Helgens väder kan ingen klaga på

Jag får väl börja med att be så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men vem vill sitta inne framför en dator när solen gassar ute? Inte jag i vilket fall trots att min hy inte är anpassad för solljus. Men med lite maxosol tabletter ska nog även jag komma undan solexem.

Som sagt färgade jag Annas hår innan utsparken och det blev faktiskt rätt bra för att det var jag som gjorde det. Lite svart i nacken och i pannan blev hon men vi tjejer kan ju alltid sminka över sådant. Jag själv blev väldigt sugen på att färga mitt hår mörktbrunt. Men jag tror ändå jag står kvar vid mitt blonda tror det passar mig bättre ändå.

Jag har fullt upp med skolan just nu så uppdateringen kan bli lite hur som helst denna veckan. Men på torsdag skriver jag mitt sista prov och det ska bli så otroligt skönt.


Utsparken 09

Anna följde med mig hem efter skolan, så nu blir det fix och don inför kvällens partaj. Jag har lovat Anna att färga hennes hår. Det där med hår är verkligen inte min grej så det kan sluta hur som helst känner jag. Men om Anna vågar lita på det så kan jag ju inte säga nej. 


lygnevi 21/5


Jag lever i vilket fall

Min motivation till allt ligger bara på minus 1000 just nu. Ska försöka plugga lite historia sedan blir det till McDonalds för utbildning. Som ni märker, ingen motiviation till bloggen idag. Vi hörs imorgon fans!



CASH IS KING!

Det blev ett par svarta pumps, kunde nog ha blivit lite mer sköna om jag köpt en storlek större men nu fanns inte det så då får man faktiskt lov att klämma i foten och ha ont hela kvällen. Vill man vara fin så måste man.... Ja ni kan den där. Men om jag har tur så töjs nog skorna lite också. Nog talat om det, när jag stod i kassan och skulle betala hände det den pinsamaste som kan hända när man ska betala. "Köp kan ej genomföras" Pengarna räckte inte, men som tur var hade jag ju mamsen med mig. Mamma jag lovar att betala tillbaka någon gång i framtiden, bäst för henne att hon sparar kvittot och påminner mig för jag lär ha glömt av det redan imorgon.

Nu har jag faktiskt pluggat lite historia också som jag kan känna mig stolt över. Ska försöka sova nu hade jag tänkt men det lär bli omöjligt, men man kan alltid ligga och vila


På en soptunna i Sälen hitta jag världens bästa citat!

Jag är övertalarn no.1

Mamma som hade så mycket att stå i lyckades jag såklart övertala att åka till visko. Så nu blir det skoköp och plugg eftersom jag inte hann plugga något igår och jag har panik över historian och samhällen. Kul att två såpass viktiga prov ligger i det sista av terminen, samma vecka dessutom. Bara att läsa inte så mycket annat å göra, sedan har jag ju 10 veckors sommarlov, så generöst verkligen!

Jag har lyckats med det mesta när jag kör moped, vurpa, glömt chocken (vet inte hur det stavas), skvätt bensin över hela stationen etc.. Och idag var jag sååå hääär nära på att få bensinstopp! Frågan är vad som kommer hända här näst, kanske dags att sälja slidern..


Idag har jag stressfaktor 10

Stressigt om man ska hitta något ord som kommer sammanfatta min eftermiddag. Jag är i stort behov av att plugga men eftersom jag är en sådan snäll storasyster har jag lovat Annie den busige att kolla på hennes sista cirkusföreställning. Så vi får se om jag hinner lära mig något om kalla kriget, klimatförändringar eller alla andra tusen läxor jag har..

Dagen har bestått av tyskaprov, idrottslektion, två timmars politisk debatt och datakunskap. Tyskaprovet gick nog hyffsat bra. På idrotten provade jag och Anna stavgång, inte riktigt våran grej skulle jag tro. När vi kom tillbaka efter en 3 kilometersrunda visade det sig att vi använt stavarna helt fel samtidigt som jag fick blåsor i händerna (mysigt), ALDRIG MER STAVAR! Debatten var faktiskt rätt intressant, fast det var nog bara jag och Jessica som verkade tycka det?

