..

Imorgon tar Elin med mig till Göteborg. Nu ska jag snart sova bort min huvudvärk och magkramp. Adios!


Hello tisdag!

Så jävla ovärt, 900 spänn för klipp och slingor när det inte ens syns! Jag ska väl inte klaga min nya frisör var väl egentligen väldigt duktig och framförallt sjukt trevlig men tråkigt att gå där ifrån inte fullt så nöjd bara. Efter skolan åkte jag och Frida in till Kinna, kikade lite i affärer och tog en rejäl fika på skrädderiet. Där hitta jag också ett USB eller Frida såg det men jag tog det. Blev så jäkla nyfiken på vad som kunde vara på det. Stoppa i den i datorn nu och jag har listat ut vems USB det är så jag ska vara en riktig god medmänniska och lämna tillbaka de.

Kom just med idén att vi skulle laga egna hamburgare så just nu står pappa där nere och steker för fullt, ja han utvidgar sina kunskaper inom matlagning, för två veckor sedan åt vi något kinesiskt med ris och fläskfilé redan nyfiken på vad det kan bli nästa vecka.

En sak till.. MIN IPHONE.. två veckor tills den kommer hem igen från lagningen, hur ska jag överleva med min rosa ihoptejpade sak, fan vad man vänjer sig snabbt med facebook, reseplaneraren och allt annat super bra som finns i den. Jag kommer vara handikappad dessa veckor!


Bra måndag..

Tro det eller ej men nu har jag gjort comeback på mitt f.d. stammis ställe friskis. Det känns riktigt bra och jag hoppas jag kan motivera mig själv att gå dit lite oftare. Jag trodde min träning idag skulle bli att ta cykeln till solhörnan, jag är likblek och måste sola nu nu nu.. Men så blev det inte får kanske bli imorgon istället. Är dock lite rädd för att solariumet ska ge mig cancer men någon gång per år kan väl inte göra något? Jag vet i alla fall en som har en allvarlig sjukdom och det är min käraste ägodel iPhonen. Jag blir så jävla förbannad och vill bara kasta in den i närmsta vägg, varje gång simkortet låser sig.. Men nu jävlar ska jag klaga för jag ska ha en NY telefon!!!

 

bilder från förra helgen..


Söndagens uppdatering kommer här..

Hola! Dagen har bestått av jobb och just nu sitter jag hos Jonas. Hurtbullen fick för sig att han skulle ut och springa.. NU klockan 22.16.. herregud så idiotiskt! Själv har jag träningsvärk efter mina hela 2 km jag sprang i torsdags! Men man måste väl börja någonstans, eftersom jag knappast inte har något plugg i veckan så kanske jag kan satsa lite mer på träningen och det är väl på tiden! Nej nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att Jonte kommer hem. Adios!


ben and jerry´s


Jag har en allvarlig sjukdom som heter måste-ha-nu-annars-dör-jag!! Shit vad sugen jag är på glass det är värt att smälla i sig 2000 kalorier på en och samma gång i alla fall just nu.

Lugn lördag gillas konstigt nog..

Drog till Borås efter skolan igår, fick mig införskaffat nya BHar och en ny tunika eller något. Fick också i mig lilla menyn på donken och en kladdkaka på viskan. Just det, en påse chips också som Jonas kom med när jag och Anna kolla våran favorit humor hipp hipp. Idag har jag jobbat och kvällen var tänkt att bli party men vi hoppade det denna gång och sparar oss istället till påskhelgen. Jag är sjukt sugen på sushi och BJ det var så längesedan. Kanske ska inviga moppen för iår hahah.. 

 
skönt att all snö äntligen regnar bort, men jag vill ändå åka skidor en endaste gång till..

HAPPINESSSSSSS

Våren är äntligen här, det är våffeldagen, har fått dubbelt så mycket lön än vad jag först trodde, sprungit för första gången i år (och orkade), burit min nya vårjacka, nästan klar med psykologifördjupningen, kläder från HM kommer idag, ska shoppa imorgon och fika med världens jävla bästa människor Anna, Britta & Elin.. En hyllning till er för ni är så sjukt bra och alltid ställer upp! Jag kan helt enkelt inte må bättre idag..


