090728

Okej allihopa jag har en glädjande nyhet, jag orkade springa två hela kilometer utan några bekymmer. Så nu är det bara att försökta vidga sina gränser eller vad man ska säga.

Precis när jag suttit foten innanför dörren när jag kom hem från jobbet ringde telefonen. Och det var ingen annan än Britta, efter lite velade fram och tillbaka är denna lilla fröken påväg till mig just nu på cykel, hon är inte riktigt klok den hurtbullen. Men vi ska dra i oss lite B&J så det blir plus minus noll för hennes del och jag bara lagrar som vanligt.

Min moder är toppen, hon han fixat en klipptid till mig så imorgon ska håret bort! Skönt, känns som jag inte klippt mig på ett halv hår (med närmare eftertanke var det 5 månder sedan sist, urs så ovårdat!)




Jag hittade lite hemska mobilkamerabilder på mig och min bundis. Den sista bilden är min favorit, Britta lyckas ta ett kort mitt i mitt gäsp.

Här tar vi inte ut något i förskott

God morgon alla blogg readers! Tummen upp för gårdagen jag behövde alla skratt och samtalsämnen. Nu sitter jag i träningkläder redo att åka hem och på något sätt försöka träna lite när jag befinner mig i Haby igen. Gårdagen började riktigt bra, frukost, lunch en och en halvtimmes powerwalk/talk med Olivia och Elin. Men både jag och Olivia sumpade det hela med att dra i oss varsin 200 grams marabou till efterätt på våran lilla picknick vid fästningen.

Så just nu är jag rätt deprimerad, känns som om jag inte skulle orka springa en hel kilometer längre (efter alla onyttigheter och ingen träning under sommaren). Men man ska inte deppa innan man försökt, när jag kommer hem ska jag försöka springa lite. Lipa kan jag göra efteråt om det skulle gå för dåligt.

Sol sol underbaaara sol..

Efter gårdagens rastlöshet passar det super bra att det är toppen väder i Varberg idag. Nu ska här solas på Kåsa med Elin, Linn och Olivia. Även om det inte är lika bra väder som det var i morse är det nog inga problem att sola mellan molnen. Och även om man inte får så mycket sol så får man ju ett alldeles utmärkt sällskap. Känns som jag inte träffat någon på evigheternas evigheter.

Imorgon åker jag hem till Mark igen så nu får jag passa på att andas in den sista Varbergs luften.

Rastlöshet är det värsta som finns

Just nu befinner jag mig i Espevik, åkte ner med tåg igår efter att jag jobbat och packat ihop alla mina saker. Jag lider just nu av den hemska sjukdomen uttråkning och jag vet inte riktigt vilken medicin som är bäst. Kan det vara bio med Annie eller solning på altanen i den växlande molnigheten. Ni hör ju vilket drag det är här i pensionärernas paradis, Espevik. Åker antagigen hem på söndag eller måndag för mer jobb på tisdag.

Nej nu måste jag verkligen ta mig i kragen och hitta på något skoj, här kan jag ju inte sitta hela dagen och mögla. Hoppas ni har det mer livat än mig, sjutton också man måste ju ta vara på de sista veckorna nu och göra roliga saker.

Lite uppdatering var det här ja!

Efter åtta timmar på donken är jag nu hemma flötig och go. Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Igår var det personalfest och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den, blev rätt tidig hemgång för alla, haha. Först fest i Berghem och några cheese och marabou senare efterfest i Kinna. Ingen fattade nog det där men inget intressant ändå, fråga om du vill veta! 

Nej nu ska jag försöka få tag på min okontaktbara vän Britta, det hade ju inte varit helt fel att hitta på något skoj såhär denna tisdagskväll. 

 

diagnos halsfluss ...

God morgon, efter mitt 10 timmars arbetspass igår hade jag ett x antal obesvarade samtal från ett dolt nummer. Jag blir som alltid när jag ser att folk ringer från dolda nummer irriterad men kanske framför allt nyfiken på vem det kan vara, det som irriterar mig är att man inte kan ringa upp. Men tillslut ringer det igen och jag kan svara, det är från vårdcentralen och jag har tydigen halsfluss, så just nu är mamma iväg och hämtar penicillin till mig som jag ska käka nu i tre dagar tills det slutar att smitta.

Det konstiga är att allt mitt halsont släppte igår på morgonen så jag blev verkligen helt chockad när hon ringde och sa att jag har halsfluss och ska börja käka penicillin. Hur som helst nu befinner jag mig i Espevik igen, ikväll blir det fest och imorgon ska jag åter till Mark och jobba.

Ha en bra helg alla!

Jag hör inte ihop med nålar som sticks!

Igår förmiddag tillbringade jag hela tre timmar på skene vårdcentral för prover av olika slag hit och dit jag tänker inte gå in på alla detaljer. Men för lite mer än en vecka sedan fick jag en "alergisk chock" av något slag när jag käka en speciell godis. Det börja trycka för öronen, svartna för ögonen och halsen svullna upp (som fortfarande är helt svullen). Så igår hade jag tid på provtagningen klockan 09:00 och jag åkte där ifrån 12:00.