Nej nu ska jag hjälpa Annie med håret så hon inte får det i ögonen när hon gör alla konster på cirkusen. Sa jag att detta blir stressigt eller?



Dags att införskaffa nya springpjux!

Känner mig otroligt redig som klarade av en spring runda på 35 minuter trots att bena krampa hela vägen. Och det är inte första gången, så nu har jag konstaterat att det är fel på skorna, eller i vilket fall så är dom utslitna (helt otroligt). Så jag hoppas min mor vill följa med mig till team sportia eller något och se om jag kan hitta ett par nya dojjor. Om jag fjäskar riktigt ordentligt (vilket jag enligt många är bäst på) hoppas jag på en sväng till visko, vill hitta ett par nya pumps också. Mycket som står på min inköpslista nu, synd bara att varken tiden eller ekonomin håller på ett tag. Eller förresten studiebidraget måste ju komma i slutet av veckan, inte sant? Haha, det gjorde min dag!


Jag måste varit väldigt hurtig som lyckats slita ut dom, okej kanske inte bästa kvalité från början .. men ändå!

Det är bara att stå ut i två veckor!

God eftermiddag eller något, har äntligen kommit hem från skolan, måndagar som brukar vara så sega annars gick riktigt fort idag. Har precis gjort mig världens godaste smoothie på hallon, melon och päron, behöver mycket energi nu känner jag. Plugg plugg plugg.. två veckor framöver, sedan en vecka utan plugg och efter det äntligen ett välbehövligt sommarlov. Men innan det har jag lite att ta tag i. Skulle egentligen tränat fotboll idag men inser att jag inte kommer hinna med något sådant denna veckan. Så om jag hinner får jag väl försöka ge mig ut på en springrunda, vilket var tanken att jag skulle gjort nu, men det gick ju som det gick. Ers vem vet ikväll kanske jag hinner om jag inte är helt manipulerad av tyskan!


Två klubbor rikare och en lycka utan dess like.

Matchen gick väl som väntat, förlust med 5-0 mot seriens bästa lag. Kände mig hur "fipplig" som helst, men så fick jag beröm av motståndarna, kändes ju genast mycket bättre. Väldigt typiskt mig att bara se det negativa man gör i matchen, måste börja se alla räddningar istället. Bra kämpat ändå tjejer, äntligen lite vilja.

Vi beställde pizza påvägen hem, såklart skulle Annie min lillasyster följa med in (undra varför).. Ut kommer hon med två klubbor, världens leende på läpparna och säger till mig "Han undra hur många syskon jag hade", jag kontra genast med "varför ljög du inte och sa att du hade fler, du kan få min klubba också" Ni förstår inte hur glad hon var sedan. Tänk så lite som kan glädja mindre barn, om man ändå kunde bli så glad för så lite.


gothia cup 2007, första mötet med annie efter kina resan.

trött

Match idag mot Byttorp. Jag känner mig fruktansvärt omotiverad som till allting annat nu för tiden. Skolan ett i bland allt. Fast när man är som minst laddad brukar det gå rätt bra, så är det för mig i alla fall. Hur som helst, nu kom familjen hem, nu blir det inte en lugn stund för mig själv längre. Måste verkligen ta tag i mig själv nu, segast i världen! Så hejhej så länge så hörs vi.


23/5-09 LÖRDAG

Grillkväll med världens bästa vänner kunde inte komma mer lägligt. Hurra och tummen upp för att vara själv hemma. Jag vill flytta hemifrån genast..



Ord bildar bra meningar.

I rent tvång tvingas vi läsa en bok på svenskan, jag har skjutit upp på det hur länge som helst så nu är det maraton läsning av "Ett ufo gör entré" av Jonas Gardell. På sidan 230 stannde jag upp och läste:

"Först föds man och blir den som de säger att man är.
Sedan kan man föda sig själv igen och bli den som man skulle vilja vara"

Jag kunde inte sagt det bättre själv, alla människor kan ändras helt enkelt.

