godis är gott..

Helgen har inte varit den mest lyckade. Igår ringde dom och fråga om jag ville börjar jobba klockan 9, jag tacka ja till det eftersom planerna inte var 100 spikade så det blev en hemmakväll med släktkalas. Låter ju väldigt livat sådär en lördag men det var god mat, tårta och godis :D Revansch blir det nästa helg kan vi lova.


två härliga bilder från sommaren..

tummen ner

HEJ BLOGGEN. IDAG HAR JAG DAMP FÖR DET ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT TRÅKIGT OCH JAG HATAR ATT HA TRÅKIGT. KÄRE GODE GUD GÖR NÅGOT ÅT DETTA SNÄLLA..


österrike 2008


sommar kom nu nu nu

Var ute och och traskade i slasket runt Haby innan, fullt påklädd med underställ lager två och vinterjacka och såklart glömde jag inte reflexvästen. Någon idiot har kört ut med något stort fordon på en åker men gissa vad jag såg, gräs! Det var så längesedan jag såg gräs hade nästan glömt av att det fanns. Och nu längtar jag bara så mycket till våren men framförallt sommaren och 4 juli då det bär av till Rhodos stad och hotell europa :)



BABBEL BABBEL

Pappa fyller år idag så grattis till honom. Jag är trött på skolan och vill helst gå och gömma mig någonstans och komma fram till sommarlovet. Massa äckliga inlämningar och motivationen är på noll. Kanske dags att bege sig till friskis för att fylla på med lite energi, eller en shoppingrunda hade inte heller varit fel. Jag höll mitt löfte om att inte shoppa på två månader så gissa om det kliar i fingrarna plus att jag fick lön igår och snart studiebidrag vilket gör att kliar lite extra. Helgen är inte planerad någonstans så det får gärna dyka upp något som får mig slippa ha ångest över att det är så mycket i skolan. Nu ska jag krypa ner och mysa med min kära Elle tidning!


Enda bilden jag hitta på min tappra vän Elin som jag skickar iväg en extra liten hälsning till. Krya på dig ordentligt nu efter operationen, vi vill ha tillbaka dig! :D


iPhone, välkommen till mitt liv!


Nu äntligen är den min och jag ska bevara den med mitt liv och vara riktigt riktig försiktig, den sista månaden vet jag inte hur många gånger jag tappat min sony. Men vad är det för skit när man inte kan börja använda telfonen direkt. Får hålla mig en vecka till innan det blir dags att inviga den, gaaah jag vill ju bara slita upp den lilla lådan den ligger i. Eller inte slita förresten, jag ska ju vara försiktig ;) 

Liva upp det med gamla bilder.. haha!

Gårdagen var sjuk. Gick till Britta efter skolan för att vi skulle notera nu sätta ihop ett arbete som vi skrivit olika delar av. Vi börjar klockan 15.00 och jag åkte inte hem innan 21.00, sex hela långa timmar och resultatet är kaotiskt. Ska bli riktigt spännande att få tillbaka detta arbete om alkohol. Om det inte går bra så har vi ju iaf lärt oss något, aldrig mer göra en inlämning ihop. I alla fall så tar det kol på en att jobba så länge med en sak så gissa vem som var trött imorse. I söndags starta jag också upp min stenåldersdator och herregud vilka bilder jag hitta. ett smakprov kommer här..


Utvärdering av Årefjäll :)

Tänkte att jag kanske borde berätta lite om trippen till Åre. Det tog 11 timmar upp och 13 hem, vilket väder vi har som jag såg en grupp på facebook heter "istiden släng dig i väggen, här kommer Sverige". Även om det var mindre snö i Åre än i Mark har det ändå blivit skidåkning pist och offpist samt lite snowboard som jag helst inte vill tala om. Jag slog mig gul och blå och trots att jag hatar att ge upp var jag tillslut tvungen för att undvika hjärnskakning. Sista dagen blev det dåligt med åkning, vädergudarna var inte med oss för fem öre. Men vissa dagar var riktigt fina med bra åkning. Om jag ska vara helt ärlig är jag inget större fan av Åre, visst är det bra åkning men det känns som man åker lift mestadels. Tummen upp för en mysig by och bra afterski!

  

Hemma från en vecka i Åre

Då var veckan i Åre över och man är hemma i Mark där det är mer snö än där uppe, helt galet. På vägen hem igår låste sig min rygg som den gör ibland men nu värre än någonsin. Var nästan tvungen att övernatta i bilen för kom inte ut först. Men nu sitter jag här och idag kan jag gå själv fast ser dock ut som en robot i slowmotion. Kläder har också anlänt och den första Rhodosklänningen är här samt en vårjacka, synd bara att det kanske dröjer några månader till användning.

