit bra med en tidsmaskin. Men jag får noga säga som Anna att det inte skulle kännas rätt att ta studenten i år. Vad man ska göra sedan och allt det där.. fast jag har ju i och för sig lite planer. Vet inte alls vad jag vill bli men ska ta mig något sabbats år. Säsonga i Sälen eller Åre och besöka Kina ännu en gång. Vill till USA också! Sedan kan jag flytta upp till Stockholm och sätta mig i en skolbänk några år. Jag har väl nämnt att jag är trött på Mark?  


Fullspäckad dag!

Matte B är ur världen och jag har troligtvis minst ett G i kursen. Känns faktiskt rätt bra! Anna och jag stack till Borås efter skolan. Shoppingen var inte på min sida idag men fick iaf med mig en pincett hem eller ja någon form av pincett som är som en minirakhyvel. Får tacka My för tipset så jag nu slipper använda min vanligt stora rakhyvel till ögonbrynen (är för lat och klarar inte av smärtan av en pincett). Väl hemkommen tog jag tag i mitt löfte, att klara konditionsprovet och gav mig ut på en springtur. Fyfan säger jag bara, ska aldrig mer springa efter jag gjort provet. Blev inte mkt till psykologiplugg heller. Fick finfrämmat av fam. christiansson!


Klagoinlägg!

Vad är detta. Dom sista veckorna i skolan ska väl vara slappa. Istället får man bara fler och fler saker för var dag som går. Imorgon, nationellt i Matte B och jag har lagt undan böckerna och tänker inte lära mig något mer alls. Jag får väl nöja mig med ett G, dock är det en hemsk tanke för mig. Istället så är det väl dags att plocka fram psykologi böckerna. Eller ska man kanske börja på naturinlämingen eller pedagogiken. Eller varför inte turismen! Guuud ta mig här ifråååån!


tidsmaskin tack!


Jag ska ta mig fan uppfinna en tidsmaksin! Eller om någon annan gör det åt mig, jag behöver en i alla fall. Jag kan inte leva i nuet som farmor alltid säger att jag måste lära mig. Antingen vill jag spolas framåt några år, eller så spolas jag gärna bakåt.. vad som helst tack!

Fairly Nuts


Tipsar om det nya tillskottet i Ben and Jerry´s familjen! Hur god som helst se till att smaka denna!

bra shopping på mässan..

Precis kommit hem från Kungsbacka. Övningskörde dit och hem. Hittade massor med saker så en bra shoppingdag helt enkelt. Bikini, jeansjacka, linne, jeans shorts. Plus att parfymen är beställd! Så sjukt mycket billigare på nätet, bara ett tips för dom som inte visste det. Billigare än på taxfree till och med hihi. Nu ska jag åka till Skene och kolla när min vän Anna har sin sista dansföreställning. Ska bli riktigt spännande! Ikväll får vi se..

 

freeeedags mys!

Skönt att jag inte sovit bort dagen som jag först trodde. Elin fick med mig på världens powerwalk på 90 minuter. Jävlar vad redigt. Detta ska firas med filmkväll hos Anna och vi ska köpa mängder av glass. Om man känner oss rätt blir det Half Baked by Ben and Jerry´s hihi. Men först ska vi tända grillen här hemma, ska bli gott och jag kommer äta tills jag spricker, har inte ätit något på hela dagen nämligen.


Evaluation of yesterday

Det blev lygnevi igår, sista gången jag satte min fot där kan jag säga er. Det var absolut inte tråkigt men fyfan vilket patetiskt ställe. Fast kvällen hade väl sina höjdpunkter. Förfesten hos Ebba var riktigt lyckad. Och när jag totalt grundlura vakten var kanske än roligare. Det äckliga är när folk i mammas ålder försöker stöta på en. Urs fy blä på er äckelmänniskor! Sedan bröt jag nästan fingret när jag skulle gå ut också, nej som sagt aldrig mer lygnevi!


partyparty..