Nu blev det djupt kände jag. Ska lätta upp mina tankar med att tala om hur dagen ser ut. Känner just nu för att ta mig en powewalk, behöver friskluft så det blir det. Som varje dag denna långhelg ska jag också till mormor och morfar och käka middag. Ikväll ska jag träffa Britta, hon är bäst!


Sensation, jag har städat!

Som läsare av blondinbellas blogg har man fått lära sig: om man skriver upp några saker man gjort under dagen som man är stolt över ska man få bättre självkänsla. Så det är precis vad jag tänkt att göra nu, dagen har ju dock bara börjat men jag har ändå en grej på listan hittills.

- Städat huset, damsugit. dammat, torkat .. allt vad det finns för termer, i hela en timme och 30 minuter höll jag på. Dock bara undervåningen. Okej detta inlägg skrev jag bara för mamma ska veta att jag faktiskt kan vara duktig och städa också, hon lär ju läsa detta.

Gårdagen var lyckad tycker jag, kan man tacka sig själv för en rolig förfest? Bilder kanske kommer under dagen!

kristi himmelsfärd

God förmiddag. Jag vaknade av ett sms från mormor, ska dit och käka middag idag, mycket gott! Också väldigt snällt eftersom jag är sämst i världen på att laga mat själv. Ska också handla lite grejer med Britta för kvällen som komma skall. Linda Bengtzing på lygnevi, jag sitter faktiskt just nu och lyssnar på henne på spotify, inte alls dålig. Det roliga är att jag nästan kan alla låtar eftersom min syster var inne i en "Linda Bengtzing period" för några år sedan.

Nej om man kanske ska plugga lite inför tyska provet eller göra något annat vettigt. Ha en bra kristi himmelsfärd alla!


Tummen upp för lååång helg!

Oj dålig uppdatering! Men så fort jag kom hem från skolan var det iväg på fotbollsträning så gott som direkt. Och efter träningen (där jag fick spela ute hela tiden och hade hur skoj som helst) begav jag och Olivia oss till matchplan för att kolla herrjuniorerna, tror dom heter så. Kollade inte klart hela matchen men det såg rätt lovande ut för Örby när vi traska där ifrån.

Efter två dödsträkiga lektioner idag fick jag ett väldigt härligt besked. Utbildningen för McDonalds blir flyttad så jag missar inte utsparken, underbart! Är förresten skeptiskt till det här med skumm, hur som helst det löser sig. När jag kom hem hade jag fått ett litet brev också som hade med lumpen att göra. Blev riktigt sugen på att försöka ta mig igenom det, men det ska jag nog fundera på lite till innan jag bestämmer mig. 

Nu ska jag sörpla upp det sista tét som är kvar i koppen och lyssna på hög musik, super att vara själv hemma ibland! 

Jag trodde mig vara smart!

Jävlar vilken dag, det är tur att vi bara går tills på onsdag denna veckan, mer hade hade aldrig klarat. Vi börjar med nationellt prov i matte. Jag trodde jag var skit smart som lyckades lösa en uppgift som jag suttit och klurat på jätte länge. Men när alla snackar om det efteråt har jag gjort världens största misstag, pinsamt är det!

Efter provet var man helt slut körd. Men jag pallrade mig till kamratstödjar mötet, det var avslutning så det vankades tårta som verkligen var pricken över i:et idag. För sedan har jag och Britta varit så duktiga och tagit eget initiativ till att göra klart våran statistiska undersökning. När vi äntligen hade sammanställt allt i excell och photoshopat bilder går det inte spara, så allt slit i onödan! Men vi var smarta och skrev ut allt..