ÅRE 2010

Starten på lovet var super. Fika med Elin och Britta, Lucas glider in lite senare i bil och chockar oss alla med ett bara några timmar gammal körkort. Så grattis till honom! Nu är det inte heller många timmar kvar innan vi hoppar in i bilen och börjar åka norrut. Ser inte fram emot en bilresa på 12 timmar. Men det är helt klart värt det. På söndag är det dags att åka skidor igen!


Resfeber?

Det blev dålig uppdatering igår. Orsak skola 8-16 jobb 16.30-22 plugg 22-00! Helt otroligt men jag lever faktiskt idag. Efter skolan måste jag åk en sväng till Kinna och köpa på mig nödvändigheter som ska packas med. Inte ens funderat över packningen, åker inatt 03.00 mot Åre så jag har väl rätt god tid på mig. Inte som våra kära vänner som brukar packa två veckor innan.

ÖRA

Alltså jag tror mina öron har växt eller något. Varje morgon denna veckan har jag hittills lyckas klämma åt dom i plattången. Brännsår på öronsnibbarna är ju gulligt. Så ni som av någon anledning vill få minde utstickande öron, använd inte plattången. Onödig information. Två timmar kvar till världens roligaste spinningpass, tagga!!


Telefonjack nej tack!

Det har börjat ringa en snusk-gubbe till våran hemtelefon. Jävla läskigt alltså, men nästa gång vet jag vad jag ska göra i luren. Tur att man har gått självförsvarskurs.



Selk'Bag

Nu överväger till och med jag att kanske våga tälta igen. Jag hatar tälta och bestämde mig efter den misslyckade tältningen i sexan att aldrig mer göra om det. Det regna in, på morgonen var man alldeles iskall och när man hoppa ur sovsäcken gick man runt i massor av vatten. Men nu är den här, den nya sovsäcken som verkar super duper mysig och bra, man kan läsa, spela kort, kramas och allt möjligt som man inte kan i en vanlig sovsäck. Och det bästa av allt, den finns i olika färger, hihi. Köper denna Selk'Bag gör du på coolstuff.se där det också finns massa andra coola grejer.


SHAAAAAKESPEARE ÄR TRÅKIGT

Började kl 9.00 istället för 16.00 det tackar jag så himla mycket för. Hinner nu alltså börja ta mig an Shakespeare provet i engleska. Jeej vad kul jag ska ha i några timmar nu, plugga massa gamla teaterförfattare. Onsdag kom och försvinn. Förresten har jag nog inte träffat en enda sur kund idag, måste vara rekord men det tackar jag för. Hann dock inte åka längdskidor idag heller, måste få tid för det i veckan.


Längdskidor tack!

Precis kommit hem från min lilla promenad runt lilla Haby. Jävlar vad jobbigt säger jag bara, traskat i djupsnö och sprungit i modd men mest gick jag faktiskt. Och varje gång man passerar en hage finns det längdskidspår, emellan åt ser man någon åka. Det ser så fruktansvärt härligt ut, så eftersom jag inte har några ska jag fråga min lilla farmor om hon kanske har lust att låna ut sina så jag kan åka någon timme innan jobbet imorgon, härligt! Nu är det dags att göra sig i ordning, ska iväg och jobba några timmar.


Humanity For All

Jag stillar mitt shoppingbegär genom att klicka runt på alla sidor som är möjligt. Har lovat mig själv att inte spendera en krona på kläder innan mars. Hur detta ska gå vet jag inte alls. Men nu kan jag iaf försöka få lite hum om vad som ska införskaffas av alla dessa nya vårligheter, vad töntig jag känner mig. Dessa armband från Humanity for all är så förbannat snygga, dock hitta jag inte bilden på det jag vill ha, vet att den varianten jag söker finns på fait i Borås, dock ligger det nog på 600 riksdaler, får nog tänka över detta lite mer noga.

 


askungen & dammsugare


Denna torsdag har varit riktigt konstigt må jag säga. Slutade två timmar innan schemat, skönt som bara den så det tackar vi turism Greta för. Torsdagen börja däremot med rollspel där jag var askungen och en dammsugare. Måste säga att askungen var lite trevligare. Svettigt var det men också riktigt kul att börja dagen lite annorlunda. Nu blir det däremor psykologi och naturplugg. Och jag laddar för morgondagens "möte" som jag inte kan avslöja något om. Kanske blir någon gång i framtiden hihi. Säger bara att jag håller på att skita ner mig av nervositet.

julen varar väl till påska....

Snälla sluta snöa det räcker med snö nu, helt sjukt mycket snö har aldrig sett lilla Marks kommun så här innbäddat i vitt innan. Det hinner väl bli juni innan allt smält undan, tråkigt tycker jag för jag vill ha vår nu så man kan köpa massa nya kläder och skor. Har spanat in dessa från fred perry. Måste också tillägga att min klocka som varit på lagning sedan september anlände hem igår. Skönt!

 


RSS 2.0