blää

Nu går jag in i en pluggdvala och tittar antagligen fram igen på onsdag. Skolan tar mitt liv.

Nu är det jul igen..

Åker strax och hämtar Emilia för vidare färd mot Borås. Äntligen sista dagen i boden, jag är förkyld tack vare att jag stått ute i kylan så himla länge. Försäljningen har gått så fruktansvärt dåligt så vill helst inte prata om det, pinsamt. Men jag och Emilia kan nog få fyra trevliga timmar med varandra i alla fall. Ska försöka springa iväg och göra lite snabba julklappsköp som jag spanat in. Det verkar som allt fler tycker julen börjar bli överskattad, jag är nog egentligen en av dom. Men det är mysigt så ska inte säga något annat i och för sig. Men som en sa jag stötte på igår. Det är blivit mer stress än frid och det är så sant. Min önskelista är i alla fall: Parfym, presentkort på Intersport (ska köpa massa rolig skidutrustning) och en One Piece mysdress.


julafton i Borås 2006

grym fredag

Grym jävla kväll igår, tack till alla som gjorde den så bra! Har nog inte haft så kul på länge, sedan kanske inte garaget är något höjdarställe i sig. Men som jag brukar säga så beror det inte på stället utan vilka människor som är där. Förutom på Puls i Borås för där är det alltid lika jävla tråkigt. Ikväll blir det chill och invigning i vårt nya kök, härligt!

bloggdesign

Som ni ser är bloggen under ombyggnad. Tackar Anna som hjälper mig med detta. Ska försöka förstå själv hur man fixar allt men som dom flesta vet så hör jag inte ihop med datorer och allt där emellan. Men så småningom ska det se bra ut punkt slut och godnatt.

Elsas Mode


Jo men jag är nog lite efter. Men det är så när man aldrig läser. Men är man tvingad till att läsa finns det inte så mycket att välja på. Ska nu sätta mig ner och skriva en bokanalys på Elsas Mode. Helt klart den bästa bok jag läst någonsin. Jag blir alltid så motvirad av vissa saker när jag väl börjat. Nu vill jag bara läsa fler böcker, men det ska ju tydligen bara vara bra för hjärncellerna så det är väl bara pallra sig till biblioteket och rota bland hyllorna.

jag dör


movietime

Har jobbar fyra små timmar idag. Lite klirr i kassan i alla fall. Åker strax till Göteborg med Annapanna och kollar bio. Paranormal Activity 2 ska vi se och jag förstår inte vad jag gett mig in på, har inte heller sett ettan men tror inte det spelar någon roll, kommer bli helt vettskrämd i vilket fall..

nu blir det freeedagsmyyys!

Inget mer UF att tänka på över helgen, skönt! Istället blir det jobb, bio och religionsplugg. Alltså ännu en vit helg vilket ska bli riktigt skönt. Då kanske även veckans träning gjort någon nytta. Men vi laddar batterierna till nästa helg och premiären av garaget? Ikväll fredagsmys med la familia! Måste också pointera att köket i skolan har överträffat sig själva då dom idag bjöd på mycket goda bakelser. Om det blir mer sådant lovar jag att aldrig mer slänga någon mat, det är nämligen belöningen för vi blivit bättre på att inte kasta allt i soporna! Bra jobbat Marks Gymansie ;)

affärsplan!

Måste säga att båda klänningarna jag klickade hem var jävla fräscha alltså. Men den ena fick allt åka tillbaka igen, ballongklänning är inte min grej för rumpan ser tusen gånger större ut än vad den redan är och det vill man ju inte. Idag är det i vilket fall studiedag och då ska man ju såklart studera. Därför sitter jag nu hemma och försöker få ihop det sista på affärsplanen. Ska bli så skönt när den är färdig och vi kan ge oss ut på marknader och försöka sälja får fantastiska bakduk. Var i skolan 9 timmar igår för den där affärsplanen, men den blir bra tror vi.


Just Bake It UF

Motivation!

Men tja! Måndagen börjar gå mot sitt slut och jag har lovat mig själv att vara duktig i veckan med träning och skola. Därför ska jag alldeles strax pallra mig iväg till friskis som jag inte befunnit mig på under en väldigt långt tid. Tänkte avverka hela två pass för att gå ut riktigt hårt och döda mig själv men det är lika bra, någonting måste sätta fart på min lathet och just idag känner jag mig motiverad. Klickade förresten hem två klänningar igår och om jag fortfarande ska komma i stl M så är det lika bra jag sticker nu med en gång. Hej då!

Syslöjd

Gick upp hyffsat tidigt för att vara en lördag. Syslöjd stod på schemat med mina kompanjoner från Just Bake It UF. Vi befann oss i stommenskolans slöjdsal där mormor agera lärare och vi elever. Vi fick tillslut ihop vår outfit som blev super läcker. Efter detta åkte jag mammi och Annie till IKEA. Jag är verkligen en Maria Montazami, har köpt massa fint pynt till mitt rum..