Nu ska jag alldeles strax ta min skönhet (cykeln) och trampa ner mot friskis för ett styrka/medel pass, efter det hem och kolla Desperate Housewives, detta är min tisdags-tradition! Roligare kan man ju knappast ha en vardag, haha.


tårtan gjorde dagen, dock inte lika god som min tårta jag gjorde i somras!  ;D

hipp hipp hurra...

säger vi till Linnea Sandberg som blir hela 17 år idag!!


ett stort grattis från mig

Jobbet i första hand?

Jag är verkligen super glad att jag lyckats fixa ett sommarjobb med tanke på hur svårt det är. Idag fick jag också reda på när introduktionen är. Lagom kul att det är samma dag som utsparken 18-21, frågan är ju om man ska skippa hela kullaberg eller om man ska ta sig dit ändå. Hur som helst klarar jag mig nog rätt bra även om jag inte åker dit, det är ändå samma veva varenda gång. Får väl bara be om ursäkt att jag lovade att ha förfest och det nu inte blir av. En annan gång såklart!

Just nu sitter jag och nördar låten "It takes a fool to remain sane" med the ark. På esteten ska jag nämligen sjunga till den, fattar inte hur jag fick det uppdraget. Jag var alldeles för dålig på gitarren och ännu sämre på trummorna, får hoppas jag kan lösa sången bättre, är ju inte ensam ändå!

Nix nu ska jag försöka få ihop en sammanfattning på dagens föreläsning i Assbergsalen, det var en "koldioixid bantare" som höll någon slags stå-up/konsert aktig grej.. Det var faktiskt rätt skoj emellanåt även om jag största delen av tiden låg ner och halvsov på stolarna.


veronica och jag sjunger kareoke på juldagen!

Vi satt och "flöta" tills S-N´s "hunk" kom..

Igår kväll fick jag goda nyheter, jobb på mcdonalds! Emelie (bossen) ringde mig och det pinsamma var att hon skulle ha ringt mig mycket tidigare men jag hade tydligen skrivit fel nummer på min ansökan, ni anar inte hur mycket jag skämmdes. Men det slutade ju rätt bra ändå! Som tur är lär jag ju aldrig göra det misstaget igen!

Gårdagen slutade inte alls som planerat. Vi satt och (som jag uttryckte det) "flöta" framför eurovision med ben and jerrys och popcorn. Tills stuggrannen (snygg som fan) kom in och erbjöd oss skjus in till stan. Det kunde man ju bara inte tacka nej till. Kvällen blev mycket lyckad och jag går nu under öknamnet "Hanna-Kebab" i Varberg, skämt å sido..

Om jag förstått rätt så vann Norge en överlägsen seger och Sverige kom som vanligt bland dom sista? Men Norge var ju helt klart bäst så det var inte mer än rätt.


Hanna-Kebab i Elins stuga för nästsan så exakt ett år sedan ..

hälsningar från apelviken..

Elin har med sig datorn ner till Varberg, så mig blir ni inte av med så lätt. Vi har det suveränt här nere och idag har vi varit inne i stan på en shopping runda. Elin kom hem med händerna fulla och varken jag eller Anna hittade ett skvatt. Första gången på länge jag shoppar utan att hitta något, tråkigt men ändå rätt stolt över mig själv som för en gångs skull klara av att hålla i pengarna. Nu ikväll vet jag inte vad som händer, eurovision.. Det får tiden utvisa!
Ha en bra lördagskväll!

Jag Anna & Elin

varbergstripp!


Då går tåget om cirka en timme (låter som jag ska på värsta resan) och om man ser på packningen så kan man faktiskt tro att jag ska på "värsta resan". Jag ha lika stor väska som jag hade till Cypern och då var jag borta två veckor, nu är det bara en helg och den är ändå lika proppfull som den var då. Men man vet aldrig vad det blir för väder, har säkert missat tusen saker ändå! Men bloggen blir inte uppdaterad förren i slutet av helgen och då har jag också fått reda på om jag får mitt jobb eller inte. Så håll utkik snart igen.. och ha en jätte bra helg!

