hej kom och ta mig här ifrån..

Går för första gången på denna termin in i en pluggdvala. Matteprov är hemskt, onsdag kom och försvinn. Just det har ju även religionsprov på onsdag. Döööd åt skolan..


bild från Espevik

vad hände där..

Utgången var ingen höjdare alls, men roligt hade vi på förförfesten, förfesten och på campino. Så det får man väl vara nöjda över. I övrigt en dödstråkig söndag och jag har sjuk söndagsångest, två stycken mördar veckor framför mig. Men fredag vecka sex är inte långt borta och det ska bli så skönt att komma iväg från Mark ett tag. Förresten, fan vad den danska handbollsmålvakten äger, han är grym. 


Högst upp på listan står..


..denna as snygga Odd Molly tröja. Kanske blir inhandlad efter dom två intensiva pluggveckorna som kommer här nu. Något måste man ju förtjäna om man pluggar ihjäl sig. Sedan är det dessutom en investering! Det blev perfekt idag, kunde byta tid med Amanda så jag jobbar bara 12-15 sedan kan jag åka ner och möta upp mina fina vänner i Espevik där det väntas lite festligheter..

FÅTT EN FLASKA I HUVUDET

Eftersom jag blivit mästare på att strö lönen och studiebidraget åt alla håll och kanter har jag nu bestämt mig för att spara! Och det som ska sparas till är inget mindre än studentresan som vi ännu inte bokat. Men det blir nog av snart hoppas jag. Frågan är nu hur jag ska finansiera allt annat mitt ha begär vill ha just nu, men det löser sig. Nu är det bestämt, på lördag efter jobbet åker jag raka vägen ner till Varberg för att möta upp mina fina vänner för en utgång på Oscars. Känns lite jobbigt att sluta klockan 19 dock men Polon går som ett skott. Underbart med helg!  


JAG VILL

Dagens engelskasnack gick bättre än igår. Jag tror verkligen man kan utvecklas snabbt för någonstans där i bakhuvudet går det, det gäller nu bara för mig att ta mig över spärren som säger att jag är sämst och värdelös. På engelska då, för annars så är självförtroendet på topp. Idag åker pappa till Sälen, något företag som bjuder. Varför kan inget företag bjuda vårt företag på en skidresa? Hur som helst jag är avundsjuk på honom och hade velat följa med. Men fredag vecka 6 sitter jag i en bil på väg till alperna, underbart.  


Maria Montazami väskan


(Bilden är tagen från Marias blogg)
Maria Montazami är tuff, och hennes väska är fan också tuff. Den vill jag ha!

Time to speak some English..

Igår var en märklig dag, det hände så sjukt mycket saker och som pricken över iet så får jag reda på att jag Hanna Claesson sämst på engelska någonsin måste börja våga prata det. Det bor en utbytesstudent från Australien hos en familj jag känner här i Haby. Jag träffade henne idag för första gången, då hon åkte med mig hem från Skolan. Alltså shit vad dålig jag är på engelska men det är bara börja träna om jag ska våga åka till USA som au pair så får se det som bra träning. Detta ska nog gå bra, hon verkar super trevlig.

Nu ska jag lugna nerverna med en kopp te framför tvn..  


någon form av glädje..

Segt med måndag, snooza 30 minuter innan jag orka mig ur sängen. Då kanske det inte kallas snooze, vad vet jag. Igår gick "The Wedding Date" på kanal 5, har sett den innan men ack så bra den är. Het man i huvudrollen är ett stort plus. Mitt körkort är återfunnet och ligger numera säkert i plånboken, tack gode Gud för det. Nej nu ska lördagens vin och söndagens chips ut ur kroppen, en PW och spinning står på dagens träningsschema. Underbart att köra spinning på måndagar faktiskt, varför just måndag vet jag inte. 


Bra lördag!

Det blev inget Göteborg, det blev istället Kinna Krog. Tro det heller ej men jag hade förbannat roligt hela kvällen. Trots att jag hällde ut min fina dyrbara drink och trots att strömmen gick och trots att jag tappa bort mitt körkort. Och trots att jag känner lite i skallen idag ska jag alldeles strax luncha sushi med Britta och sedan gå på basketmatch med Anna. Det blir en bra söndag!



snyggt från Valborg 10

helg

Igår var det god mat hos farmor och taxi som gällde. Ikväll blir det utgång i förhoppningsvis Göteborg. Jag och mamma åkte till Borås imorse för att skaffa lite inspiration till min balklänning. Och det fick jag faktiskt, nu gäller det att fixa ett mönster och tyg. Framförallt bestämma färg vilket kommer vara det svåraste. Köpte även lite andra nödvändigheter som en svart kjol, underkläder och en blus.


hellu fjortis!


