Ett av dom 5 bästa UF-företagen i Älvsborg!

I det tidigare inlägget så sa jag att det är ganska bra att vara ett av dom 16 företagen. Men nu är det så att Just Bake It UF har gått till final och är en av dom 5 bästa företagen i hela region älvsborg. Hur sjukt bra är inte det! Jag är så otroligt GLAD! Nu kommer det gå som en dans att plugga internationell ekonomi..


Boråsjuryn!

Idag har vi stått framför Boråsjuryn och gjort vår företagspresentation och svarat på frågor. Det gick riktigt bra denna gången! Så vi är hur nöjda som helst. Det är ganska så bra att vara ett av 16 företag som blivit utvalt till ett av dom bästa då det finns hela 130 stycken i regionen.

Igår slängde jag iväg en spontan beställning från Nelly, och förra veckan blev det en från HM. Gött att kunna shoppa på det viset eftersom jag inte hinner med sådant på helgerna längre. Har jobbat och kommer jobba varje helg framöver.

har svårt för att leva i nuet..

31 maj
9 juni
8 juli
1 augusti


party x 2

Nej jag har inte hunnit med att tänka på alla prov som kommer ske i veckan. Men jag är skoltrött och för en gångs skull känner jag ingen panik inför detta. Utgången i fredags blev helt okej, jag tappa mitt partyhumör efter jag slarvat bort mitt körkort som ännu inte är återfunnet, men det är spärrat och jag väntar på ett nytt. I lördags blev det KK och jävlar vad roligt det var. Vi funderar på att köra en repris redan nästa helg. 

nu intar jag ryggläge i soffan.. 

happiness!

Jag gillar torsdagar och speciellt denna. Börjar som alltid kl 12 och denna morgon började jag med en härlig powerwalk i det fina vårvädret. Efter skolan åkte jag och Anna till donken och käka glass. Fyfan mår illa nu kommer aldrig mer vilja ha en McFlurry Daim med extra kolasås. Har precis köpt fralllor och grejer tills ikväll då det vankas Mary Kay party hemma hos mig med goa vänner.

Och det allra bästa med torsdag är att det snart är helg och jag känner på mig att helgen kommer bli grym med utgång i Göteborg imorgon med ett stort gött gäng och utgång på lördag i Kinna med tjejer från klassen. Emellan detta ska jag orka upp och jobba samt hinna plugga till två prov nästa vecka. Just det släktkalas ska jag också hinna med. Ni får rapport på söndag om allt blivit i sin ordning. Adjöss.. 

 

Babbel babbel..

Markus gjorde min dag med kommentaren "Hanna jag har kommit på vem du är lite lik, Josefin Bornebusch!". Skulle jag aldrig påstå själv men hon är ju fräsch så jag klagar inte.. Hur som helst så är det nu äntligen bestämt hur vi ska göra med flak på studenten. Båda ekonomi klasserna på ett tillsammans, det blir grymt. Vårt företag har också gått vidare till Borås juryn för att tävla om bästa UF-Företag i regionen. Just det, ännu en oerhört vacker bild på mig i markbladet. Ingen Bornebusch där inte.


Salong Roland

Precis hemkommen från frisören, så sitter här just nu med en aning ljusare hår och lockar. Efter klippningen och slingningen provade vi lite grejer med håret inför balen. Känner mig sjukt ful i lockigt hår men hur som helst blir det nog ganska bra i alla fall. Jag ville inte klippa alls mycket så det syns förhoppningsvis inget alls, måste spara och få långt! Nog om mitt hår........... Dags att dressa om till kvällens bodypump!


genom eld

Har varit på as bra humör hela dagen tills nu... Jävlar vilken vändning! Ikväll ska jag jobba, mycket jobb för tillfället men det är bara gött. Vi börjar redan planera för helgen, vilket är underbart eftersom man för tillfället är sjukt trött på skolan och lever för helgen. Utgång både fredag och lördag, kalas och jobb. Kommer bli fullspäckat med bra saker! Förresten så vet jag nu hur modellen på min balklänning kommer att se ut.


helg vecka 11

Då var snart även denna helg förbi. Mässan i lördags resulterade i storartade försäljningssiffror och intervjuer av olika tidningar. Som man kunnat se idag i Borås Tidning. Jag och mitt mycket charmerande as-garv, tack så mycket för det fotografen. Har jobbat både lördag och söndag och igår träffade jag trevliga människor hemma hos My då vi fira hennes 19åriga födelsedag. Nu ska jag åka till Örby och prova min andra prototyp till balklänning ska bli spännande och se hur den ser ut denna gång.

torsdag

Fick hoppa in och jobba idag, hur bra som helst för alla timmar man kan komma åt behövs och mars består av riktigt många. Ska även jobba hela helgen i kombination med Vår-mässan på skolan och lite födelsedagsfirande. Har bestämt mig för att skippa utgång denna helg eller jag har inte bestämt det utan jag är nästan tvingad till att inte göra det trots suget. Men det kan vara bra med en vit helg också. Nu är det den sista finjusteringen på mitt Personliga brev och CV som gäller.  

ordbajs..

Idag är en sådan där dag då man aldrig mer vill gå i skolan. Shit vad trött jag är på det. Jag vill börja jobba eller nej jag vill säsonga först men det är ju jobb det också fast kombination skidåkning (och lite fest på det). Så för att jag ska få min drömplats uppe i Åre gäller det att jag börjar söka nu. Har därför kommit på att jag måste skriva ett sjukt bra personligt brev plus CV. Så det är precis vad jag börjat på just nu, faktiskt riktigt roligt när man egentligen borde göra massa andra grejer..