Förresten är kortet "dagens outfit" (ni ser ju hur seriös jag är), och eftersom detta inte är någon modeblogg var inte kortet menat till det heller, kom på det nu, så kan ju lika gärna göra som dom stora bloggerskorna:
chinos från Filippa K
tröja gina tricot
scarf lindex
klocka storm
armband "jsk"

tralala, helgen är här!

Gud så gott, slutade hyffsat tidigt och kommer hem till ett hus med både nybakta bullar och morotskaka, bäst av allt är att det är fredag och helg. Ska alldeles strax börja packa min väska till helgens tripp i Varberg. Det blir mycket snack, shopping och som när vi brukar umgås: MAT, GODIS, GLASS (tre toppar är ju bara ett måste)! Sedan får vi ju absolut inte missa att hejja fram Malena på lördag i årets eurovision. Synd bara att bidraget/landet med flest grannar alltid vinner, men jag håller tummen för Sverige och La Voix ändå.




Britta hade tråkigt på naturen och målade en "tatuering" på mig, som hon blev så stolt över ;) Har ju sagt innan att jag är sugen på en tatuering och jag lovar dig Britta att helt klart ha denna i åtanke ;)

Upp med hakan igen Hanna!


pinsamt dåligt från min sida...
men nu tar vi nya tag!

Tomas Ledin är (var) en av alla idoler..

Det är underbart att vara ensam hemma, just nu sjunger jag som aldrig förr till min gamla idol Tomas Ledin (jag har väl sagt att jag har haft konstiga idoler genom hela livet?) och hans största hit Sommaren är kort, vilken sommar feeling man får. Kan låten både fram och baklänges, sjöng den till och med tillsammans med Sara på skolavslutningen i sexan, vilka tider!

Hur som helst är Tomas Ledin den bästa laddningen jag kan få till dagens match som spelas mot Holmalund klockan kvart över sju hemma. Vi måste verkligen vinna idag om vi ska komma på någon sådandär bra placering i tabellen! Tredje seriematchen och vi kan inte få en tredje rak förlust! Kämpa Kämpa är det som gäller..

Helgen kommer tillbringas i Varberg tillsammans med Elin och Anna, väldigt mysigt! Åker på fredag eftermiddag, känns som jag kommer behöva en stor resväska, även om det bara är tre dagar! Man vill ju inte glömma att packa ner något. Nej nu ska jag plugga lite tyska.. för övrigt regerade jag och Olivia på vårat lilla rollspel på tyskan idag, vilket flyt vi hade!


Olivia, Elin, Jag & Anna (förlåt Olivia vet att du är en aning skeptisk till denna bild, haha)

TIDSOPTIMIST?

Det nationella provet i matte vi hade idag var mycket enklare än väntat, ska nog inte säga för mycket innan jag fått tillbaka provet, men hur som helst kändes det bra. Jag lyckades också på något vänster komma i tid till skolan, när klockan var 8.05 körde jag hemifrån på moppen min, jag kom nästan i god tid till och med, oj vad jag måste ha kört fort, haha.

Jag börjar nog bli lite av en tidsoptimist, varenda morgon måste jag stressa nu för tiden. Allltid på grund av min beslutsångest. Först välja frukost (ja det är faktiskt mycket svårare än vad ni tror om man heter Hanna) sedan dyker alltid kläd-problemet upp. Jag vet aldrig vad jag ska ta på mig och tillslut ligger hela garderoben i sängen, på golvet, badrummet eller i något annat rum, just där de inte ska ligga. Kanske måste börja bestämma dagen innan ändå?

Varje morgon hörs det alltid i huset "jaag har verkligen iiiiinga kläder" eller "det finns juuuu inget att ta på sig", fråga mamma (hon börjar nog bli rätt trött på det)! Även om det finns kläder där så finns det aldrig något kul. Så nu är det faktiskt dags att shoppa igen, hoppas jag kan övertyga mamma eftersom alla mina andra "vänninor" verkar rätt upptagna i helgen... Och förresten är det faktiskt bäst att shoppa med mor min.


