hej hej hej

Gårdagens shopping i Varberg med Britta resulterade i lycka. Ett par svarta brallor, ett linne och smycken så det stod härliga till. Så nu lever jag på det några dagar. Utgången söööög! Skönt att komma hem tidigt så jag orkade upp idag. För just nu skiner Polon som om den vore ny, men undra om det finns något tråkigare än att tvätta bilen. Hade tänkt ett röj i garderoben också innan det är dags för att bege sig till jobbet.


julafton 2010

24 februari 2011

En lektion idag så skola från 12-13.10 kan man ju inte klaga på. Men eftersom jag gillar att klaga så måste jag ju tala om hur sjukt trött jag är idag och är det då inte jätte synd om mig som snart ska pallra mig iväg till jobbet och jobba stängning. Men jag behöver cashen så det är ju positivt. Känns bara lite trögt att gå upp klockan 06.30 när jag antagligen inte kommer somna innan kl två i natt. Helgen ser i alla fall lovande ut gott folk, många roliga planer står på schemat. Reseplaneringen som äntligen blir av på fredag samt shopping i Varberg och en liten utgång på lördag.


Kort resumé av Österrike 2011

Österrike var helt underbart. God mat, kanon bra väder, lite lite snö men ändå fina backar i alla fall på förmiddagen, trevligt sällskap osv osv.. Vi har sett roliga vurpor (speciellt engelsmannen som trilla av sittliften) och gjort roliga vurpor. På hemresan bodde vi en natt på Mövenpick hotell i Lûbeck, gissa om jag höll på att dö när åtta biffiga killar med skinnjackor och tatueringar checkar in samtidigt som oss. Det var inga mindre än Hells Angels Danmark. Även om dom inte gör oss något så var det ganska så läskigt när den ena kommer rätt emot mig när jag står och häller upp juice vid den supergoda frukostbuffén. Men vi kom alla 23 kom levande därifrån, vi klarade oss också undan bilresan utan några problem.


WIR FAHREN NACH ÖSTERREICH

Sådär nu är nästan all packning klar, gick väldigt fort så känns som jag glömt massor av saker. Väldigt klassiskt att känna så. Nu är det inte många timmar kvar tills Audin kommer rulla ett antal mil ner i Europa. Så töntigt det lät. Kl 03.00 inatt smäller det i alla fall, har sett fram emot detta sedan jag fick reda på att vi skulle åka i maj förra året så nu är det äntligen dags. Håller tummarna för att bilresan kommer gå bra, dom som känner mig vet att jag hatar det. Är livrädd att det ska hända något. Hejdå på ett tag, möjligtvis kommer det uppdatering direkt från alpstugan.


bild efter en go vurpa på en transportsträcka Åre 2010.

solna korv?!

Okej jätte ointressant för er att veta men.. Jag hade tänkt att lägga ner Internationella Ekonomiprovet men bestämmer mig för ett sista försök och det slutar med att jag suttit ett X - antal timmar i rad nu och råläst. Har aldrig hänt innan men på någotvis så klarde jag mig från mina koncentrationssvårigheter och rastlöshet.. Måste berott på att jag satt på farmors kontor där allt är knäpptyst, hade dessutom ingen iPhone som kunde distrahera mig. Hatar känslan av att känna att man inte kan det man har prov, men nu hoppas jag att kunna kamma hem ett G i alla fall.

Så det där var sista inlägget någonsin om allt plugg jag har, lovar att bli mer intressant..


var hemma hos elin och från ingenstans hittar jag denna lapp på min tröja..
Elin vet inte heller vad dom kom ifrån, kul, tyckte vi!

transportsträcka

För det första, filoso fucking fin är över... underbart! Och nu är det två dagars råplugg och sedan är det lov och efter det inte många veckor kvar i skolan och det betyder student. Imorgon har vi företagspresentation har inte tänkt på det men fy fan vad läskigt ska prata inför sjukt mycket folk! Gillar ju dock att prata men inte när det sitter en fullsatt Olsagård och glor. Nej plikten kallar, internationell ekonomi är det som gäller.