Inte så fräscht att lukta svett..

Jag vet inte vad som slog mig igår kväll men jag fick för mig att jag skulle cykla till skolan. Så jag fick rotat fram cykeln, pumpat den och dammat av den. Har åkt bil hela vintern så nu när våren börjar titta fram kanske det är dags att få sig lite vardagsmotion. Svetten bara rann när jag kom hem från skolan, måste nog ta det lite lugnare, inte så fräscht att lukta svett.. haha. Sanningen är den att jag bara cykla till bussen och inte hela vägen till skolan, varför överdriva. Nej nu ska jag sätta in ytterligare en växel med mitt psykologiarbete, Open office fungerar riktigt bra faktiskt. Men är det inte det ena så är det de andra, min skrivare är pajj! 

Jag kanske borde skaffa mig en elcykel, så slipper man i stort sett trampa och svettas..


Jävla WORD!

Jag har råååå damp! Jag är nog lite efterbliven för jag kan inte fixa fotnoter på word 2003. Så hopplöst när man äntligen ska börja renskriva sin fakta man suttit och kämpat med. Hur som helst försöker jag ladda ner open office och hoppas på att de ska gå bättre. Om någon vet hur man infogar fotnoter i Word så snälla säg det till mig.


anna råka avbryta när hon skicka bilderna till mig från helgen, här är tre jag lyckades få!!

klipptid fixad

Har ännu en gång övervunnit min telefonrädlsa och ringt och beställt en klipptid, helt själv utan att göra bort mig och det känns riktigt bra. Fick dock inte innan nästa vecka eftersom jag ska slinga det. Skämms över min utväxt och nu är det på tiden att bli blond igen.


save tonight, and fight the break of dawn..

Fick en chock i morse då jag bytit om och gick in i idrottshallen, konditionsträning! Efter helgen var väl inte precis en hinderbana jag ville köra på måndag morgonen. Jag minns inte sist jag rörde mig, har inte haft tid för friskis plus att jag inte vågat träna så mycket för min rygg. Det var sjukt jobbigt och jag är sjukt otränad men det ska jag snart träna upp. Efter denna veckan är det nästan ingenting i skolan och sedan ett välbehövligt påsklov och då ska jag faktiskt prova mig på en joggingrunda, den första för i år faktiskt.


short update..

Hemma från Halland, nyduschad och ska alldeles strax äta pizza med mina kära vänninor Elin, Britta och Anna. Efter jag tryckt i mig en hel pizza med extra mycket sås åker jag hem till Jonas och sover där inatt. Det ska bli mer än härligt!!


Espevik 10

Då har vi tillbringat en natt i Espevik och vi är sjukt taggade inför kvällen. Nu ska vi snart ge oss ut på en prommenad runt halvön för att ta in den friska havsluften, känns så konstigt när det ligger snö i dikena och is vid havskanterna när jag var liten trodde jag att det var sommar här jämt och det är nästan så man tror det fortfarande. Ha en bra lördag gott folk det ska i alla fall vi ha, nu är det mycket att stå i. Adios!


Mot Espevik..

Nu är allt packat och klart, har lika stor väska som till Åre som jag ska ha i Espevik över helgen, sorgligt! Men det blir alltid så när jag packar. Kör alltid dubbelt av allt och det svåraste är att veta hur många trosor man ska ha med sig.. Hur som helst tror jag helgen blir kanon, alla är super taggade. Nu ska vi snart ner och värma upp stugan. Första gången jag åker ner i år och det är vårkänsla så det skriker om det.

 

hipp hipp hurra...

...säger vi till min classmate Veronica som fyller hela 18 år idag, GRATTIS!