Jag hatar sjukhus så otroligt fruktansvärt mycket, jag har fobi helt eneklt. Vid det andra tillfället när dom tog ett prov svimmande jag av (inte första gången jag gör vid ett stick i armen), inte helt eftersom jag var kontaktbar hela tiden men det blev ett trauma ändå. Jag kände mig fruktansvrärt mesig men då sa sköterskan att det är vanligare att killar i min ålder svimmar av vid sprutor och provtagning, det kändes bra!

På eftermiddagen tog jag och Britta vårt pick och pack och for till Borås. Det blev inte så mycket shopping men mycket tjejsnack och bio, the proposal, bästa filmen på länge så se den!


Veckan är spikad!

Nu är jag hemma igen från en vecka i Espevik. Det var riktigt mysigt och precis vad jag behövde, vila upp mig! Men nu är jag åter igen i Mark och nu ska det jobbas, känns skönt att äntligen ha kommit in i jobbet och veta hur det mesta fungerar. Eftersom jag jobbar lite "hipp som happ" lär det hinnas med en hel del annat den kommande veckan också. Jag ska äntligen få träffa min underbara vän Britta som jag inte sett röken av sedan midsommar. Det blir säkerligen någon sväng ner till Varberg också eftersom Elin har bett mig så snällt eller så åker vi till Göteborg för att kolla lite matcher på Gothia Cup. I helgen som kommer blir det i vilket fall Wheels and Wings. Så nu vet ni lite om hur min hjärna tänker inför veckan eftersom jag inte är lika haj på att uppdatera nu under sommaren.


Jag vet att jag har varit jätte tråkig med bilder och sådant på sista tiden jag ska försöka bättra mig! Men det är inte så lätt när man inte är ägare till någon kamera.
 

Cykeltur på två mil för lite godis

God morgon gott folk, tanken var att jag skulle tagit mig en powerwalk innan frukosten idag men det var jag alldeles för trött för. Istället ska jag, Malin och Rebecca hoppa på våra gamla cyklar och totalt cykla två mil för att köpa godis. Då är man godissugen helt klart. Sedan ska jag också försöka låta bli att äta av godiset innan imorgon eftersom jag lovat mig själv en nyttig vecka, och en fredag räknas väl ändå som helg?

Gårdagen bestod av shopping, igen. Jag får aldrig nog helt enkelt men nu är det faktiskt dags att vänta lite innan jag ger mig ut på shopping igen. Okej nästa vecka lovade jag Britta att vi skulle shoppa lite i Borås, men jag har ju bara agerat smakråd innan så.

Beroendeframkallande: Californication!

Det är inte normalt att gå upp 08.30 om man har sommarlov och inte ska jobba eller göra något annat planerat. Jag varken jobbar denna veckan eller har något planerat men jag har på senaste tid lyckats vakna av att min hand sover, jag måste ha bytt sovstil. Men när vi väl satt vid frukostbordet kom vi fram till att vi ska åka in till stan idag igen, jag håller tummarna för att min tröja har kommit in i rätt storlek.

Förresten har jag börjat kolla på en ny serie som jag blivit helt beroende av, Californication.. Okej jag vet att jag är sent ute men det kan väl inte bara vara jag som missat denna klockrena? SE DEN! Hank som spelar huvudrollen är het.


Detta är då Hank i Californication som spelas av David Duchovny.

Jag trodde jag skulle svimma på Intersport!

Gårdagen tillbringades inne i Varberg för lite shopping med mammi. Jag hittade faktiskt en hel del så jag var nöjd om man bortser från den förbaskade tröjan som bara fanns i storlek L och S när jag själv hade behövt M. Men jag har tur, det skulle komma in mer idag så jag antar att jag åker tillbaka någon gång i veckan för att köpa den. Jag eller mamma rättare sagt köpte mig ett par riktiga joggingskor på Intersport. Det är ju en hel vetenskap det där med skor, jag fick springa på ett löpband medan han som jobba där spela in alltihop för att kolla in min springstil så jag fick dom perfekta skorna anpassade för just mig. Men det blev ingen rolig syn.. När jag sprang så viker jag foten så fruktansvärt mycket så om jag inte skaffar mig ilägg så snart som möjligt blir risen större för förslitningskador i knät och grejer, jag trodde jag skulle svimma när jag såg bilderna på hur min fot vek sig i varje löpsteg, det såg ut som jag skulle vricka foten varje gång jag satte ner den.

I morse väckte mamma mig (jag hade bett om det) och tog vi oss en rejäl powerwalk och efter det ett dopp i havet, det var riktigt härligt och behövligt för jag kan inte komma på när jag träna sist, känns som min motivation kommer sakta men säkert krypande tillbaka. Nix nu ska jag kika film igen, vi hörs vänner!

Annorlunda & Trevligt

Jösses, jag har inte uppdaterat på en hel vecka nästan, olikt mig! Men på sommaren kommer man ifrån de flesta rutiner och bloggen kommer bli mer prioriterad senare i sommar och höst. Just nu befinner jag mig i stugan och det är en helt ny vecka som jag ska tillbringa här. I veckan som gått har jag jobbat en hel del och i helgen firade vi Elin som fyllde hela 17 år, så ett stort grattis till henne. Allt började i partystugan på Södra Näs och sedan skulle vi ta oss in till stan men vi kom inte så mycket längre än till Kåsa där två partytält var uppställda och hela stranden kryllade med människor. Vi fann två ord för kvällen: annorlunda och trevligt. Två konstiga ordval för en partykväll men om ni vart med hade ni förstått!

RSS 2.0