Storstädning

Idag fick jag äntligen tummen ur och storstädade mitt rum vilket verkligen var behövligt. Har dammat lister och skåp, slängt kilovis med saker jag inte visste fanns. Det är kul för man hittar så otroligt mycket saker man inte visste fanns. Har till exempel en massor av minnes grejer från Kina i en hög i ett skåp. Kollade igenom det och hittade hotellnyckeln. Hade glömt att jag råkat få med mig den hem. Men det är ju över tre år sedan nu så dom saknar nog inte den. Men det är ju perfekt för nu kan jag ju bara ta det rummet när jag åker tillbaka till Beijing. 

 
på landvetter flygplats innan avfärd 6 juni 2007

vad gör jag om ett år?

Kommit hem från en dag på Svenska Mässan med Anna och Jessica. Är just nu helt slut i skallen för all information. Mässan var om framtid, olika högskolor, universitet etc. Det var riktigt värt att åka dit, hade ingen aning om vad jag ville göra men nu finns det i alla fall tusen olika saker att välja mellan och det är bättre än att inte veta alls.

Och vissa är så otroligt bra som står i montrarna, är nu helt sugen på att åka till USA som Au Pair. Alltså skit i att jag är sämst på engelska, man måste våga göra saker som man egentligen vill göra för annars kommer livet bli så fruktansvärt tråkigt. USA ett år tror jag kan vara en bra start till att sedan veta vad man vill göra. Fastighetsmäklare, journalistik, dietist.. måste börja bläddra i mina 100 kataloger jag fick med mig hem.

flashback


Kom helt plötsligt tänka på lunarstorn. Tänk så många timmar man har tillbringat framför den sajten när man var mindre. Men antagligen ännu fler framför facebook men det är kul att tänka tillbaka på "lunar-tiden". speciellt när man tänker på alla roliga namn man hade. Därför måste jag dela med mig av mina.
lilleskut_hanna (kunde inte stava till lilleskutt)
fotboll_hanna
Pig3liin_
_iim_not_a_bitch_
(min personliga favorit)

hipp hipp


Säsong 3 börjar i Januari. Jag och Anna har redan bestämt att den kvällen sitter vi bänkade framför tvn, tillsammans. Skön humor det där!

helloooo

Har väl inte direkt varit uppdaterar'n det sista. Har haft fullt upp hela lovet, och som alltid när någon frågar vad jag gjort så minns jag inte för jag gjort så fruktansvärt många saker. Det går faktiskt inte hålla reda på allt även om jag är rätt noga med sådant. Jag har jobbat en hel del, gått på bio, shoppat, träffat vänner.. Det värsta är de jag inte gjort, öppnat matteboken och på onsdag har vi första provet i Matte C.

Tackar min vän Britta och alla andra såklart för i lördags som dock inte blev jätte lyckat. Men förefesten var riktigt bra. Eftersom Britta själv fyllde 18 bjöd hon på massor av godsaker. Den kvinnan är mästarn på att baka jag skojar inte, skulle kunna dö för att få Brittas special cupcakes just nu. Nej nu ska jag fokusera på allt som har med skola att göra.. goodbye.


avgång mot Barcelona 07. så söta.

GRATTIS BRITTA PÅ 18-ÅRSDAGEN


skryt..

Hur nöjd känner man sig inte efteråt när man ställt klockan på 5.45 för att gå upp och träna. Morgonspinning på friskis. Och sedan jobbat hela dagen trots att man har lov. Ojoj så nöjd man kan vara ibland och eftersom jag ändå skulle upp och jobba vid nio kunde jag ju lika gärna gå upp. Ibland är det okej att skryta lite speciellt när man varit så här grym! Medan jag ändå håller på att skryta lite om hur fruktansvärt bra jag är så kan jag ju fortsätta. Förutom att jag känner mig sjukt snygg just nu, fick jag reda på att jag blivit månadens medarbetare i juni, och fick därför idag ett presentkort på Åhlens. Värt! Nej nu ska jag sluta med allt skryteri. Adios! 


ta allt jag säger med en nypa salt



 


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMI


jag vill haaaa glass!

Min syster är sjuk så jag har varit hemma och passat henne idag. Vi har hyrt tre filmer för det är ju ett måste när man åkt på någon sjukdom. Robin Hood har vi precis kollat på. Dear John och 2012 kvar. Perfekt för idag är jag tröttare än någonsin. Dock somnar jag alltid till filmer och måste verkligen kämpa för att hålla mig vaken, men jag klarade att hålla ögonen öppna under hela filmen. Helt otroligt.


rhodosglass hade suttit så fint just nuuu.


RSS 2.0