4 dagar kvar..

"Det betyder att man har perfekt mun"

Måndagen är snart förbi och förhoppningsvis går veckan lika fort. Idag har jag fått prova på att vara artist. Jag och Alisa träffade några mediasnubbar för att dom skulle hjälpa oss med ljud till vår företagspresentation. Jag fick ta på mig sådana hörlurar och prata i en stor mick medan alla andra satt i kontrollrummet och skötte alla knappar. Det var svin läskigt. Meningen är att vi ska omvandla min röst till mörk. Men tydligen hade jag för vassa S när jag prata så det blev jätte svårt. Men läraren gjorde min dag när han sa "Det betyder att man har perfekt mun".


kalmar 2010

"Who let the dogs out"

Tänkte berätta om hur gårdagens kväll slutade. Jag som hade bestämt att inte dra ut denna helg. Men spontanitet är ju mitt nya som sagt. Jag och Frida fixade en riktig mysig liten förfest med 90-talsklassiker och levade ljus haha. I kön stod vi 45 minuter. Så ovärt. Det blev dessutom fullt när vi väl stod längst fram också. Men vakten var snäll och såg hur jag pinades med repet i magen pga trycket från kön och släppte in mig och Miss. Johansson. Väl inne på Kinna Krog fanns det både roliga och tråkiga studer. Ett klassiskt KK med andra ord. Men nästa helg blir vit människor på FREDAG kl 03.00 sitter jag i en bil mot alperna.. jag vet att jag tjatar om det men ser sjukligt fram emot det.


Bästa fredagen på mycket länge

Idag fyller Ebba 19 år och igår var vi hemma hos henne och firade. Vi var ett väldigt blandat gäng men jävlar vad bra vi gick ihop. Jag hade sjukt roligt. Vi åt god mat, god efterätt, spelade roliga spel.. det bjöds på många skratt och trevliga stunder. Tiden gick så fruktansvärt fort och jag var inte hemma innan klockan två. Idag har jag pluggat filosofi som är världens onödigaste ämne, fattar inte ett skit. Nu är mormor och morfar hemma, vi ska fika semlor innan jag åker till jobbet. Kvällen är inte bestämd men det ryktas om utgång.. Jag är nog chaffis!

Bra dag i Borås

Kom nyss hem från Borås efter att ha spenderat eftermiddagen där med Anna och Jessica. Mycket trevligt måste jag säga. Spanat in konkurrensen på Åhaga samt shoppat och käkat lite inne i stan. Shoppade inte så mycket mer än en ny foundation. Har nu spanat in en klocka jag är grymt sugen på samt lite smycken. Gud kan du inte bara ge mig 1 miljard så jag kan täcka alla mina habegär. Men som religionsläraren säger, det kan aldrig bli bra utan bara bättre så även om jag hade haft en miljard så hade inte mitt habegär blivit tillfreds ;)


dagens bild från när spek var i sthlm i maj.

2 feb. 2011

Tjena Fan. Matteprov och Religionsprov check. Dags att gå in i nästa hemska pluggdvala som innehåller filosofi och internationell ekonomi. Men vi kör väl på snöplogstaktiken som vanligt och skjuter det framför så länge som möjligt. Nu vill jag göra något skoj. Åker nog till Borås imorgon för att spana in konkuransen på Åhaga där alla Boråsföretag har provmässa. Sedan hopaas jag på lite shopping också för det har ju aldrig skadat.  

SMS inkommet 1 februari 17.28

Farmor: Hej Hanna jag har köpt vet du vad.. Jo en iPhone
Jag: Skojar du? Vad tuff du är, är det 4an du köpt?
Farmor: Vet ej jag kommer in sedan

Farmor är bra rolig ibland.






RSS 2.0