Som nu när jag inte har något att hitta på blir det lätt att man kollar på gamla bilder. Och jag hittade albumnet "webbkamera" och fjortistiden. Det sorgliga är att jag ser typ likadan ut nu så man kan ju tro att jag tog dessa häromdagen. Pinsamt och fult men kul!

KUNG!


Vila

Taormina Pant SEK 349, Vila - NELLY.COM
Jag vet att jag nyss skrev ett inlägg. Men eftersom pappa utnämnt mig till den nya postorderdrottningen i familjen måste jag ju bara visa dessa as fräcka brallor från Vila som jag bara vill ha men antagligen inte kommer våga ha på mig. Fan vilken fegis jag är. Jag ska fan ha dessa i vilket fall.

STAY THE NIGHT!

Det känns som det bara är måndag och fredag. Svisch, snart kommer man sitta där på ålderdomshemmet och dricka kaffe med alla andra tanter och farbröder och prata om vad man gjort hela livet. Och då vill det till att göra något bra man kan skryta om. Nu har jag förresten en bild i huvudet hur jag vill att man balklänning ska se ut, powerwalkar får en att tänka mycket så jag kom på designen precis nu faktiskt eftersom jag just kom hem från en promenad. På lördag ska jag och mammi åka och kolla runt lite för att få mer inspiration. Ska antagligen sy upp en. Har jag sagt att jag bokat sminkning också till den 31 maj? Om inte så sa jag det nu. Gött, både smink och frisör fixad.



hahaha kul.

Som jag sa till Johan igår när han hämtade mig vid Kinna Krog. Jävlar vad spontan jag har blivit. Jag som alltid varit ett jävla kontrollfreak klarar faktiskt av att hantera ändrade planer. Det blev ingen reseplanering, istället följde jag med Frida till KK. Och Kinna Krog är i vanlig ordning precis vad Kinna Krog alltid är, ingen större höjdare. Men bättre att komma ut och vara social än att sitta hemma en lördag. För den som är intresserad av vad jag ska göra nu så ska jag hoppa in i duschen och skölja av mig allt donken flöt. Sedan ska jag inget annat än och dejta soffan hela kvällen. Hoppas på hämtmat. Gärna sushi.




SPENDING MO MO MO MORE MONEY...

Gårdagen var hur bra som helst. Träning efter skolan. Sedan julklappsbyte med Elin, Anna och Britta. Det blev en riktigt lyckad kväll vi bara satt och snacka och skratta långt in på natten. Förstår inte att man kan ha så mycket att prata om trots att man umgås varje dag. Dock gör jag ju inte det med Elin. Hur som helst fick jag mycket fina julklappar. Ett kit från the body shop med olika krämer och tvålar. Sedan tycker nog mina vänner att jag borde börja läsa lite mer. Hela två böcker, tjocka och minsta texten någonsin, hur ska jag klara det. Jag som inte gillar böcker. Fast dessa verkar dock väldigt bra. Sedan fick jag lite andra goa prylar..

Ikväll bokar vi studentresan!


DAGENS MELLANMÅL!

FYFAN ÄR ORDET, WILLYS JORDGUBBSYOUGHURT SMAKAR SKOG. OCH DET ÄR HELT SANT, SÅ JÄVLA ILLA ATT MISSLYCKAS SÅ MYCKET!


hahahahahah

St Johann om 30 dagar

Fan vad grymt bra av mig själv att gå upp kl 06.00 och träna spinning när man egentligen har sovmorgon. Motivationen börjar komma krypande igen. Imorgon skippar jag också sovmorgonen och åker till kaskad med Olivia. För övrigt är det 30 dagar kvar till Österrike och det ska bli grymt. Annars har jag nog inte så mycket mer på hjärtat förutom att jag ska laga mat och avancera riktigt ordentligt till korv stroganof och ris. Wish me luck.


När jag började gå på spinning var det dödens tråkigt men nu måste jag faktiskt hissa det. Sjukt bra och rolig träning.

Here we go again

I och med sjukdom och annat under lovet har träningen inte varit särskilt högprioriterad. Men idag tog jag tag i det igen, den klassiska måndagsspinningen. Jag och Olivia hade tänkt att simma några längder på våran sovmorgon imorgon men då öppnar inte kaskad innan 10, typiskt. Skolstarten idag gick väl ändå ganska smärtfritt. Som Katarina sa "bara" fem månader till student. På lördag planerar vi och bokar antagligen studentresan. På fredag sker mitt, Elins, Brittas och Annas något försenade julklappsbyte med god mat och tjejsnack.


diss

Som jag sa tidigare tre timmars jobb idag. Hur kan tre timmar kännas så otroligt långa. Hatar korta pass, jag vill jobba länge och ha rast där emellan. Hur som helst så hände det en rätt rolig sak i driven. En kille som precis hade kört fram där jag står och tar betalt säger till mig, "Du skriver väl ditt nummer på kvittot?"