Sötmandel är bra för att förebygga cancer

Pappa fick nyss ett telefonsamtal från den cancerforskning han sponsrat i hela nio år, eloge till honom. Men människan i andra sidan luren gav oss ett tips. Eftersom vissa delar av sötmandel ingår i cancermedicin, ska det enligt en forskning vara bra att äta 2-3 sötmandlar per dag för att hjälpa till att förebygga cancer. Hur bra är inte det? Det är ju gott också, jag äter mer än gärna 3 sötmandlar per dag. Människan bad oss också att sprida detta vidare, så gör nu detta gott folk!




allt och ingenting..

Fan vad det känns som torsdag idag men icke sa nicke vi får allt vänta en dag till tills fredag. Men det gör inget för HMs sommarkatalog han anlänt så den ska jag bläddra i både fram och baklänges efter jag pluggat klart tyska. Har prov imorgon glömde böckerna i skolan så var tvungen att åka tillbaka, jösses så slarvig jag blivit på det sista, shape up Hanna! Bra dag i skolan trots dödens lektioner, Frida gjorde min dag. Har nog inte garvat så mycket på väldigt väldigt länge fick höra "men shiet skrattar du så" och jaa det gör jag om något är väldigt väldigt roligt skrattar jag helt sjukt konstigt. Allt är också nästan fixat inför helgens bravader så det känns bra att sätta sig och läsa tyska nu, torsdag kom och försvinn!


Glosis

Jag vill bara tipsa om "glosis" som är ett suveränt program när man ska plugga glosor. Försöker just nu få in över 100 tyska glosor i skallen men då ladda jag ner detta. Det enda jobbiga är att sitta skrivia in alla glosor men de får det vara värt. Prova själva här!


Nu avgår jag som lärare..

Idag var andra och sista dagen på Habyskolan, får ångest av att komma tillbaka till vardagen och gymnasiet igen. Barnen är så sjukt söta och jag vill vara där jämt, fick tusen kramar innan jag skulle gå och har till och med fått lite nya kusiner. Haha dom är för underbara! Kanske ska ta mig en funderar på att bli lärare, ingen dag är den andre lik i alla fall. Idag har jag varit med dom och kramat träd i skogen, syftet är att börja lära sig omkrets. Sedan fick jag även hålla i en egen lektion där vi lekte massa lekar.

Nu ska jag sätta mig ner och skriva min rapport om dessa två dagar, den måste bli bra!


Har gått och blivit lärare..

Bra måndag! Måndagar är nummer ett på min hatlista. Men idag är den helt okej måste jag säga. Har en "APU" i två dagar på Habyskolan, måste göra detta eftersom jag läser pedagogiskt ledarskap. Det är super mysigt, är i klassen 1-2 och barnen är hur söta som helst. Satt en timme med en liten kille och räkna matte med klossar, det gick lite segt i början men sedan fatta han precis vad jag prata om. Jag saknar min gamla skola och när matten låg på den nivån fast det var hemskt då, minns när jag låg hemma på golvet och gallskrek för jag inte fattade gångertabellen.. Den satte sig tillslut, det är pinsamt att säga det men jag kan den inte längre men jag klarar mig rätt bra igenom matten ändå.

Imorgon är det min tur att hålla i en alldeles egen lektion, vi ska leka massa lekar jag suttit och förberett jag hoppas dom uppskattar det men det gör man med allt i den åldern verkar det som.

Herregud hela huset skakar!!!! måste kila ner tror pappa har börjat gräva med sin jävla grävskopa utanför.. vi ska bygga ut. Måste ner och rädda mina värdesaker känns som huset ska rasa när som helst.

ett halvår sedan vi var på rhodos, 4 månader kvar tills vi åker!


Det är inte lätt att byta sängpartner..

Läste nyss ur annas blogg och fick mig ett gott skratt, för detta var vad som hände imorse:

"Var i alla fall och festa i Haby igår av alla ställen ;) Det var ett äventyr med mycket promenad fram och tillbaka men det var trevligt i alla fall. Sov hos Hanna och vaknade mitt i natten av att Hanna måste trott att jag var Jonas (hennes pojkvän) för hon blev plötsligt väldigt kelsjuk så fick lite smått panik, haha nedå! Men fick lite smidigt vända mig om så jag inte ramla ur (vilket är nackdelen med att ligga ytterst) och pötta lite på henne så hon rulla tillbaka till sin plats igen ;) haha.. Men vakna, det gjorde hon allt inte, hon är inte lättväckt den tjejen! ;) Så det kan gå, det skratta vi gott åt på morgonen när vi vakna i alla fall!"