2007


Dagens tänk...

Det krampa i magen sista lektionen idag både på grund av att jag var så otroligt hungrig men också för att jag till största delen av lektionen "as garva". Som tur är lagade farmor lite käk till mig när jag kom hem och nu sitter jag inne hos henne och pluggar matte så jag kan få lite lugn och ro. Passade också på att sno datorn. Hittade nämligen en liten lapp som "låg och skräpa" med några väldigt tänkvärda ord och meningar.

På lappen stod det:
Vi är alla en länk i en kedja i alla sammanhang. Vi ska träna på att acceptera andras människors olikheter och att försöka se bakom varje människas beteende, varför han eller hon säger eller beter sig på ett speciellt sätt. Det kan bara bero på vad som skett tidigare i livet, att man fastnat i självömkan och tycka synd om sig själv. Kom ihåg att man ej kan förändra en annan människa utan bara förändra sitt eget sätt att se och bemöta andra.

En aning djupt men tänkvärt! Jag erkänner, det händer väldigt lätt att man stör sig på någon och snackar massa skit om den personen. Men å ena sidan vem gör inte det? Och det  finns säkert några personer som stör sig och snackar skit om mig också. Jag är fullt medveten! Men det som stod på lappen är ju värt ett försök att tänka på i vilket  fall.. Även om man inte alltid kan gilla alla.


alltid lika skoj att kolla igenom gamla bilder på farmors dator och se vad man kan hitta för kul..

happyface


Precis så glad som jag är på bilden är jag just nu. Intervjun kunde inte ha gått bättre och till råga på allt köpte min underbart snälla mamma ett par svarta korta chinos till mig. Ska alldeles strax köra iväg på moppen och hämta min söta vän Olivia för snart blir det fotbollsträning. Förresten kanske inte glädjen håller i sig så länge, till helgen får jag reda på om jag fått jobbet eller inte, men det ser ut som jag har oddsen på min sida. Och om allt går vägen ser detta ut och bli kalas bra. Nej nu ska fotbollsskorna snöras på, vi hörs mina vänner!


Arbetsintervju på mcdonalds

Nervös är det rätta ordet, ni vet när man springer på toa 1000 gånger fast man inte behöver och går runt i huset som en osalig ande och vet inte vart man ska ta vägen. Jag vet inte om jag är fruktansvärt mätt (vilket inte är ovanligt eftersom jag äter som en häst gånger två) eller om jag bara är fruktansvärt orolig. Hur som helst om lite mer än en timme sitter jag på min första arbetsintervju någonsin. Det är bara hålla tummarna och hoppas det går hem.

Efteråt blir det i vilket fall fotbollsträning och matteplugg, nationellt prov i matte på onsdag. Jag måste verkligen försöka ta mig ork och plugga dessa sista veckor. Det känns just nu jävligt omöjligt och otroligt tråkigt, det enda alla vill ha nu är ett lååångt och hääärligt sommarlov. Fyra veckor kvar, kämpa kämpa kämpa!


I´m the klumpigaste person ever?

Förlust mot Olsfors IF, vi spelade mycket sämre än dom så det var helt klart rättvist med resultatet 2-0. Oj sen när blev jag en sådan bra förlorare?

Hur som helst måste jag meddela att jag är klumpigast i världen. Jag gör inte bara plattfall titt som tätt utan idag lyckades jag också förstöra en massagebänk i omklädningsrummet. Vi var inne i världens "gossip-girl snack" när jag skulle säga "I´m Chuck Bass" samtidigt som jag försökte hoppa upp lite graciöst på bänken med ett lätt litet skutt. Det var inte särskilt smidigt vill jag lova. Braaak säger det och jag sjunker ner en bra bit samtigt som en bräda går mitt på tu. Men lagkamraterna får sig ett gott skratt i alla fall.



Med min Z610i kan man inte räkna med så mycket bättre bilder än dessa.

