nu snackar vi hjulbent kille

Äntligen fått tummen ur rumpan för att vårda spårket och gett mig ut på en lång powerwalk + styrka. Imorgon lär jag gå konstigare än vad jag redan gör. På tal om det när jag var "mitt ute i skogen" och traska står en mysko bil och jag blir en aning misstänksam och rädd tills jag möter en "as skön" joggare. Rosa halvlånga tighta shorts någon t-shirt av konstigt slag, men det roligaste av allt var att han var så sjukt hjulbent (inget illa mot hjulbenta). Det såg så fruktansvärt roligt ur, ville nästan springa efter och filma så jag kunnat visa er.

ha-ha-ha


Datorn är lagad!

Pappa har äntligen fixat min dator som varit helt paj i en lång tid. Nu är dock alla bilder, allting helt borta men det är väl inte hela världen. Igår var det studiedag och den tillbringades såklart inte med skolböcker utan i Göteborg med Britta och Anna. Shopping och bio stod på schemat. Vi såg flickan som lekte med elden som var hur bra som helst, se den gott folk!


Kerstin 60+ köper playboy

Sitter just nu och tjuvsurfar i lobbyn. Ikväll är det grekisk afton, jag som trodde det redan var så grekiskt det kunde bli men tydligen inte. Maten är mer grekisk än vanlig och allt ser också mycket grekiskare ut, svårt att förklara egentligen! Hur som helst är det också ett "lokalband" som dansar och sjunger, Annie har varit uppe på scenen flera gånger och dansat zorba. Igår vann hon också någon danstävling, jag förstår inte hur hon vågar.
Dagens bästa var helt klart när Kerstin 60+ kommer med ett par flippflopp hon precis köpt. Alla börjar skratta medans hon inte förstår varför, "kaninerna är ju så fina". Ja ni kan väl själva lista ut att det är ett par playboy flippflopp hon införskaffat sig. haha!

Nu bär det av mot varmare breddgrader!

Den usla uppdateringen har såklart sin förklaring, fullrulle hela tiden! Jag har fyllt år så det har varit kalas och inatt åker jag till hemligt ställe så jag har också packat endel, sist men inte minst tar också skolan upp mycket av tiden.

Men som sagt nu packas det här hemma för inatt bär det av mot varmare breddgrader. Jag har inte kunnat avslöja det tidigare för detta är egentligen en överraskningsresa för en person och jag vet att han ibland läser min blogg. Men nu ska det nog inte vara någon fara. 01.30 åker vi mot landvetter och sedan vidare till Rhodos. Ska bli skönt att komma iväg ett tag dock verkar det ju som ni här hemma också får bra väder. Nej nu ska jag fortsätta packa, åka iväg och jobba och sedan hem till Jonas. Ha det gott alla, jag bloggar troligtvis där nerifrån.


090909


Grattis Jonas på den stora 18-års dagen!

Dags att sluta med dumma förbud!!

Jag HATAR allt "jag är så tjock, måste sluta äta massa onyttigt, dags för godisförbud" typiskt tjejer. Jag tror om man bestämmer sig för ett sådant förbud blir man bara mer sugen. Därför har jag bestämt mig för aldrig mer sådana LÖJLIGA förbud, utan istället äta det man är sugen på. Just nu är jag jäkligt sugen på glass med massa chokladsås, därför ska jag också äta det! Strunt samma ifall det är måndag, det vet ju inte "suget" någonting om.




söndagar i all ära


Är hemkommen från jobbet, har börjat lära mig driven, känns hur bra som helst att snart kunna "allt". Dagens matintag, lunch: kebabrulle, kvällsmat: chicken bacon melt, prova den, supergod ny hamburgare. Jag är verkligen så nyttig och imorgon blir det antagligen konditionsprov i skolan. Jösses!

insparken 2009

Jösses vad tiden går fort egentligen. Jag minns det som om det vore igår (oj vad gammalt sagt, men det är så sant) när vi var på insparken första gången och kul var bara förnamnet då, ska kvällens inspark slå förra årets? Det blir vad man gör det till. Här kommer i alla fall lite bilder från förra årets lyckade kväll..


"tack som fan"


Världens bästa och snyggaste Andreas nya singel är ju bara toppen bra för er som missat den.

På ett villkor får jag komma på discot..

Kära bloggläsare, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering.. igen! Men det känns som man börjar komma in allt mer och mer i vardagen med skola, träning och allt och därför finns det inte så mycket tid över till burken. Plus att internet har krånglat i några dagar nu. Hur som helst sitter jag och mumsar i mig hör och häpnad, svenska jordgubbar! En "ny" sort tydligen, höstjordgubbar eller vad det nu hette. Pappa överraskade i alla fall mig med en skål när jag kom hem efter det nya passet cirkel fys på friskis som för övrigt var väldigt roligt. Hej och välkommen träningsvärk i en hel vecka!

Min fina och mycket goda tårta jag gjorde förra året till Annies kalas. Imorgon ska hon firas igen av sina kompisar men då ska hon ha disco. Jag är tyvärr inte bjuden, jo på ett villkor, att jag står och steker hamburgare I mina mcdonald´s kläder, vilken snäll lillasyster jag har!


RSS 2.0