14/3-10

HEJ IDAG ÄR JAG SEG, HEJ DÅ!

 

Torsdag i Borås

Blev ingen uppdatering igår, var i Borås hela dagen lång från 8-18 men det var riktigt trevligt måste jag säga. Vi började på navet där vi fick kolla på våra egna celler och veta hur man får fram dna till mordutredningar och sådant.. Sedan shoppa vi lite i stan och jag hitta mig en fin klänning på gina tricot som inte alls är min stil men kunde inte låta bli för den var så himla söt. Trots att jag blivit mer och mer anti gina det sista så hade dom rätt mycket fint. Fick också med mig ett armband från Kappahl och en deo.

Vi käkade ihjäl oss på thai silk som man alltid gör när det är buffé och sist men inte minst var vi på Åhaga och kika runt på alla "fiffiga" och "inte alls så fiffga" UF företag som Lena och Karin så fint säger. Det jag fann riktigt fiffigt var såklart den super läckra väskan från Bolsa UF men efter mycket velande fram och tillbaka valde jag att inte köpa den. Köpte däremot en slags plånbok som man kan fästa på sig själv när man är på party, super bra att slippa släpa på väska så den lär bli använd!


Ca 180 dagar kvar..

Idag är det en stor dag, ett halvår kvar till min 18-årsdag och som jag längtar. Är nu också ett par jeans rikare rätt så många kronor fattigare och en vaniljbulle tjockare. Har också panik över mitt psykologiarbete så dags att återgå till det. Adios Amigos..


Pinsam incident på JC i Kinna..

Jag är hemma från skolan idag också. Studiedagen igår var mycket bra fram till klockan 4 då jag trilla ihop mitt på JCs golv i Kinna. Mer om det senare.. Börja dagen med att åka en sväng till Gekås, fick köpt på det ena och det andra som man alltid får när man åker dit. Men har nog satt rekord, har aldrig förr "betat" av allt på 2 timmar? Men det är väl så när man åker iväg med killar. Käkade pizza på framnäs och sedan in till Kinna. Köpte mig en rouge och provade jeans på JC, storlek 27 gott folk 27, ren lycka!! Längden var dock 34 och när jag skulle böja mig ner för att vika upp dom högg det till i ryggen och jag trilla handlöst ner på golvet och kom inte upp. Efter många om och men kom jag upp och fick hjälp med att få av mig brallorna.. tack Anna och Jonas ;) Nu är iaf byxorna undanhängda och jag ska köpa dom idag. 

Är hemma från skolan för att vila upp ryggen så jag kan åka med på studiedag till Borås imorgon. En snäll Sören har lovat mig ett nummer till en grym naprapat i Borås. Hoppas jag kan träna bort denna skit eller vad jag nu ska göra åt det. Bara jag slipper trilla ihop inne i affärer och sova på rygg hela nätter och kunna gå utan att det gör ont..  


Britta är fotografen efter att jag svimmat vid svininfluensesprutan.. Som tur är skrattar vi bara åt det nu ;)

Går runt som om jag vore gravid..

Måndag igen, men studiedag imorgon så här finns ingen ångest. Har dock ångest över min svaga rygg och tror att jag inom en snar framtid kommer bli förlamad. Har så sjukt jävla brutalt mega jätte ont. Fick hoppa över jobbet igår och vi får väl se hur det går i skolan idag, bara en lektion eftersom jag inte kan vara med på idrotten. Måste varna er för att jag går runt som en gravid kvinna men detta är för att jag ska slippa ha ont och jag är alltså inte med barn hihi.. Det är bättre idag och det tackvare gårdagens healing och massage. Tack farmor!