Varför ska knattar har likadana kläder som mig?!?

Vaknade ruskigt mycket försent idag. Men det spelar inte så stor roll, som pappa sa "du behövde säkert det". Det tror jag också, nu är jag pigg för att åka till Olsfors och spela match. Sitter just nu och laddar med en kvikk lunsj (den allra sista också, måste åka till Norge och köpa mer).

Hur som helst hjälpte jag min kära lillasyster att byta om och fixa till sig för det barnkalas hon ska på. Det blev ett par chinos och en jätte söt tunika. Egentligen har jag fobi mot att barn har exakt likadana kläder som de som är så mycket äldre har. Det är hemskt när man är och åker skidor och tusen små ungar har exakt samma skidjacka som en själv. Men chinos är för tillfället det snyggaste du kan ha så jag måste även få unna systeryster att få äga ett par. Bara hon inte börjar köpa likadana skor och tröjor som mig. Vilket redan är försent eftersom båda äger att par converse! Hallå kan inte tillverkarna gällande kläder inrikta sig på EN målgrupp?


tummen upp för chinos (fråga inte vad jag gör!)

Hanna & Annie

fotboll hit och fotboll dit

Hur kan man vakna kl 07.00 en lördag när man faktiskt får lov att sova? Det är alltid så vareviga helg. Men det är i vilket fall skönt att komma upp tidigt så man slipper känna panik över att hela dagen har gått och man inte fått gjort något vettigt. Nu ska jag i alla fall bege mig till Kinnahult för att kolla på när min lillasyster spelar den årliga kompiscupen. Hon går i sin systers spår och står i mål (idag i alla fall, det brukar ju variera när man är så liten).

För mig blir det match imorgon, så mycket fotboll denna helg.


Annie Pannie i målet..

Norskt godis ska det vara

Jag kan helt ärligt inte ha bättre grannar, när vi var i Sälen för fyra veckor sedan åkte dom över till Norge och jag skickade såklart bud på KVIKK LUNSJ, sedan har det blivit helt glömt, så idag när den sällskapssjuka familjen från tolvan kommer upp till oss har dom med sig fyra härlig kvikk lunsj till mig. Är dom inte underbara? Vad hände med mitt "aldrig mer äta godis" undrade mamma när jag slet upp den första och vräkta i mig de fyra "kex-pinnarna" omringade av choklad. Nej nu ska jag vara social och äta glass med alla.. Är det helg så är det.


Malin är en klippa (som för övrigt är rätt virrig och glömsk) som kom ihåg mina kära små kvikk lunsj!

Finns det något härligare än att röra på sig?


Har kört ett spinningpass med Britta idag. Det är verkligen hur härligt som helst när svetten bara sprutar ut och man inte har en aning om att man ens kan svettas så mycket. Då är det träning, synd bara att det inte kombineras med ett styrkepass också. Men eftersom jag är så sjukt hurtig tog jag mig själv i kragen och begav mig till gymmet och körde lite sit-ups och armhävningar.

Jag har varken spnning eller gymkort men nu när mitt "tantjympakort" (som faktiskt är riktigt skoj) går ut blir det att köpa både för gym, spnning och jympa! Och fotboll på detta, det ser ljust ut Hanna..

BIKINIDAGS


Jag vill hitta en perfekt bikini, vilket tycks vara omöjligt? Har köpt en ny varje år utan att egentligen ha gillat den (har redan köpt två i år och gillar ingen av dom). Jag är verkligen smart. Så nu har jag bestämt mig för att verkligen hitta någon jag vill ha. Den på bilden från billabong verkar inte helt fel, 746:- och den är min. Jaja nu ska det ut i affärer och prova alla möjliga innan jag bestämmer mig. Någon som sett någon snygg?