Att det ens är lagligt?

http://www.youtube.com/watch?v=fylpHVjk4U0

(är inte så teknisk så fick inte till så ni kan se klippet här direkt, hur som helst jag blir så jävla förbannad!!)

Just Bake It UF

Monterbygget till lördagens vår-mässa på Kunskapens Hus är i fullgång. Måste tacka våra sponsorer ännu en gång, det hade verkligen inte gått utan er hjälp. Hur som helst så känner jag mig sjukt manlig när jag håller på och fixar. I fredags målade jag ytterväggarna i slitna baggyjeans, drog till Skene Järn efter det med färg i hela rumpan, ansiktet och på händerna för att kolla lite saker. Idag tog jag svängen om Winbergs plåt för att fixa allt med våran beställning. Undra vad som kommer här näst..

Tog mig också tid att beställa klipp och slingning idag, fick tid om en vecka vilket är helt okej. Skönt att bli ljus i huvudet till våren ;) Nu måndagsspinning!


"Oj shit nu glömde jag också en påse"

Okej visst det är sjukt billigt på Gekås men dom har så sjukt mycket fynd så det blir ju fan svindyrt till sist. Har i alla fall som alltid köpt hårspray, bodybutter, lösnaglar, mascara.. Plus tusen mer bra-ha saker! Har haft en väldigt rolig dag med Anna. Ska nog avrunda helgen med att dejta soffan. Har nämligen köpt Sex and the city 2 som jag sett två gånger redan men vad gör det när den är så bra. Kan sammanfatta denna helgen som riktigt bra!

Spontant när det blir som bäst

Igår kväll vid klockan sex bestämde vi oss för att Lets Dance och popcorn blir alldeles för tråkig en fredag. Jag, My och Elin kör därför helt spontant på en utgång i Göteborg. Trägårn fick det bli och jävlar vilket rätt val. Hade sjukt kul hela kvällen.. Kan inte minnas när det blev så lyckat sist. Nu åker jag och jobbar i tre ovärda timmar och ikväll agerar jag taxi år mor och far. På söndag blir det en tripp till Gekås med Anna..




Bra TV-Vecka!

Hur underbart är det inte att både Desperate Housewives och Grey´s Anatomy börjar nästa vecka! Känner mig tvungen att dela med mig av denna lycka!

Grey's Anatomy

grymt!


Hon måste ha lidit av PMS idag helt enkelt..

Då har vi kört vår företagspresentation för markjuryn. Kändes jätte dåligt efteråt, men det berodde på en viss person och hennes fråga.. Säger bara att den kvinnan som ställde den lär ju haft mens idag. Hela företaget fick blackout och kunde inte svara. Tur att vi var rappa i käften på vissa frågor i alla fall. Vi får väl se hur det gick! Hur som helst är jag i vilket fall supernöjd med mitt lilla företag.

Har också betalat in första delen till Ving idag. Underbart! Ett steg närmare och igår var det på pricken fyra månader tills vi lyfter från landvetter.


vem är du?

Jag som typ är nyfiknast i världen får panik. Vem är "R", "D.M" och "D" som komenterar min blogg? Hur som helst så verkar R ha humor! Jag vill veta vem du är nu..

Nu ryker den, äntligen..

Måste passa på och säga att jag har blivit grym på att försöka bota min telefonrädsla. Ringde vårdcentralen idag, HELT SJÄLV! Har nu fått en tid för att ta bort mina leverfläckar. Finns det inget annat ord förresten? Leverfläck låter så sjukt äckligt. Hudförändringar sa läkaren så jag får väl använda det också. Så den 5 april ska hudförändringen vid ögat och den på huvudet bort. Kommer se ut som en helt ny människa ;)


hej då pricken ;)

Ein bisschen mûde!

21.30 är klockan och jag är äntligen hemma!
Denna söndag kommer sitta i långt framöver.
3,5 timmars spinning i morse (fick avbryta tidigare för att hinna till donken)
8,5 timmars jobb efter det
Ni kan ju lista ut själva hur det känns..

Här ska vi bo!

Christabelle

Jag vill ha sommar!!

Igår var Kullbo och Britta hemma hos mig för att ännu en gång kolla på studentresor. Tillslut hittade vi hotellet vi kände för så den 8 juli åker jag, Kullbo, Britta, Frida och Anna till Ayia Napa och bor på christabelle. Vilket verkar vara ett väldigt populärt ungdomshotell under högsäsongen så det passar ju oss alldeles utmärkt. Underbart!! jag känner världens lyckorus..

Imorse när jag vakna var tanken "nej nej nej" tills det slog mig att det inte är skola idag. Så sjukt trött på det nu. Men så kom jag på att det är ju lördag och jag ska åka med mamma och kika på tyg till min balklänning. Ska jobba hela kvällen så det blir lugnt. Imorgon upp med tuppen för att genomföra ett 4,5 timmar långt spinningpass. Nervöst!


Shopping + Bio + Käk

Min närvaro här på bloggen är väl inte den bästa. Men just nu finns det mycket annat som är prio 1 än just datorn. Kan berätta om min gårdag eftersom jag vet att ni är så intresserade av mitt liv. Jag, Britta och Elin begav oss till Borås för shopping, bio och käk. Så klassiskt men så trevligt. Shoppade mig en klänning eftersom jag anser att man inte kan ha för många. Filmen vi såg var ingen mindre än den Oscar belönade The King's Speech med Colin Firth i huvudrollen som nu mera är min idol. Grym skådespelare! Och floppen under kvällen var mitt val av käk på Thai Silk. Grön curry, var bara starkt och smaka skit..


Tisdagens Inköp!

RSS 2.0