Världens skönaste tjej i Rhodos Stad September -09. Och världens största fjortis, jag lider med dig Malin som nu fått 4 veckors mobilförbud för att hon smsat för mycket. Förstår ni hur brutalt det är när jag ska gå in på toaletten hon sitter och kissar, äter en smörgås och smsar? samtidigt!! Tjejer kan alltså till och med göra 3 saker samtidigt..

Bilder jag fångat från Åre med mobilen..


Munkar springer omkring i Borås..

Igår efter skolan bestämde jag mig för att åka in till Borås själv för att shoppa. Det gott folk kommer jag aldrig mer i hela mitt liv göra. Skönt att bestämma vilka affärer man skulle gå till utan att någon annan helst inte ville gå dit etc. Men jag med Sveriges största beslutsångest borde ha förstått det redan innan att det inte skulle fungera. Jag provade massa fina saker men behöber smakråd och personer som övertygar mig att köpa det. Så nu sitter jag här idag utan ens ett endaste litet linne inköp. Det enda jag kom hem med igår var en mellan kaffe från McDonald´s och ett påladdat västtrafikkort, jippie kul shopping. I helgen blir det inget mer heller för här ska jobbas! Håller tummarna för nästa helg. Sedan måste jag säga att jag såg en livs levande munk mitt i Borås resecentrum och det roliga var att han hade adidas skor under det oranga skynket och en sparbanken bag hängande över ena axeln..


fullspäckad torsdag

Denna torsdag har varit fullspäckad med skola, naprapat besök och jag har till och med hunnit jobba lite. Var hos Rydis för att kolla upp min rygg och det var väl inget att hurra för. Ska i vilket fall få ilägg (har alltid undrat om det heter ilägg eller inlägg?) och på ännu en behandling så får vi väl se om det blir någon bättre. Hoppas få slippa mina anfall då jag trillar ihop och inte kan röra mig. Men en sak, han sa "converse måste du försöka undvika" frågan är hur fan man ska klara det?

Nu har mitt nya simkort kommit så nu kan jag äntligen få börja använda min iphone känns väldigt bra. En sak som också känns bra är att imorgon ska jag träffa Elin som jag inte sett på hur länge som helst, nu kan hon prata igen så jag har en känsla av att jag inte kommer få en syl i vädret!



Har fått in bilderna på datorn nu eftersom jag inte längre kommer vara ägare till den. Stannade på något ställer och åt på vägen till Åre och stava kunde dom inte på det stället..

2 mars 2010

Jag tror jag överskattade det fina vädret en aning. Bestämde mig för en prommenix i det härliga solskenet och tog på mig på tok för lite kläder. Det kändes ju som vår ute när man kolla ut genom fönstret förutom all snö men ändå. Så om jag skulle råka på en förkyldning nu skulle jag inte bli förvånad. Och att bli sjuk just nu är inte lägligt, eller det är väl nästan aldrig lägligt men det får inte ske nu. Nej nu ska jag plugga gärnet för ikväll blir det tvn från 20-23, det verkar börja så sjukt bra program just idag hihi.


SÄSONGSPREMIÄR AV DE DESPERATA HEMMAFRUARNA!!

Måndagkväll kl ca 22.00 vilket betyder att om exakt ett dygn har jag precis kollat klart på säsongspremiären av Desperate Housewives och jag kan knappt bärga mig längre.. vem dör Carl, Bree eller Orson? Eller dör ens någon av dom? 21.00 imorgon sitter i alla fall jag bänkad hemma i tvsoffan. Idag bestämde jag mig också för att ta tag i mitt liv, det som har med skolan att göra vill säga. Har börjat på min pedagogikinlämning och hittills har det bara flytit på. Sedan har jag också tänkt att börja springa, få lika bra kondis som jag hade för två år sedan.. Som hjälp på traven börjar nu också frikis med jogginggrupper, ska nog faktiskt haka på där till en början, om det blir denna onsdagen eller nästa får vi se.


Kan ju också passa på att säga att Eva Longoria som spelar Gabrielle Solis är typ den snyggaste tjej jag sett?


RSS 2.0