 
Om Ed Westwick frågat hade jag skrivit det på kvittot tusen gånger..

Spontanutgång

Igår kl 20.00 sitter jag äntligen i min OnePiece och har tänkt mig en kväll framför tvn. Men då ringer Anna och säger att det blir förfest hos henne. Så det är bara att sminka sig snabbt som tusan och slänga på sig partykläderna och ge sig iväg. Förfesten var mycket trevlig, Kinna Krog var kanske inte så mycket att hänga i julgranen. På PGs slängde jag i mig maten och mådde helt plötsligt illa. Men jag sammanfattar ändå kvällen som bra. Idag ska jag jobba, tre timmar, känns ganska meningslöst men det är väl i alla fall bättre än inget.


en bild på värdinnan från midsommarafton i Varberg ;)

Planer

Godmorgon. Idag valde jag att hoppa in och jobba istället för att åka till Göteborg och kolla på när Frida spelar gothia. Jag behöver dom timmar jag kan få eftersom det är stört omöjligt att överleva på ett litet studiebidrag. Ikväll har jag hört att det ryktas om party men jag är inte sugen alls så vi får se vart kvällen slutar. Nu börjar det också dra ihop sig till att boka studentresan som kommer ske efter studenten och som det ser ut nu till Ayia Napa, looking forward.


rhodos 10

Andreas hjärta Hanna


Jag har väntat med att berätta det men nu kan jag säga det till er alla. Japp det är som ni trott, jag och Andreas Weise har att förhållande och vi är väldigt lyckliga tillsammans. Visst briljera han i Lets Dance ikväll med sina moves, skämt och charm. Som ni förstår är vi väldigt lika och passar perfekt ihop. Vi är lyckliga och ingen kan ta han ifrån mig.

Jag vann över killarna på fifa..

Gårdagskvällen spenderades med ett gäng killar. Dom tyckte inte det passade in med en tjej så jag fick heta Hasse hela kvällen och då gick det genast mycket bättre. Men jag tyckte jag passa in alldeles utmärkt, vi skratta åt Grotesco, jag vann på fifa. Hör och häpna inte ens jag skötte matlagningen trots att jag var enda tjejen mycket bra måste jag säga. Idag gick jag upp redan klockan tio otroligt tidigt. Åkte till kaskad och simma i en timma samt basta efteråt, mycket skönt. Ikväll ska jag träffa Anna.


Shoppingruset

Sover läskigt länge så här när det är lov. Vad har hänt med mitt morgonpigga humör som fanns innan. Skitsamma jag kanske behöver det innan det är dags att satsa den sista terminen av min 12 åriga skolgång. Idag har jag träffat Frida vilket var väldigt trevligt. Innan dess fastnade jag framför Nelly och klickade hem lots of klänningar till sommaren och igår klickade jag även hem lite från HM. Detta låter sjukt töntigt men man får verkligen ett lyckorus efter man köpt något och vill bara haaaa meeeeeer. Låter som ett drogberoende nästan. Så jag hoppas mammi följer med mig till Harrysrean som startar imorgon.


Köpte detta nattlinne från HM. Måste försöka vänja mig ifrån att sova i pappas stora t-shirtar


hallelujah jag är frisk..

Meeeen tjeeeenare.. Jag är äntligen frisk så idag hoppade jag in och jobba i fyra timmar. Är trött på att ligga framför tvn och glo sönder varenda tvprogram tack och lov så är tour de ski så jag har kollat mycket skidåkning och det är så kul att se när det går bra för våra svenskar. Ikväll kommer Anna och Elin, kan behöva lite sällskap nu när man legat hemma som rutten grönsak i soffan.

2010 är över

Jag orkar inte med en sammanfattning av året. Men kan helt klart säga att det bästa med 2010 har varit sommaren då Rhodos med Elin och Britta kommer på första plats. Helt klart den bästa veckan någonsin jävlar vad roligt vi hade. Sedan får man inte glömma allt skoj som hänt i Varberg.. Jag tror att 2011 kommer bli ett lika bra år med allt som studenten innebär. Mitt nyårslöfte är samma som förra året, att inte ha något löfte för man kan ändå aldrig hålla dom. Eller jag kan inte det i alla fall..


RSS 2.0