Hunnit med det jag hade tänkt att jag skulle hinna med idag, bra Hanna första gången på länge. Nu måste jag börja tagga för kvällen, det blir vad vi gör det till. Jävlar vad vädret är kasst, man blir depp bara man kollar ut genom fönstret! Men random har alltid blivit det bästa..


tummen ner


Jag varnar er för denna nyhet. Ser väldigt god ut men jävlar vad äcklig. Den smakar inte ens rabarber utan något annat konstigt som inte ens går att beskriva. Urs fy och blä! 

Stockholm i text och bilder

Då var vi hemma från Stockholm. Hemskt att komma hem till regn när det varit strålande solsken och 16 grader. Stockholm är härligt som fan och jag ska snart tillbaka. Pratat om att åka upp på sommarlovet. Hoppas det blir av för det är deprimerande att vara i Mark jämfört med den kungliga huvudstaden. Hur som helst så bodde vi på en ö i Vaxholm, rätt isolerat men jag tyckte vi lyckades att ha jävligt skoj ändå.

Vi har besökt riksdagen, aftonbladet, SM i UF (Bolsa vann) och resten av tiden har vi spenderat på egen hand. Just det vi har också gjort "fångarna på fortet" vilket också var jävligt roligt. Det blev inte så mycket till shopping faktiskt, fick nog sammanlagt bara 5 timmar att springa runt om man lägger ihop alla dagarna. Det är ju ingenting! Men fick åtminstonde med mig en klänning hem.





 


9 maj 2010

Gårdagen var mycket trevlig! Somna inte innan halv fem och nu ska jag iväg och jobba. Ska upp klockan 04.45 inatt för bussen mot Stockholm går 06.00. Men jag klagar faktiskt inte det ska bli riktigt trevligt att komma iväg till den kungliga huvudstaden, har inte varit där sedan jag var mini. Synd bara att det inte är mer fritid jag har så mycket på min shopping-lista nu. Och vad passar inte bättre än att shoppa i Stockholm, men några timmar ska vi nog kunna klämma in. Skönt att missa en hel skolvecka i alla fall! Börjar närma sig sommarlov nu!

"I love you too"


fredagsfirande

(Jävla dröm, varför ska man drömma!! helvete!!)
Hur som helst gårdagen var hur bra som helst. Träffades hos Britta för att fira Anna. Vi lagade god mat, bakade en oslagbart god och snygg tårta. Tog pulsen på varandra och käkade massvis med saker av olika slag. Hur som helst så tror jag våran sjönsång toppade kvällen, "ja må hon leva" i kanon, tänk er själva, fyra olika stämmor. Kunde inte bli annat än vackert.


:/

Idag vill jag gräva ner mig i en grop och låta det gå två månader och gräva upp mig då. Jag orkar inte skolan jag orkar inte marks kommun. Ta mig till rhodos stad och sommarlov!


5/5-10

Här med utnämer jag Skene bokhandel till den tråkigaste affären i världshistorian. Den är till och med tråkigare än Henrik Dorsin! Körde Annie dit för hon skulle köpa en present till sin kompis. Bowlingkalas! Jag vill också gå på bowlingkalas!


thumbs up

Vi tog vårat förnuft till fånga och gick till MM för att köpa lite glass innan matten. Lite och lite jag fick tag i en jävla bamse strut! Men den nya bröllopsstruten var fin fin och den rekomenderas, dock slår den inte cornetto classico!


hipp hipp hurra hurra hurraaaa


äntligen 18..

1 MAJ

Då var Valborg och Varberg förbi! Klockan 10.00 traskade vi mot stan och köpte en rejäl frukost på ICA och satt frysande på torget. Hamnde mitt i demostrationerna också. Satt hur fint som helst trots att man tryckte i sig en kebabrulle i natt! Tog tåget hem och ikväll skippar vi Lygnevi som var tanken och satsar istället helhjärtat på tacos, film, godis och diskussioner om gårdagen.. Den var för övrigt rätt bra. Kunde varit bättre kunde varit sämre. Adios!

RSS 2.0