Hanna Claesson nu får du allt ta och skärpa dig ;)

Hemska dag, hemska karaktär! Börjar med att jag är vrål hungrig när jag kommer hem och eftersom min pappa inte är någon höjdare i köket åker vi till Kina-Thai restaurangen i Kinna och hämtar thaikäk. Som alltid blir jag alldeles för proppmätt men ändå blir man alltid så sjukt godissugen efteråt. Tur att farmor bor så nära mig och alltid har godis hemma. Fast det egentligen inte är gott äter man det ändå, fan det låter ju som jag har någon form av ätstörning här.. Nu har jag i vilket fall sämst samvete i världen och när kexchokladen, den andra chokladen och alla jävla cashewnötter har smält en aning ska jag faktiskt snöra på mig joggingskona och ut och springa.

Är det bara jag som får alla dessa tankar efter jag ätit något onyttigt? "Ska aldrig mer äta godis" "Ska verkligen börja träna nu" "Ska ha godisförbud si och så länge" osv .. Men sedan vet man hur det slutar ändå, nästa vecka sitter man där med en ben and jerrys glass i alla fall...

Anyway, det är värt ett försök: Hanna skärpning, aldrig mer godis, nu är det dags att börja träna på riktigt!


bilden talar för sig själv?

Det kanske blir ett sommarjobb i alla fall..

Dagen började inte så jätte bra, spöregn utanför och jag är inget annat än tvingad och ta den förbannade moppen till skolan (men har äntligen lärt mig hitta till tennishallen så jag parkerar nu mera där i hopp om att ingen ska se mig). Pisseblöt och allmänt tjurig kommer jag till skolan och har våran första underbara lektion, samhällskunskap!

Eftermiddagen var rätt trevlig ändå, efter många argument med våran menton får vi tillslut sitta och lyssna på alla ekonomi treor som snackar om hur det har varit att driva UF-företag. Det lät faktiskt riktigt roligt så nu har man ju något att se fram emot (eftersom jag valt ekonomi inriktningen). Sedan blev man också jätte avundsjuk på alla eftersom de tar studenten om 20 dagar? Det lät hur härligt som helst när den ena sa "om vi alla kan samlas här och bestämma vilken låt vi ska springa ut till" .. åå det kryper i kroppen på mig, vill ha lov lov lov!

Sedan kan jag också meddela att Emelie gjorde min dag. När jag kom hem från fotbollsträningen får jag det efterlängtade samtalet från mc donalds. På måndag ska jag på intervju, sedan får vi se om det blir något sommarjobb för min del eller inte. Jag är förresten jätte nervös, någon som vet hur man ska bete sig?


snart kanske man står och steker hamburgare då? ;)

pizza kit is the shit..

Ost i alla sorter, flötigt, onyttigt.. Anna Skipper (och mamma skipper) hade helt klart underkänt denna pizza. Igår när jag kom hem från skolan och var som hungrigast rullade jag bara ut degen och på med all ingredienser jag kunde hitta i kylskåpet, salami, skinka, championioner, mozarella... Det var ju hur smidigt och gott som helst, dock är väl pizza ingen vardagsmat så detta får väl inte inträffa för ofta! Men snabbt gick det och gott var det, hemligheten heter Pizza Kit.



För att jämna ut det hela blir det hårdträning idag på friskis med Olivia. Först ska här pluggas substantiv, adjektiv, verb och pronomen hit och dit. Bara för det snart är lov betyder inte det lugn och ro i skolan utan snarare ännu mer stress. Ska vi verkligen stå ut i 22 skoldagar till? 


söndag i all ära ..

Vilken degardag, klockan tre satte jag mig framför filmen slumdog millionare med en ben and jerry´s glass (fish food, min nya favorit). Somnade och missa de 20 sista minutrarna, surt som fan! Nu ropas det mat ner ifrån bäst att lyda eftersom det enda näringsintagiet idag var glassen, vad har hänt med mig!


LOKA LIKES PASSION!


Jag har precis hällt i mig en loka med smak av jordgubb - chilli. Riktigt riktigt god med gissa vem som kommer behöva springa på toa hela kvällen.

RSS 2.0